Tanie granie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Zastanawiające jest to w takim razie dlaczego po update/downgrade biosu mogłeś wejść za pierwszym razem do windowsa skoro to był problem z baterią -
Przez KiloKush · Opublikowano
Niby spoko. Ale z drugiej strony 90 000 zł za auto z korbką z tyłu ? :O J A P I E T O L Ę co za czasy -
Przez lesiu155 · Opublikowano
Takiej częstotliwości banów to nawet z laba nie pamiętam, żeby ktoś wyłapał -
Przez Adikon · Opublikowano
W tym przypadku nie zrobiłem tego z premedytacją, bo jestem uczciwy. Gość po prostu stwierdził, że chce to oddać komuś znajomemu w dobrej cenie, bo i tak sobie wrzuci w firmę. 2760, 975mV i +500 pamięć działa póki co z zapasem. Pamięci do +1700 testowałem i było ok, ale nie wiem czy warto pałować i pewnie zostanie stock lub +500/1000 maks. Limit mocy trzymam na 100 procent bez podbijania. Temperatury w 3dmark na rdzeniu około 70 maks. Hot spot raczej w normie (+12-15 do rdzenia). Vram temperatury podobne jak rdzeń, czyli git. Myślę, że na razie nie ma sensu wymieniać termopadów czy pasty. Zresztą to jedyna rzecz której nie robiłem w PC i nie chcę zepsuć 😛 -
Przez Kadajo · Opublikowano
Ciekawy koncept, być może faktycznie jakiś tęgi krawat już im wkręcić aby pracowali nad kolejna częścią która dostanie główne poprawki a z "6" mamy się przemęczyć. Inna koncepcja to taka ze oni po prostu pracują nad dużymi zmianami dlatego jest cisza. Tylko kiedy to maja zamiar wprowadzić ? Gdzie jest odpowiednia komunikacja. Wszytko lezy. Tak jakby tam nikt nigdy nad dużą gra MP nie pracował. To naprawdę nie jest nic skomplikowanego, BF jest na rynku ponad 20 lat. Jeśli coś się skomplikowało to jest to tylko i wyłącznie ich wina. A jeśli oni zamiast robić dalej porządne grę to odpalili sobie sklepik i liczyli ze kaska będzie sama strumieniem płynąć to... tak niech ten BF6 zdechnie i marka odejdzie jak tak to ma wyglądać.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi