Offtopic o grach
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kris194 · Opublikowano
Trzeba mieć niezły tupet żeby pouczać amerykańskiego Republikanina jak ma być amerykańskim Republikaninem 🤦♂️ -
Przez Misticzx · Opublikowano
Bella Ramsey jest nie tyle obleśna (to już bardziej kwestia gustu, więc niech każdy uważa po swojemu) co nie pasuje absolutnie do wyglądu Ellie. To powszechna opinia ludzi. Wątpię że naprawdę tylko ona umiała grać. Mogli wybrać dziewczynę, która będzie wyglądała jak prawdziwa Ellie (co pokazują dziewczyny w internecie), a wybrali jakąś parodię jej postaci w serialu za miliony. Po prostu takie są efekty, jeśli głupi ludzie dokonują wybory aktorki grającej główną postać bohaterki gry. Ale jakby tak się zastanowić i ogólnie przeanalizować co odwalono zarówno w tym serialu jak i w kontynuacji gry, to jest wiele punktów stycznych pomiędzy produkcjami, czyli spójne jest bezmyślne postępowanie producentów, wyglądające prawie jak robienie na złość fanom Ellie czy ogólnie fanom pierwszej gry. A jeśli nie było to robienie na złość? To po prostu producenci są idiotami w zwykłym tego słowa znaczeniu. -
Przez Karister · Opublikowano
Dla każdego "dobrze" znaczy coś innego. Jak ktoś chce tanio, to bierze laminat, szuka wykończeniowca o sensownej stawce i pilnuje, żeby było zrobione równo i tyle. Podejrzewam, że ponad 95% ludzi ma takie blaty i żyje. Na początku wygląda to ok. Po latach masz rozklejające się rogi, rozłażące się łączenia, uszkodzenia, zabrudzenia itd. Dlatego nagle zaczynasz myśleć o HPL. Ale... ten jest droższy. Czy warto? Tak? A czemu? Skoro warto, to może jednak warto też dopłacić do kamienia albo spieku? A może w ich cenie lepiej będzie pieć razy wymienić laminat i ciągle mieć świeży? Przecież to jest ważna i indywidualna decyzja każdego inwestora. Dziwne jest oczekiwanie, że ktoś za niego podejmie taką decyzję na forum komputerowym. Każdy ma jakiś budżet i sam musi ocenić, co warto, a co nie. Albo po porstu, co jest w stanie. Każda budowa czy wykończenie jest tak różne, że próżno się wzorować na innych. Jeśli chodzi o moje podejście w kwestii wykończeniówki, wytaniłem sypialnie, bo mało z nich się u mnie korzysta, a porządnie zrobiłem salon, jadalnię, kuchnię, korytarze, wiatrołap i łazienki, bo to są miejsca reprezentacyjne oraz ważne pod kątem wygody życia. Sypialnia dla mnie sprowadza się do dużej szafy i dobrego materaca. Aczkolwiek nie zdziwi mnie, jak ktoś spędza w niej dwie trzecie życia, przymierza ciuchy i czyta książki. Wtedy pewnie taki ktoś się z tym nie zgodzi. Wolałem też brać dobre materiały i nowoczesne rozwiązania, a zejść z metrami kwadratowymi w dół. Taka raczej niepopularna u nas decyzja, ale wtedy można właśnie sensownie wykończyć te nieco mniejsze powierzchnie. -
Przez maras2574 · Opublikowano
Na daily żabojad 307 1.6 w gazie A do zabawy stara dobra niemiecka motoryzacja, której już nigdy nie będzie, 320i
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi