AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia 21 godzin temu, Pawelek6 napisał(a): Na Epicu za free: Road Redemption oraz 112 Operator. Ten Road Redemption to chyba niegłupi tytuł na odchamienie się, taka nawalanka na motocyklach. Dawno temu była już taka gra. To nie jest przypadkiem jakiś remejk czy remaster ale skojarzyć tytułu nie mogę. Mam tego epica, kiedyś jeszcze gry dodawałem ale chyba tylko w Aliena zagrałem, teraz tylko wykorzystuję do Sessiona 22 godziny temu, JeRRyF3D napisał(a): Jest na eneba teraz za 20 pln. A tu ciekawostka https://www.kinguin.net/category/212363/suicide-squad-kill-the-justice-league-eu-steam-cd-key?currency=PLN&discount=GG10AUG&nosalesbooster=1&r=62661 4,33 pln z opłatą serwisową 6,6 zyla Za darmo to gańba zabrać, a jeszcze płacić no bez przesady
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia 6 godzin temu, PaVLo napisał(a): Jak za taką kwotę to brać, bo gierka na prawdę na poziomie. Oprawa wizualna bardzo ładna, zadania ciekawe, a eksploracja z czasem będzie coraz ciekawsza. Przecienicy stają się wymagający na średnim poziomie trudności i jiż nie jest tak łatwo jak z początku. Tak tak. Jak najbardziej. Ograłem i IMO jedna z bardziej niedocenionych gier ostatniego czasu.
Reddzik 2 777 Opublikowano 13 Sierpnia Opublikowano 13 Sierpnia Może nie "tanie granie" ale dotyczy steama, platformy na jaką kupujemy gierki https://lowcygier.pl/aktualnosci/kolejna-afera-na-steam-za-swoje-zakupy-nie-zaplacicie-juz-przy-pomocy-uslugi-paypal/ 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 13 Sierpnia Opublikowano 13 Sierpnia Żaden problem, i tak nie kupuję bezpośrednio ze Steam'a.
Ryszawy 403 Opublikowano 13 Sierpnia Opublikowano 13 Sierpnia No cóż, jak używam PayPal na Steam, znaczy używałem, bo teraz to może niech pocałują się w rzyć, przechodzę do szarej strefy, witaj Kinguin i Gamesplanet. 1
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 13 Sierpnia Opublikowano 13 Sierpnia Tylko z kluczykowni już przemyślane zakupy zostają
raiders 117 Opublikowano 18 Sierpnia Opublikowano 18 Sierpnia W dniu 13.08.2025 o 14:26, Reddzik napisał(a): Może nie "tanie granie" ale dotyczy steama, platformy na jaką kupujemy gierki https://lowcygier.pl/aktualnosci/kolejna-afera-na-steam-za-swoje-zakupy-nie-zaplacicie-juz-przy-pomocy-uslugi-paypal/ Ale jest po czym płakać ? Pay Pal to głano jakich mało ja miałem średnio raz na 5-6 miesięcy konto blokowane ,zawieszone . A płaciłem tylko za gierki swego czasu kupowane np w azji (play asia) czy tam na innych serwisach . Praktycznie co 2 płatność to blokada konta średnio na 2-3 tyg i trzeba było wysyłać rachunki ,tłumaczyć się za co płaciłem jakaś patola do kwadratu . Każdy powód blokady to " podejrzenie prania brudnych pieniędzy . Zlikwidowałem to lata temu jak już udało się wszystko z konta wypłacić i jest spokój . Teraz mamy BLIKa ,Przelewy24 , Karty bankowe wszędzie akceptowane 1
Paw79 138 Opublikowano 19 Sierpnia Opublikowano 19 Sierpnia W dniu 18.08.2025 o 20:35, raiders napisał(a): Ale jest po czym płakać ? Pay Pal to głano jakich mało ja miałem średnio raz na 5-6 miesięcy konto blokowane ,zawieszone . A płaciłem tylko za gierki swego czasu kupowane np w azji (play asia) czy tam na innych serwisach . Praktycznie co 2 płatność to blokada konta średnio na 2-3 tyg i trzeba było wysyłać rachunki ,tłumaczyć się za co płaciłem jakaś patola do kwadratu . Każdy powód blokady to " podejrzenie prania brudnych pieniędzy . Zlikwidowałem to lata temu jak już udało się wszystko z konta wypłacić i jest spokój . Teraz mamy BLIKa ,Przelewy24 , Karty bankowe wszędzie akceptowane Ja Paypala używam tylko do zakupów na Bazarku ŁG i nigdy nie miałem takich problemów. Tylko raz miałem czasowo zawieszoną transakcję, jak kupiłem Yakuzę 0 i wpisałem tytuł gry w treści przelewu. Myśl że sprawdzali czy moje dwie dyszki nie poszły czasem na finansowanie japońskiej mafii do dzisiaj wywołuje u mnie rozbawienie. 1
