Isharoth 164 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada 20 godzin temu, Jaycob napisał(a): Ostatnie gry, które ogrywałem bardzo podobają mi się muzycznie. Szczególnie Methaphor, nie ma kawałka z tej gry, którego bym nie lubił. Metaphor rzeczywiście na początku robił wrażenie muzyką. Ale potem okazuje się że ta muzyka zostaje z nami do samego końca. Tj. Gra ma bardzo mało utworów. Oprócz tego narzekania na muzykę muszę jeszcze wspomnieć że twórcy gier często kładą lachę na SFX. Gry z dobrymi efektami dźwiękowymi mogę liczyć na palcach jednej ręki. Chyba wszystko w grafikę idzie. Podoba mi się coś takiego co było np. w remake Demon's Souls na PS5. Tylko że to rzadkość.
Stjepan 263 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada (edytowane) Ten od woke, sojowy łysy płatek śniegu, najbardziej odklejony koleś z dawnego TVgry, nigdy go nie lubiłem. Edytowane 5 Listopada przez Stjepan 1 1
AndrzejTrg 177 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada To stąd te medykamenty i broń w grobowcach. Zagadka wyjaśniona 1 6
AndrzejTrg 177 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada My tu narzekamy na downgrejdy graficzne, a pomyślcie o Egipcjanach 1 5
Kelam 715 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Czasem dopada też smutna codzienność. 6 1
jan_dzban 7 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada 14 godzin temu, Kelam napisał(a): Czasem dopada też smutna codzienność. Powinno być: Granie po czterdziestce
tuhmunud 57 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Wątpię że powtórzą wyczyn Fallouta... https://www.filmweb.pl/news/Amazon+przygotowuje+serial+"Mass+Effect"-158050 Cytat Do prac nad scenariuszem został zatrudniony Daniel Casey. Autor ma na koncie filmy "Szybcy i wściekli 9" i "Kin. Zabójcza broń". Pracował też nad horrorem "Cloverfield Lane 10", nadchodzącym projektem Chada Stahelskiego "Kill or Be Killed" i thrillerem Rebeki Thomas "Wardriver". Wśród producentów wykonawczych projektu są Karim Zreik (Daredevil, Jessica Jones) i Avi Arad, znany najlepiej z ekranizacji komiksów Marvela.
AndrzejTrg 177 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Czy można oglądać Fallouta bez znajomości gry?
Kakarotto 75 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada @AndrzejTrgMożna. Powiedziałbym, że dla zaznajomionych są smaczki. Dla nieznających to będzie nawet dobry serial postapo, może nawet lepszy niż dla tych co znają uniwersum. Grałem we wszystkie gry (oprócz F76) i oglądałem serial, ale powyższe jest w pełni obiektywne. 1 1
ODIN85 386 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada 58 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Czy można oglądać Fallouta bez znajomości gry? Można i do tego można bawić się świetnie
AndrzejTrg 177 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada (edytowane) Ubi 2002 Ta gra wyprzedzała wszystko. Dla mnie odświeżenie takiej gry z RT/PT zmusiłoby mnie do zakupu NV... Edytowane 8 Listopada przez AndrzejTrg
Vulc 295 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada Remake Splinter Cella zawsze, pamiętam regularne wojenki prowadzone przez fanów SC i MGS. Mi zawsze było dużo bliżej do produkcji z udziałem Sama Fishera. 1
ODIN85 386 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada Kurde to już 20lat. Jeszcze to było do kupienia w kiosku za 20zł 4
KiloKush 28 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada W dniu 8.11.2024 o 18:23, AndrzejTrg napisał(a): Ubi 2002 Ta gra wyprzedzała wszystko. Dla mnie odświeżenie takiej gry z RT/PT zmusiłoby mnie do zakupu NV... Czy ja wiem czy przełowoma. Hitman Codename 47 to był przełomowy. Splinter cell był świetną grą ale tunelową, w Hitmanie był otwarty świat i wiele możliwości przejścia misji.
Rekomendowane odpowiedzi