Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Nowa pani z xboxa chce sie przypodobać graczom , znam te zagrywki z Philem dobra mina Spencerem a potem wiemy jak bylo. (: Ale nie powiem teraz ten pc znowu sie opłaca . I można mówić Zagram za darmo w pasie. A nie zagram w za drogim pasie. xd

Edytowane przez Luki_
Opublikowano
17 minut temu, galakty napisał(a):

To Wy nie wiecie jak się Ultimate kupuje? :E 

Nie, bo to dla mnie nieistotne. Wersja na PC kosztowała 39,99 zł, potem podwyższyli cenę do 62 zł, a teraz obniżyli do około 55 zł. W tej cenie masz wszystkie gry, w tym premiery (Day 1) - tak jak na konsolach/w tym pakiecie Ultimate, z tą różnicą, że tam gracze dodatkowo przepłacają za multiplayer i streaming, CoD, Lol czego ja nie używam.
Dla mnie cena na PC jest w porządku, i to bez kombinowania z kluczami z Argentyny czy Turcji.

Opublikowano (edytowane)

Tylko Squad to jednak bardziej symulator jak ARMA. Natomiast to ma być czymś pomiędzy taką ARMĄ, a BF-em. Jeśli dobrze doczytałem (mogę się mylić), robią to ludzie odpowiedzialni za Rising Storm 2: Vietnam. Mnie strasznie czegoś takiego brakuje. Czegoś coś nie jest dziecinne i do bólu szybkie, ale również nie za wolne i co nie wymaga aż tyle planowania. Dawniej strasznie mi pasował CoD4 na hardcore, gdzie rozgrywka była wyraźniej uspokojona, ale nadal dynamiczna i wystarczyła seria aby zginąć. Takiego złotego środka mi brakuje. Po cichu chciałbym aby to wypaliło i jeszcze tylko aby coś w samochodówkach tematyce już prawie wymarłego simcade również ruszyło. Za dużo tych skrajności dzisiaj, albo w pełni zręcznościowe tytuły albo symulatory.

Edytowane przez Pawelek6
  • Like 1
Opublikowano

W Skyrim fizyka nie działa powyżej 60 klatek i pewnie kilka innych rzeczy, taki silnik (dobrze, że Todd, w dobroci swojego serca, nie ograniczył tego do 30 fps). Są jakieś mody znoszące te ograniczenie, musisz przeszukać Nexusa.

Opublikowano

Na moim komputerze mam grę Drakan Order of the Flame która ma swoje lata i nie ma problemu z odświeżaniem 240 Hz. 

Wrzuce sobie kilka modów do Drakan Order of the  Flame by sobie urozmaicić rozgrywekę. Napewno wrzuce moda który pozwoli zbierać broń z zabitych potworów.

Kto nie zna gry Drakan Order of the Flame warto zagrać nawet z modami. Grafika się mocno postarzała jednak klimat gry i fabuła to prawdziwa poezja.