Reddzik 2 777 Opublikowano 19 Sierpnia Opublikowano 19 Sierpnia (edytowane) Ja PayPala mam od dawna, nie pamiętam od jak dawna ale kupę lat, i nigdy nie miałem problemów- odpukać nic złego mnie nie spotkało. Edytowane 19 Sierpnia przez Reddzik 1
5hogun 52 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia Apropos darmowych weekendów, za tydzień PoE 2. 1
Asag 284 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia Na steam promocja na Anno 1800, do kupienia za 25 PLN.
Roman_PCMR 866 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia co z tego jak trzeba miec uibisoft connect. Do dupy taka promocja. lepiej pirata brac
Gonzo3211 106 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia 19 godzin temu, Roman_PCMR napisał(a): lepiej pirata brac Poproszę link Też mnie zaciekawiło to Anno ale jak zobaczyłem ilość dodatków czy season passów to... Za 25 zł jest w co pograć w tym Anno? Czy tylko jakieś podstawy, a cały fun tkwi w dodatkach?
Asag 284 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia Ja w Anno grałem bardzo dawno temu, kilka ostatnich części ominąłem więc to już w lata idzie. Czekam na Pax Romana które już niedługo ma wyjść więc stwierdziłem że być może warto poznać na nowo podstawy gry. Za 25 złotych dla samej podstawki myślę że warto, zresztą na pakiety z DLC też są promocje. Ale jeżeli ktoś myśli o najnowszej części to chyba mały sens ma kupowanie czegoś więcej jak podstawki. 1
Gonzo3211 106 Opublikowano 30 Sierpnia Opublikowano 30 Sierpnia Fakt, cena była dobra, ale po namyśle i obejrzeniu rozgrywki na yt nie zdecydowałem się. Jednak nie mam teraz ochoty na city buildera, a pewnie jeszcze kiedyś się pojawi w podobnej kwocie.
huudyy 2 855 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września poleci ktoś jakąś SPRAWDZONĄ kluczykownię bez dziwnych historii? Szukam automobilista 2, możliwe też dokupienie DLC
Reddzik 2 777 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września (edytowane) Wleciała wyprzedaż na Ubi, w tym kodzik: Działanie kuponu: Minimalna kwota zakupu 119.90zł, wartość kuponu 59.95zł Przykład: Edytowane 11 Września przez Reddzik
pijoter100 33 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Darmowy weekend z Dune na steam do 15 września https://store.steampowered.com/app/1172710/Dune_Awakening/
pijoter100 33 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Ghostrunner 2 za darmo do odebrania na epic store do 18 września
PaVLo 921 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Znów rozdają to samo. Pod koniec grudnia 2024 też była, no ale może ktoś przegapił
Elvis79 161 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września https://lowcygier.pl/keyshopy/preorder-dying-light-the-beast-na-xbox-series-za-266-zl-w-kinguinie-przyspieszona-premiera/
ket_rab 227 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września Na Steam jest dostępny Rise of the Tomb Raider
pijoter100 33 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Hades na steam za 28,74zł do 25 września https://store.steampowered.com/app/1145360/Hades/ 3
Stjepan 2 381 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września The Leviathan's fantasy za darmo. https://steamdb.info/app/3376080/
Rekomendowane odpowiedzi