Zakup mieszkania od dewelopera
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez keiw · Opublikowano
Tak, cały czas mam zieloną i biały piorun. Nie zauważyłem, by była "czarna bateria i czarna wtyczka". -
Przez panicz patryk · Opublikowano
Tempy na hynixach mojego nitro dochodza do 88, raz nie ustawilem wiatrakow obudowy i z tego co pamietam mialem 92 stopnie. Na polce od tygodnia lezy pulse do drugiego kompa. Sprawdze go w weekend na swoim kompie. -
Przez bleidd · Opublikowano
Chcąc: SUV | Komfort | Cisza | Wyposażenie wybierając SUVa masz 3 z tego wybierając E-klasę masz 3 z tego no i sedan to dla mnie definicja niepraktyczności przez bagażnik, jakby to był liftback to by jeszcze można rozważać -
Przez lokiju · Opublikowano
@boban666Próbowałem pierw w DDU wyczyścić shadery a później sterowniki odinstalowałem ale nie pomogło. Po czym zmniejszyłem rozdzielczość z 2K do FULLHD i okazało się, że nie ma stutterów mimo zwiększenie detali by mieć ten sam poziom kl/s co w 2K. Po chwili wróciłem do 2K i oczywiście stuttery nadal były ale coś mnie podkusiło by wziąć do ręki pada i się okazało, że na padzie stutterów nie ma tylko na myszce i klawiaturze. Finalnie spróbowałem ustawić na sztywno kl/s w riva tunerze i to pomogło. Jednak na klawiaturze i myszce momentami gra nadal potrafi stutterować czego nie ma na padzie. W żadnej innej grze nie mam takich problemów dlatego nie rozumiem co się dzieje. -
Przez Dziarson · Opublikowano
Czy to źle jak coś działa i się nie psuje to samo masz w subaru.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi