Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kalderon · Opublikowano
Z 6-latką. Gdy miała 9 lat nastąpiła konsumpcja. I jest to znacznie bardziej fakt historyczny niż istnienie chrześcijańskiego Jezusa. -
Przez galakty · Opublikowano
O to właśnie chodzi Chłodzenia były słabe, tam już po wyjęciu z pudełka był dramat. -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
i jak dajesz duzo zdjec to najpierw kliknij spoiler a potem je umieszczaj. jak widac bedzie dzialac. a ltsc nie ma syfu i bloatware, ktory zwykly windows ma -
Przez bleidd · Opublikowano
Ja miałem awersję do Przyjaciół bo żyłem w przekonaniu, że to taki przaśna, głupiutka amerykańska komedyjka z dawnych lat. Ale obejrzałem całość i to najlepszy sitcom jaki powstał Teraz taki humor już by nie przeszedł, wszystko musi być grzeczniutkie. Nie żeby oni lecieli po bandzie ale nawet takie motywy jak gruba Monika, ojciec Chandlera-Drag Queen czy całkiem sporo gagów i żartów jadących po stereotypach. Ale by był teraz ból dupska Julek na Twixterze Same żarty proste ale nie prostackie. I brak dzieci Syndrom wielu komedii -> nie ma pomysłu na dalsze odcinki to bach! dzieci! i mamy teraz "śmieszne" perypetie bohaterów, którym dzieci zmieniają życie i hoho jaka zabawa. Ale i tak największa siła serialu to postaci - to nie tylko kukiełki, które mają odgrywać zabawne scenki, każda postać miała jakiś charakter, swoje słabości, marzenia, dziwactwa i lęki. Jak każdy. -
Przez Eltik · Opublikowano
co jest z tym wywalaniem do pulpitu bez zadnego komunikatu?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi