AndrzejTrg 3 475 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia @Sawyer1916 dział Gry Komputerowe(PC) mówi to Panu coś? A to raczej na PC nie wyjdzie, kiedyś kumpel miał na PS, ale opanować trzeba, bo to nie tekken gdzie naciskając byle co idzie wygrać Szkoda że tego nie ma na pc, tak samo jak boks, a kiedyś się w te fight nighty grało, a mnie dłonie przy tym napierdzielały, jak w żadnej innej grze.
Pawelek6 371 Opublikowano 29 Kwietnia Autor Opublikowano 29 Kwietnia Kiedyś było wrzucone takie coś: KLIK. A jest też porównanie gier oryginalnych z odświeżonymi:
AndrzejTrg 3 475 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia (edytowane) I jeszcze jeden Edytowane 29 Kwietnia przez AndrzejTrg
AndrzejTrg 3 475 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia 4 minuty temu, Kadajo napisał(a): @AndrzejTrg NFS Russia Jakbym poszukał to chyba nawet gdzieś mam wersję z jajeczkami
Ryszawy 757 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia (edytowane) Lubię ten horror, czyli Hellriser (pierwszą część), niestety to jakieś bieda studio trzepiące gry na podstawie filmowych marek w które raczej nikt nie gra, ale... ...może tym razem się uda. Edytowane 29 Kwietnia przez Ryszawy 1
Lypton 1 261 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia https://cdaction.pl/newsy/tworcy-greedfalla-i-steelrising-koncza-dzialalnosc-studio-spiders-zamyka-sie-po-18-latach/ Kolejni "mistrzowie" euro-janku AA przeszli do historii. Można było się tego spodziewać po tym, jakim flopem było GreedFall 2 - nawet do tysiaka graczy w peaku nie dociągnęli i ledwo mieszane opinie. A szkoda, bo po względnym sukcesie jedynki - 17 koła w szczycie i 76% pozytywów - wydawało się, że to ten moment na przeskok ligę wyżej. GreedFall był już całkiem solidnym średniakiem segmentu AA z nietypowym settingiem i naprawdę dobrą fabułą.
Element Wojny 5 345 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja Właśnie wpadłem na opis fabuły tego całego Sarosa na PS5 i prawie spadłem z krzesła. Spoiler Gramy złą postacią która zdradza swoją żonę i ogólnie co chwilę robi coś złego, zabija też swojego przyjaciela żeby to zakryć i jeszcze to usprawiedliwia - no gościa nie da się lubić w żaden sposób, a na końcu gry dowiadujemy się, że nasza żona wie co zrobiliśmy i zostawia nas dla czarnej baby XD 4
ODIN85 4 926 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja Przecież to nie ma nic wspólnego z faktyczną grą.
Element Wojny 5 345 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja (edytowane) 3 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Przecież to nie ma nic wspólnego z faktyczną grą. https://www.reddit.com/r/KotakuInAction/comments/1sz4dfu/saros_story_is_painful_spoilers/ https://www.facebook.com/eeagaming1/posts/the-developer-of-saros-disabled-replies-on-his-launch-thank-you-post-after-facin/912113371881642/ Twórca gry Saros wyłączył możliwość odpowiadania na posty z podziękowaniami po premierze, po tym jak spotkał się z ogromną krytyką graczy z powodu wątku fabularnego, w którym Spoiler żona zdradza mężczyznę i porzuca go dla czarnej lesbijki. Edytowane 2 Maja przez Element Wojny 1
musichunter1x 1 620 Opublikowano 3 Maja Opublikowano 3 Maja (edytowane) 14 godzin temu, Element Wojny napisał(a): Ukryj zawartość żona zdradza mężczyznę i porzuca go dla czarnej lesbijki. Co oni zrobili z twórcami gier arcade. Serio po Returnal stwierdzili że słabo się sprzedało, bo brakowało debilizmów? A wystarczyło zrobić jeszcze lepszego Resogun i portować na PC oraz olać udawanie fabuły. Edytowane 3 Maja przez musichunter1x
galakty 5 169 Opublikowano 4 Maja Opublikowano 4 Maja Ja FG używam tylko wtedy kiedy muszę, czyli albo gra działa ledwo (Arma Reforger) albo chcę dobić do odświeżania monitora 280Hz. Jak mam natywne 120 FPS to robienie z 60 na 120FPS jest głupotą
Jaycob 2 745 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja (edytowane) Cyberpunk 2077 nówka w folii. https://allegro.pl/produkt/cyberpunk-2077-playstation-5-ps5-pudelkowa-afbf2bd0-091f-47a2-9e89-75b173467f94?offerId=18564258074&dd_ Edytowane 7 Maja przez Jaycob 2
Áltair 279 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja (edytowane) Nostalgicznie. Nie wiem, czy to bardziej pasuje do tematu o AI, czy tu. Ale wrzucam tu. Edytowane 12 Maja przez Áltair
Slayer 344 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Na FB sklep morele wrzucił posta "Ile klatek na sekundę to dla Was absolutne minimum, żeby gra była grywalna? i jestem absolutnie przerażony odpowiedziami Najlepszy agent wpisał 24fps ale bardzo często przewija się tam 30fps. Mamy rok 2026 czy 2006? 1
Ryszawy 757 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja Jaki 2006? Ja grałem w Quake II w jakiś 25 klatkach na sekundę a to był 97 albo 98 i nie było to komfortowe granie...
WJ_PR 8 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja Macie tak czasami ze obraz wam faluje z góry na dół gdy patrzycie daleko?, miałem tak dzisiaj w RDR2 i bardzo często mialem to w Indiana Jones. To jest ten słynny Teering?. Nigdy chyba tego nie miałem tylko teraz na qd oled się zaczyna pojawiać. G Sync mam załączony v sync off. Macie jakieś pomysły, chyba zaczne testować bez g syncu tak doradza AI.
some1 715 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja Tearing wygląda tak, że obraz się rozrywa w poziomie. Jeśli masz Gsync on + Vsync OFF, musisz też ustawić limit FPS poniżej odświeżania monitora. A jeśli to nie pomoże, spróbuj Gsync On + Vsync On. 1
WJ_PR 8 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja 10 godzin temu, some1 napisał(a): Tearing wygląda tak, że obraz się rozrywa w poziomie. Jeśli masz Gsync on + Vsync OFF, musisz też ustawić limit FPS poniżej odświeżania monitora. A jeśli to nie pomoże, spróbuj Gsync On + Vsync On. No az tak zle nie jest, dzieje sie to gdy patrze w oddali np na jakies lasy dakeko od postaci, wtedy widac jak falują drzewa, budynki itp.
some1 715 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja To w takim razie nie tearing Może po prostu gra symuluje falowanie rozgrzanego powietrza.
Kadajo 9 968 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Przeskok z 7 FPS na 20-30 to był nie lada szok
Rekomendowane odpowiedzi