Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i za 2k miałbyś 700zł za 2 miesiące za cały prąd w mieszkaniu z grzewaniem i CWU, spoko :D - można jeździć mercedesem można też maluchem, ja tyle nie dałem bo miałem w cenie mieszkania :P

• Haha 1
Opublikowano

Dobrze że nie mam czynszu, czynsz za takie mieszkanie to teraz w mieście 1000k zł i płacisz miesiąc w miesiąc no i obijasz się o grzejniki :D mi tam 700 stówek w sezonie zimowym nie narobi, a w sezonach letnich tylko podgrzewanie wody i elektryka a w komunie płać 1000zł nawet jak 30 na zewnątrz :cool: .

Opublikowano

Ja  zapłaciłem  grosze bo mieszkanie teraz bez tej pompy kosztuje tyle samo, czytaj watek czasem a nie wpadasz na rympal jak zwykle 😄 dev kupował hurtowo więc mniej zapłacil, solo to wiadomo że wszystko drogo wychodzi.

• Haha 2
Opublikowano
5 minut temu, bbandi napisał(a):

Ja  zapłaciłem  grosze bo mieszkanie teraz bez tej pompy kosztuje tyle samo, czytaj watek czasem a nie wpadasz na rympal jak zwykle 😄 dev kupował hurtowo więc mniej zapłacil, solo to wiadomo że wszystko drogo wychodzi.

To skąd ten rachunek który tam podałeś? :) 

pompa jest warta 33k a ty piszesz o tym że kosztowała 56k :lol2: 

Deweloperka ładnie się bawi :E 

Opublikowano

Ja miałem mega cenę za mieszkanie teraz można pomarzyć o takiej 🫡

4 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

To skąd ten rachunek który tam podałeś? :) 

Jaki rachunek? To co podałem to jest ze strony producenta cena.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Z pompami jest ten sam "problem" co z piecami na gaz. W sieci bardzo mało testów, "oficjalnych" kanałów sprzedaży bardzo dużo, sklepy oferują ceny wręcz różne. Swego czasu kupowałem Buderusa to komplet u producenta kosztował 38k zł a u oficjalnego dystrybutora to samo za 22 albo 25k zł, 11 lat temu :E

Edytowane przez TheMr.
  • Upvote 1
Opublikowano
11 godzin temu, bbandi napisał(a):

No jak miałeś budżet na pompe za kilka k to nie dziwne że by buczało i źle działało - ja mam za 55k pompe więc wiesz... dalej możesz pisać że jest zła, przy -16 to pompa się włączała bardzo rzadko, i działa cichutko, rozumiem że teraz robią pompy z klimatyzorów za 2k i potem płacz po forach :D

image.thumb.png.dc36816489f925e526a0d701e38554cc.png

Widze ze nie zrozumiales co napisalem. Powtorze glosniejsza a nie buczy, sprawnosc to nie wylaczanie.

A to obiecane zdjecia . Na zewnatrz robota zatrzymana zimno,w srodku zaczynaja jutro sciany zakrywac,

IMG_8326.jpeg

IMG_8329.jpeg

IMG_8327.jpeg

IMG_8324.jpeg

image.jpg

image.jpg

image.jpg