Offtopic o grach
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bergercs · Opublikowano
Ciekawe czy na Europę poprawione - w Australii ponad 10500 egzemplarzy wezwanych na akcję serwisową REC-006468 z roczników 24/25. Wadliwe szyny foteli - w razie wypadu odblokowuj się fotel --> zwiększone ryzyko śmierci. -
Przez Zas · Opublikowano
Pierwsza i najważniejsza informacja to ta, kiedy deweloper uzyskał pozwolenie na budowę i kiedy zaczął budować. -
Przez KaniaPC · Opublikowano
Jedyny normalny... Plan jest by jeździć autem 3 lata, ale żynie nauczyło mnie już że czasem plany trzeba zmienić i pozbyć się auta wcześniej. Tak czy owak, w samej cenie auta jest 20K różnicy. Wliczając w to paliwo oceniam, że różnica może sięgnąć 30K. 10K na rok to nie jest dużo, ale jeśli ma się świadomość, że to praktycznie 10% ceny całego auta, to robi się z tego kwota, która ma znaczenie, ale nie rozsądza. Inne auto? A jakie o podobnym charakterze? ta, nikt, absolutnie nikt. Nie da się bardziej kłamać Już poodkładałem i dlatego wróciłem Słychać wycie..... ZNAKOMICIE Sami flexowaliście się tyle do tych niutonometrów, że takie ważne, a teraz sami zaprzeczacie sobie Nie odróżniasz wydania ~200 tys. na najem auta przez 3 lata, by go oddać od wydania ~275 na własne, które można sprzedać. Podpowiem, że ta druga kwota jest za M340i, teraz wykaż się i policz jak może tyle ono kosztować kiedy mam rzekomo najwyżej na 10-20% wkładu własnego Będę flexował się twoimi zapisanymi komentarzami jak auto już odbiorę, zrobię to zakładając nowy temat, obiecuję Jeśli dyskusja nie jest tutaj merytoryczna to tylko z twojego powodu wraz z twoimi koleżkami od niutków -
Przez kubon · Opublikowano
Mam 6a od prawie 3 lat, bateria 90% ładowany co najmniej raz dziennie często do pełna. Teraz do 2k bym popatrzył za Pixelem 9
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi