Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Sawyer1916 dział Gry Komputerowe(PC) mówi to Panu coś? :E 

A to raczej na PC nie wyjdzie, kiedyś kumpel miał na PS, ale opanować trzeba, bo to nie tekken gdzie naciskając byle co idzie wygrać :) 

Szkoda że tego nie ma na pc, tak samo jak boks, a kiedyś się w te fight nighty grało, a mnie dłonie przy tym napierdzielały, jak w żadnej innej grze. 

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Lubię ten horror, czyli Hellriser (pierwszą część),  niestety to jakieś bieda studio trzepiące gry na podstawie filmowych marek w które raczej nikt nie gra, ale...

...może tym razem się uda.

Edytowane przez Ryszawy
  • Like 1
Opublikowano

https://cdaction.pl/newsy/tworcy-greedfalla-i-steelrising-koncza-dzialalnosc-studio-spiders-zamyka-sie-po-18-latach/

Kolejni "mistrzowie" euro-janku AA przeszli do historii.

Można było się tego spodziewać po tym, jakim flopem było GreedFall 2 - nawet do tysiaka graczy w peaku nie dociągnęli i ledwo mieszane opinie. A szkoda, bo po względnym sukcesie jedynki - 17 koła w szczycie i 76% pozytywów - wydawało się, że to ten moment na przeskok ligę wyżej. GreedFall był już całkiem solidnym średniakiem segmentu AA z nietypowym settingiem i naprawdę dobrą fabułą. 

Opublikowano

Właśnie wpadłem na opis fabuły tego całego Sarosa na PS5 i prawie spadłem z krzesła.

Spoiler

Gramy złą postacią która zdradza swoją żonę i ogólnie co chwilę robi coś złego, zabija też swojego przyjaciela żeby to zakryć i jeszcze to usprawiedliwia - no gościa nie da się lubić w żaden sposób, a na końcu gry dowiadujemy się, że nasza żona wie co zrobiliśmy i zostawia nas dla czarnej baby XD

• Haha 4
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

Przecież to nie ma nic wspólnego z faktyczną grą.

https://www.reddit.com/r/KotakuInAction/comments/1sz4dfu/saros_story_is_painful_spoilers/

https://www.facebook.com/eeagaming1/posts/the-developer-of-saros-disabled-replies-on-his-launch-thank-you-post-after-facin/912113371881642/

Twórca gry Saros wyłączył możliwość odpowiadania na posty z podziękowaniami po premierze, po tym jak spotkał się z ogromną krytyką graczy z powodu wątku fabularnego, w którym

Spoiler

żona zdradza mężczyznę i porzuca go dla czarnej lesbijki.

Edytowane przez Element Wojny
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
14 godzin temu, Element Wojny napisał(a):

Ukryj zawartość

żona zdradza mężczyznę i porzuca go dla czarnej lesbijki.

Co oni zrobili z twórcami gier arcade. :E

Serio po Returnal stwierdzili że słabo się sprzedało, bo brakowało debilizmów?

A wystarczyło zrobić jeszcze lepszego Resogun i portować na PC oraz olać udawanie fabuły.

Edytowane przez musichunter1x
Opublikowano

Na FB sklep morele wrzucił posta "Ile klatek na sekundę to dla Was absolutne minimum, żeby gra była grywalna? i jestem absolutnie przerażony odpowiedziami xD

Najlepszy agent wpisał 24fps ale bardzo często przewija się tam 30fps. Mamy rok 2026 czy 2006? :E

• Haha 1
Opublikowano

Macie tak czasami ze obraz wam faluje z góry na dół gdy patrzycie daleko?, miałem tak dzisiaj w RDR2 i bardzo często mialem to w Indiana Jones. To jest ten słynny Teering?. Nigdy chyba tego nie miałem tylko teraz na qd oled się zaczyna pojawiać. G Sync mam załączony v sync off. Macie jakieś pomysły, chyba zaczne testować bez g syncu tak doradza AI.

Opublikowano

Tearing wygląda tak, że obraz się rozrywa w poziomie. Jeśli masz Gsync on + Vsync OFF, musisz też ustawić limit FPS poniżej odświeżania monitora. A jeśli to nie pomoże, spróbuj Gsync On + Vsync On.

0*B17jPOMzGD7qwDHG.jpg

• Upvote 1
Opublikowano
10 godzin temu, some1 napisał(a):

Tearing wygląda tak, że obraz się rozrywa w poziomie. Jeśli masz Gsync on + Vsync OFF, musisz też ustawić limit FPS poniżej odświeżania monitora. A jeśli to nie pomoże, spróbuj Gsync On + Vsync On.

0*B17jPOMzGD7qwDHG.jpg

No az tak zle nie jest, dzieje sie to gdy patrze w oddali np na jakies lasy dakeko od postaci, wtedy widac jak falują drzewa, budynki itp.