Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lokiju · Opublikowano
Sam mam 5700X3D i nie myślałem by wykonać taki ruch. Przy obecnych wahaniach cen nie mam pewności czy nie sprzedam wszystkiego a później zostanę z niczym bo RAM'u nie będzie Cena samego procka wystrzeliła w kosmos ale czy ktoś to za tyle kupuje to wielka niewiadoma. Co do komputerów na gwiazdkę to myślę, że wielu jeszcze się załapało na w miarę dobre ceny. Z komuniami już będzie dużo gorzej a później totalna kaszanka jak się nic nie zmieni. Przecież nie tylko ceny RAM'ów rosną a też dysków jak i za pewne kart graficznych pójdą w górę. To jest chore, że trzeba się bić z innymi w internecie by coś kupić w sensownej cenie bo inaczej okazja ci ucieknie i 200% wyższa cena. Jak najbardziej to rozumiem. Z mojego otoczenia jak ktoś nie gra to z reguły ma laptopa i nie jest on jakiś najwyższych lotów. Jak ktoś sporadycznie w coś gra to są to np. Simsy, CS2 i innego tego typu gry, które nie wymagają nie wiadomo jak mocnej maszyny. Takich osób z PC'tem w formie skrzynki, które mają mocny sprzęt i się tym jarają to praktycznie nie znam oprócz ludzi z forum i poznanych w grach online. -
Przez AudRob · Opublikowano
Zwracam honor miałeś rację przysłali wiadomość że anulowane😊 -
Przez Paw79 · Opublikowano
No ja np. miałem już "Szanowny Kliencie, z przyjemnością potwierdzamy możliwość realizacji Twojego zamówienia o numerze...", a przed chwilą dostałem maila o anulowaniu. A na Pepperze ludzie piszą że im cofnęli zamówienia, mimo powiadomień z Inpostu o przygotowaniu przesyłek. Także ten... -
Przez bleidd · Opublikowano
Poczekaj albo sprawdź maila dobrze Na początku wysyłali potwierdzenie, że zrealizują i za chwile anulacja.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi