Transformacja energetyczna - OZE / fuzja jądrowa / paliwa kopalne / CO2 / ceny energii / elektromobilność
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sideband · Opublikowano
Uwalone linie na płytach rzadko się zdarzają chyba, że ktoś uwalonego procka w paście itp. wsadził do socketu. -
Przez galakty · Opublikowano
Hmmm a który rok? Może nie masz chociaż w EVO2 powinien być. -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
dowolny klucz powinien dzialac po aktywacji i przypisaniu konta microsoft chyba -
Przez Pentium D · Opublikowano
Ja już tylko spróbuję osiągnąć 53 44 poniżej 200W na tym procu i jak się nie uda to wracam na AMD. Próbowałem tego programu CPU set setter i jest bardzo fajny pod koligacje bo można robić makra z mixami rdzeni, ale chyba BF jest tak zjebany że nieważne jaki konfig to i tak te 140 - 150W brał. A jak jest poniżej 4P to chodzi slabo nawet jak ma 16 E. Ogólnie to wkur mnie ten proc. System fajnie szybko chodzi a jak coś wrzucisz na ruszt to od razu przypalone -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Co do kosztów serwisu TSI kontra TDI to oczywiście z całą pewnością nie będą one niskie, ale wciąż TDI ma więcej rzeczy, które potencjalnie mogą wymagać serwisu/wymiany - jak choćby konieczność dużo częstszego wypalania DPF. Nie jestem tylko przekonany czy jest to rzecz, którą rozważa osoba kupująca nowe auto. Odnośnie dynamiki przy załadowanym aucie: 1.5 eTSI jest zapewnia lepszą dynamikę "na pusto", więc nawet gdyby miała coś stracić, to nie straci tyle, by przegrać. Liczy się moc, a ta jest taka sama. Jeśli masz MHEV, to masz ACT - tego nie rozdzielali. Informacji o tym nie musisz mieć, zwłaszcza w Audi. W passacie to zależy którą wersję softu masz W każdym razie, w najnowszej odmianie 1.5 eTSI w zasadzie nie da się zarejestrować tego czy silnik jedzie na 2 czy na 4 cylindrach.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi