Zakup mieszkania od dewelopera
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DITMD · Opublikowano
Pop-in i te spawny rujnują kompletnie immersję -
Przez Michaelred · Opublikowano
Nie spuścił tylko się osrał. Przecież to płaczek. -
Przez JeanPepin · Opublikowano
Jak miałem coś takiego dwa razy jak czyściłem jakiś znak zapytania , powybijalem, i pokręciłem się bo budynku szukać fantów , wychodzę i nagle dostaje strzały , nie ma co za długo przesiadywać w jednym miejscu na swoim configu miałem po za wioską z 65 FPS z epickimi i dlss quality , w wiosce spadki do 25, włączyłem wczoraj generator i w terenie 90-100, w wiosce 60-65, rozdzielczość 2k -
Przez Badalamann · Opublikowano
Potwierdziło się to co pisałem. Trzaskowski, a tym samym frakcja liberalna, ma większość w KO. I to większość bezwzględną. To nie tylko dobrze, to rewelacyjnie Do tego niezależnie od wyniku, samo zdominowanie tematyki wyborów i kompletne wyrugowanie pisowców, poprzez fakt organizacji prawyborów. Z drugiej ligi wyborczej, to zabawnie wyszło jak Hołownia spuścił Memcena. Sławek: Żądam debaty! Szymon: Ciebie to nawet Petru zaorał. Memcenowi z kolegami z konfederosji, zostało zamówić po pięć piwek, i powygłupiać się przed młodymi kucami -
Przez TheMr. · Opublikowano
Dwie wyrzutnie to dużo? Myślisz że Rosjanie by się zdecydowali na atak gdyby wiedzieli że THAAD stoi? Nie sądzę. Nawalanie w Ukrainę czyli w bloki mieszkalne? Pokrętna logikę masz. Ukraina wali w Rosję w składy amunicji, produkcję ropy - to dopiero walenie w bęben. Pokrzepienie serc? Jeśli tylko tyle potrafisz wyciągnąć wniosków z tych informacji to nic dziwnego że postujesz tutaj same bzdury. Ale wiem, ciąg logiczny to trudna sprawa.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi