Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Garru · Opublikowano
Każdy tu wycenia komfort grania... a w tym czasie ludzie kupują loty w biznes klasie o wartości takich 3x rtxów. Dlatego jedno hobby nie może być tak drogie, a drugie już może, bo w końcu jazda na rowerze jest zdrowa. Dobrze że nie ma tu przelicznika fajerwerków na rtx'a, bo niektórzy by się złapali za głowę, że ktoś wystrzelił kasę na poziomie rtxa 5070ti/80. -
Przez Zas · Opublikowano
Jedno i drugie to straszne brednie. W jednym i drugim IMHO ciężko zawiesić niewiarę. Pewnie ze stylistyką anime byłoby łatwiej... I nie chodzi nawet o sam rdzeń fabuły czy świata, ale nawarstwienie dziwactw, tak w fabule jak i w gameplay'u. To są naparwdę specyficzne gry dla baaardzo specyficznych ludzi. Chyba spora część typowych jRPG będzie bardziej strawna. -
Przez Stjepan · Opublikowano
Kto o zdrowych zmysłach by się z takim szonem umówił. -
Przez serwal4 · Opublikowano
Znajdą się i tacy, co uznają że wolą zimowe <dowolna najtańsza marka> niż markowy wielosezon... Że lepszy 10-letni Conti TS850P z 3mm bieżnika itd. itd. To jak z preferencjami politycznymi, upodobaniem do sernika z rodzynkami, sugestią że placków ziemniaczanych nie wolno jeść ze śmietaną i cukrem itd. itd. Niech każdy robi swoje, ma swoje zdanie ale po prostu nie wciska na siłę drugiej Osobie własnych przekonań I dotyczy to każdej strony. A zresztą mnie tam wesoło jak czytam opinię typu "I jak tam miłośnicy wielosezonówek?"; Gdzie w gorszych warunkach raczej zaufałbym umiejętnością, opanowaniem i kompletowi łańuchów - niż dokazywaniem jakie to ja mam opony. Pamiętam nocleg w Wiśle (Szosów) zlokalizowany na górze (ponad dolną stacją kolejki Soszów) i właściciela, który w zimę zalecał zaparkować auto niżej i on przywiezie pod nocleg. Jak opowiadał, że ile to już asów kierownicy z sąsiadem wyciągali traktorem, bo "Paaaanie mam zimówki" (czyt. i brak łańcuchów). A potem bali się zjechać z powrotem w dół... -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@Kadajo jeżeli chodzi o wentyle to ja oczywiście trzymam Twoją stronę
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi