nozownikzberlina 497 Opublikowano 6 Października Opublikowano 6 Października https://www.rmf24.pl/regiony/olsztyn/news-nielegalny-przerzut-cudzoziemcow-rozbity-ukraincy-z-zarzutam,nId,8028014?utm_source=wykop_rmf24&utm_medium=link_poleca Oj.
Suchy211 1 256 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Kodeks karny jest dla polaków. Natomiast w przypadku pasku Ahmeda czy Mokabe to element jego kultury.
hwdp43 1 701 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Nieoficjalnie: Polska zwolniona z relokacji migrantów i finansowych obciążeń 2 2
Suchy211 1 256 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Bardzo dobrze. I tak mamy i będziemy mieć za dużo tych co się wedrą przez wschodnią granicę (choć nie wliczam tu Ukraińców) oraz tych przysłanych w ramach zwrotów na zachodniej granicy.
VRman 2 635 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października (edytowane) Bardzo podejrzliwie będę się przyglądał sprawie tego niby zwolnienia nas z obowiązkowego przyjmowania nachodźców. Jeśli to ogłoszą, to duża szansa, że to będzie teatrzyk pod publiczkę i politycy z Niemiec i innych krajów, zgodzili się dlatego, że to tylko PRowe. A realnie i tak będą nam ich przywozić. Semantyka. Edytowane 11 Października przez VRman 3
LeBomB 2 053 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 10 godzin temu, hwdp43 napisał(a): Nieoficjalnie: Polska zwolniona z relokacji migrantów i finansowych obciążeń Czyli coś o czym pisałem wielokrotnie, że wystarczy że rząd wystąpi w ramach nowych przepisów o bycie beneficjentem programu solidarnościowego i relokacje i inne obciążenia zostaną z nas zdjęte. Tak można co najmniej kilka lat na tym jechać, a potem na samym fakcie, że jesteśmy wschodnią granicą UE i cały czas jesteśmy narażeni napływem migrantów. 1
kubikolos 1 324 Opublikowano 13 Października Opublikowano 13 Października Cytat Obcokrajowcy z zakazem wstępu na basen. W tej gminie chwalą to rozwiązanie "Władze szwajcarskiej gminy Pruntrut w kantonie Jura oceniają pozytywnie wprowadzenie latem zakazu wstępu dla obcokrajowców na lokalny basen odkryty. Decyzja ta, motywowana wzrostem liczby odwiedzających i powtarzającymi się incydentami, przyniosła poprawę bezpieczeństwa oraz znaczący wzrost..." https://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-obcokrajowcy-z-zakazem-wstepu-na-basen-w-tej-gminie-chwala-t,nId,8028791 XDDDDDDDDDDDDDDD Cytat Udaremniono zamach na życie premiera Belgii Trzech młodych mężczyzn zostało zatrzymanych w Antwerpii pod zarzutem przygotowywania zamachu terrorystycznego na premiera Belgii, Barta De Wevera. Szefowa belgijskiej prokuratury federalnej przekazała podczas konferencji prasowej, że śledczy posiadają "wskazówki", iż planowany atak "miał mieć charakter dżihadystyczny" https://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-sluzby-udaremnily-zamach-na-zycie-premiera-belgii,nId,8029754 BONUS +18: Spoiler porównanie taktyki dokonywanie kradzieży wśród różnych gatunków zwierząt XDDDDDDDDDDD
Klakier1984 726 Opublikowano 13 Października Opublikowano 13 Października Odnośnie tego basenu Cytat Cytowany przez portal vol.at przedstawiciel gminy Lionel Maitre podkreślił, że wprowadzenie restrykcji przyniosło wymierne korzyści. Usługa ochrony przy wejściu nie była już potrzebna, a zakazy kąpieli nie występowały. Ponadto sprzedano dwukrotnie więcej karnetów sezonowych niż w roku poprzednim - mówił. Ograniczenia przyczyniły się do znacznego spadku liczby konfliktów i poprawy atmosfery na terenie obiektu. i Cytat Choć władze Pruntrut są zadowolone z efektów letnich działań, zwrócono uwagę, że zakaz miał charakter tymczasowy. Na początku kolejnego sezonu kąpielowego restrykcje nie będą ponownie wprowadzone. Gmina obecnie pracuje nad długoterminowymi rozwiązaniami, które mają zagwarantować bezpieczeństwo i komfort wszystkim odwiedzającym, bez konieczności stosowania tak rygorystycznych środków Nad czym oni chcą pracować skoro właśnie w tym roku znaleźli rozwiązanie swoich problemów Koło na nowo chcą wymyśleć czy co ? 1 1
nozownikzberlina 497 Opublikowano 13 Października Opublikowano 13 Października 38 minut temu, Klakier1984 napisał(a): Nad czym oni chcą pracować skoro właśnie w tym roku znaleźli rozwiązanie swoich problemów Koło na nowo chcą wymyśleć czy co ? Lewa część pewnie usilnie chce sparować dzikusów z normalnymi ludźmi i obecne rozwiązanie im się nie podoba.
GordonLameman 8 432 Opublikowano 13 Października Opublikowano 13 Października Godzinę temu, Klakier1984 napisał(a): Odnośnie tego basenu i Nad czym oni chcą pracować skoro właśnie w tym roku znaleźli rozwiązanie swoich problemów Koło na nowo chcą wymyśleć czy co ? A wiecie, że chodzi o Francuzów?
Klakier1984 726 Opublikowano 13 Października Opublikowano 13 Października (edytowane) @GordonLameman Wiem wiem, czytałem. O kogo by nie chodziło jeżeli pomogło to ja jestem za takimi rozwiązaniami ps. Jednocześnie jestem przekonany, że podobnie jak ja musisz mieć pewne podejrzenia, które grupy francuzów były tam problematyczne . Ja sobie daję uciąć rękę, że to nie byli tacy z "dziada-pradziada" Edytowane 13 Października przez Klakier1984 1
oldfashioned 459 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października 15 godzin temu, GordonLameman napisał(a): A wiecie, że chodzi o Francuzów? Bardzo bardzo bardzo mocno polecam odwiedzic Paryz. Ja wiem, osobiste doswiadczenie, nie chodzilo za mna stado amerykanskich naukowcow zeby to 'zbadac'. Jak Ci boy w hotelu mowi, zeby z bagazem na taxe poczekac w srodku, a nie przed, to wiedz ze sie cos dzieje.
GordonLameman 8 432 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października 58 minut temu, oldfashioned napisał(a): Bardzo bardzo bardzo mocno polecam odwiedzic Paryz. Ja wiem, osobiste doswiadczenie, nie chodzilo za mna stado amerykanskich naukowcow zeby to 'zbadac'. Jak Ci boy w hotelu mowi, zeby z bagazem na taxe poczekac w srodku, a nie przed, to wiedz ze sie cos dzieje. Na reddicie pisali, że chodzi o francuzów z pobliskich miejscowości. Kolor skóry nie był podany.
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października Teraz to ciężko określić Francuza ale jakby mi taki z bagietkami gonił to by mi nie przeszkadzało
oldfashioned 459 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października Problem taki, ze latwiej trafic na takiego z 'bagnet' niz 'baguette' 1
nozownikzberlina 497 Opublikowano 18 Października Opublikowano 18 Października versus posłowie i entuzjaści platformy obywatelskiej
hwdp43 1 701 Opublikowano 18 Października Opublikowano 18 Października najwiecej obcych to akurat polska prawica nasprowadzala . czyt. pisowskie wizy .... 2
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 18 Października Opublikowano 18 Października Mnie to dziwi, że tyle osób łyka tę pisowską propagandę dla ubogich intelektualnie a nie zauważają realnych działań jak np to https://biznesalert.pl/kryzys-graniczny-zolnierze-na-granicy-tarcza-wschod-bezpieczenstwo czy to https://www.gov.pl/web/mswia/minister-marcin-kierwinski-w-luksemburgu-polska-zwolniona-z-relokacji-migrantow-na-wiele-lat 1
nozownikzberlina 497 Opublikowano 18 Października Opublikowano 18 Października 28 minut temu, hwdp43 napisał(a): najwiecej obcych to akurat polska prawica nasprowadzala . czyt. pisowskie wizy .... no za pisu też sprowadzano migrusów z Kolumbii i innych Filipin 19 minut temu, Henryk Nowak napisał(a): Mnie to dziwi, że tyle osób łyka tę pisowską propagandę dla ubogich intelektualnie a nie zauważają realnych działań jak np to https://biznesalert.pl/kryzys-graniczny-zolnierze-na-granicy-tarcza-wschod-bezpieczenstwo czy to https://www.gov.pl/web/mswia/minister-marcin-kierwinski-w-luksemburgu-polska-zwolniona-z-relokacji-migrantow-na-wiele-lat ale jaką pisowską propagandę? Przecież sam Pan Premier Donald Tusk mówił: a to, że akurat wiatr zawiał w antymigrancką narrację to dobrze
Suchy211 1 256 Opublikowano 18 Października Opublikowano 18 Października W dniu 14.10.2025 o 10:12, Ludojad napisał(a): Kiedy doczytałem do "zaatakował" odruchowo pomyślałem "pewnie nożem w szyję" jak widać prawie się nie pomyliłem. To chore, że to aż tak oczywiste. 47 minut temu, Henryk Nowak napisał(a): Mnie to dziwi, że tyle osób łyka tę pisowską propagandę dla ubogich intelektualnie a nie zauważają realnych działań jak np to https://biznesalert.pl/kryzys-graniczny-zolnierze-na-granicy-tarcza-wschod-bezpieczenstwo czy to https://www.gov.pl/web/mswia/minister-marcin-kierwinski-w-luksemburgu-polska-zwolniona-z-relokacji-migrantow-na-wiele-lat Dobrze, więcej, mocniej, bo to jedyna szansa koalicji w nadchodzących wyborach. Tylko gdzie jest kurczak ten ich rzecznik prasowy? 1
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 18 Października Opublikowano 18 Października 48 minut temu, nozownikzberlina napisał(a): ale jaką pisowską propagandę? Przecież sam Pan Premier Donald Tusk mówił: To było pod publiczkę, jak to dzi..., tzn jak to polityk. Najważniejsze, że teraz robi co innego. 32 minuty temu, Suchy211 napisał(a): Dobrze, więcej, mocniej, bo to jedyna szansa koalicji w nadchodzących wyborach. Tylko gdzie jest kurczak ten ich rzecznik prasowy? Nie chodzi o to gdzie jest a kim jest, otóż jest debilem. Przy tym co się dzieje byłoby mu bardzo łatwo robić dobry pr i tylko idiota by tego nie wykorzystał. 1
Rekomendowane odpowiedzi