Zakup mieszkania od dewelopera
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
@leven To chyba była najlepsza oferta. Tak wspomniałem, bo akurat było o xkomie -
Przez wowo89 · Opublikowano
@leven to co teraz widzisz to całkiem "zdrowy" że tak powiem system ogólnie widzę błędy które po skrypcie są normalne UWP/WinRT - stawiam że Copilot próbuje startować i się naprawić, ale skrypt go wyłączył, więc to błąd nie błąd możesz spróbować jak chcesz odpalić PowerShell jako admin i wklepać: Get-AppxPackage -AllUsers | ForEach-Object { Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" } i zatwierdzić enterem - spowoduje reset UWP/WinRT APPX - nie przejmuj się jak zobaczysz coś na czerwono generalnie z tym co teraz widać to można żyć bez obaw Microsoft Visual C++ Redistributable to biblioteki uruchomieniowe dla aplikacji pisanych w C++ lepiej je mieć w systemie często dla różnych GameLaucherów wymagane -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Wiesz jak to wyglada? Masz na przykład członka PiS, juz nie nawet z samej partii i jedzie on na 10kontach czesto polowa ze znaczkiem blue dla polepszenia zasięgów i rąbia 3po3. Pewnie w innych partiach tez tak robią, ale no w przypadku tych najwiekszych to mozna byc niemal pewnym. Jakby było z 10Mln uzytkownikow, w PL realnych to byłbym na prawde zdziwiony. Bo wiekszosc ludzi starszych raczej tego nie uzywa. No ale powiedzmy 10Mln jest jako tako mozliwe. Jezeli rzeczywiscie tak jest, że połowa odpada, to tych realnych uzytkownikow jest zdecydowanie mniej. A to, że boty są to też, podbiete pod LLMy i nagabuja na OF itp -
Przez samsung70 · Opublikowano
hej, gdzieś wspominałem, że po raz pierwszy nabyłem monitor OLED, i badam to ustrojstwo. czy mógłby ktoś z WŁASNEGO DOŚWIACZENIA podpowiedzieć jak ustawić sam monitor oraz Cyberpunka. doszedłem do takiej sceny i okazalo się ze wszystko się świeci jak psu jajka, pozmieniałem nieco w samych ust gry i jest lepiej, ale myślę, że czegoś jeszcze nie ustawiłem, albo na szybko mógłby ktoś wrzucić swoj screen z jakiejś rozpoznawalnej miejscówki abym mógł porównać. tak, wiem google, chaty są- działam, ale jestem też ciekaw waszych opinii- znawców. a monitor to pozdrawiam -
Przez leven · Opublikowano
Pentium oprócz zysku, pokazuje na co stać sprzęt. To dobre dla forum Zysk, zysk, co kurde
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi