Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Rusław · Opublikowano
U mnie w tym roku mój ślub, wesele siostry i trzy komunie więc na RTXa 5090 to uzbieram jak będzie wychodził RTX 7090😅 -
Przez adashi · Opublikowano
Wątpię czy jakakolwiek firma padnie w podobnym scenariuszu. Jeśli nawet, to nie te najtańsze dla konsumentów i jeszcze z potencjalnym wsparciem chińskiego rządu. Nie wiem czy przed modelami językowymi w obecnym ich kształcie jest jeszcze jakaś daleko droga rozwoju inna niż optymalizacje (czyli nie przełom w znaczeniu agi). W zasadzie cały internet już został zużyty, jako zbiór uczący. Jeśli coś ma klękać, to chyba szybciej to. -
Przez Zdzisiu · Opublikowano
Szczerze to wolał bym żeby dojechały go odsetki za zamówiony RAM na który go nie stać. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Nie róbmy z igły widły. No i z całym szacunkiem - jesteś inteligentnym facetem ale Twój styl pisania postów jest mocno kaloryczny. Jestem pewien, że 99% forumowiczów wymięka w okolicy trzeciego zdania i odpuszcza czytanie. To żadna złośliwość lecz spostrzeżenie. W Choroszczy tak pomagają sobie Jeden drugiego namówi aby wsadził gwoździa do gniazdka itd. A co do procesorów, Intel tak odstaje - AMD konkuruje samo ze sobą, a fanboye niebieskich muszą się zniżać do poziomu "lizania jajek" aby cokolwiek napisać. Zabawne.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi