Transformacja energetyczna - OZE / fuzja jądrowa / paliwa kopalne / CO2 / ceny energii / elektromobilność
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez BEM.22 · Opublikowano
No niestety ,fizyki nie oszukasz . Obecne baterie na mrozie muszą dostać w dupe , do tego w większosci przypadków małe pojemności = nijakie zasiegi . To wszystko nie zmienia faktu że jak ktoś posiada dom z grzanym garażem to elektryk jako drugie auto rzecz obowiązkowa , a jak już ktoś posiada instalacje PV tak powyżej 7-8 kWp to miód malina . -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Oj ja też tam na auto/default mam większość ustawień. Szkoda życia aby włos na czworo dzielić moim zdaniem. A co do PCI-E 5.0 x16 to fajnie, że za darmoszkę to działa na B650. Na mój gust to robota AMD - nie vendorów mobo. Ci od zawsze dawali coś ekstra dla "dłubaczy". -
Przez azgan · Opublikowano
Nie wiem jak było wcześniej ale u mnie wygląda to dobrze. Mam wł. HDR w opcjach gry. -
Przez lokiju · Opublikowano
@DoamdorNiby dla mnie dobrze bo też mam "starszy" sprzęt tzn. topkę pod AM4 i mógłbym coś kombinować. Jednak w moim przypadku musiałbym pierw znaleźć kupców na to co mam by kupić coś nowego bo nie chcę w ciemno wywalać kasy przy niepewnym zwrocie. Rynek zrobił się mocno spekulacyjny i ciężko ocenić jednoznacznie ile się z tego wyciągnie. @hubioDzieje ale facebookowi eksperci nadal żyją w bajce, że to tylko DDR5 dotyczy. Ja swoje DDR4 32GB 3600 Mhz CL16 kupiłem za 440 zł w 2023 roku. Teraz pewnie warte ponad tysiaka ale tego też nie wiadomo bo to cena czysto spekulacyjna. Jeszcze musi się znaleźć ktoś kto tyle da a ten rynek jest trudniejszy niż DDR5 chociażby przez dużą dostępność używek.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi