Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Kadajo napisał(a):

Ale to wiesz ze to nie do mnie takie prośby ? :D

Ja jestem tylko modem :)

Ty nawet modem nie jesteś mały siurku.

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Suchy211 napisał(a):

Ma ktoś jakieś pojęcie ile będzie w tym prawdy?

Na logikę. Da się ukryć 16k zamordowanych osób? Co z ich rodzinami? Nikt nic nie wie? Nikt nic nie widział? Żadnego śledztwa dziennikarskiego? Wszyscy cicho siedzą? Nawet żadnej historii o yeti, wampirach i uprowadzeniach ufo?

Takie rewelacje, dowody, byłyby istnym paliwem dla jednej strony.

Edytowane przez MaxaM
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, Suchy211 napisał(a):

A co się stało, że Winter się tak rozpuścił?

Mozliwe ze poszedl na zasilek dla bezrobotnych w NL, a z tym nie chca sprzedawac trawki w coffiku i zestresowany chodzi :E

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Kadajo napisał(a):

Wysłałem mu tylko hymn Rasijski tak dla beki a tu wojna od razu wybuchła :E

... i to z łodzi podwodnej :) 

poniedziałek - każdy ma zły nastrój... :) Za 4 dni będzie lepiej jak wleci piątunio :) 

@Kadajo po coś Ty chopie wchodził w tematy wojenne jak unikasz nawet politycznych... Po co Ci to było. Złamałeś własną zasadę :) 

Edytowane przez hubio
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
58 minut temu, Gret napisał(a):

@Kadajo i @Winter jak trump i zelenski w gabinecie owalnym, kto jest kto to już zostawiam wam :E

40 minut temu, Kadajo napisał(a):

Mam wrazenie ze juz (...) się zbliża na moja pozycje :E

44 minuty temu, Mar_s napisał(a):

Dałem mu na uspokojenie

73fd6319-a93c-4f56-827d-78b841bcb463.gif.249faf656ef78b41d24936b0b9c87ba9.gif

z31732393QWolodymyr-Zelenski--Donald-Trump-i-JD-Vancekopia.jpg.1c8f62a18008f503762760e53e604636.jpg

Cóż to był za zwrot akcji :E :E :E

Edytowane przez kanon7
  • Haha 5
Opublikowano
1 godzinę temu, Decus napisał(a):

Z Rosjanami wszystko jest okej dopóki nie wejdziesz z nimi w tematy polityczne. Każdy jeden z nich żyje w przekonaniu że uratowali Polskę, powiedz im co innego to będą chcieli Cię pobić ;D 

Spróbuj w rodzinie z kimś na temat polityki porozmawiać. Nie raz próbowałem to dobrze się nie kończyło tak że wolę takie tematy omijać. Tak chyba praktycznie wszędzie jest że jak wchodzi się na tematy polityczne to występuje później z tego kłótnia.

Opublikowano
Godzinę temu, hubio napisał(a):

@Kadajo po coś Ty chopie wchodził w tematy wojenne jak unikasz nawet politycznych... Po co Ci to było. Złamałeś własną zasadę :) 

Mineraly dej dej dej dej ;)

Wojenne ciekawsze bo mozna pogadac o samolotach i okrętach :E

• Haha 2
Opublikowano
2 godziny temu, Kadajo napisał(a):

CZy jesli jakims cudem amerykański lud by sie zdenerwował to mógłby zakończyć rządy trumpa przedwcześnie ?

Zdenerwował czym? Na chwilę obecną nie został wykonany żaden ruch denerwujący generalną publikę.

No. Pomijając zapowiedź pomocy Izraelowi.

Opublikowano (edytowane)

I tak ukraińcy będa musieli kiedyś zakończyć wojnę. Nawet jesli nie teraz to w przyszłóści. I tak lepszych warunków nie wywalczą. Nie są w stanie odbić okupowanych ziem. Nie wiem po co walczyć wiecej lat. Reizm Putina nie upadnie.

Dolnald Trump próbował wytłumaczyć, że żądania Zełeńskiego są nie realne.  Nie zmusi putina do ukarania zbrodniarzy wojenych, wydania zgody przez rosje na wejscie do NATO czy wycofanie wojsk z ukrainy.

Edytowane przez łukasz850
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

To co proponuje Trump to kapitulacja a do tego Ameryka nie jest potrzebna wystarczy iść do Ruska i wyjdzie na to samo. Gdzie ta wartość dodana? Co dzięki USA zyskała Ukraina na tych "negocjacjach"?

Edytowane przez lokiju
  • Upvote 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...