adashi 1 638 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września Niestety obawiam się, iż gaz tlen współpracuje z Rosją przy tych pożarach. Rozumny rząd deportowałby całość gazu tlenu od nas do Rosji, ale przecież nie to lewactwo, które jest teraz u stołków.
kubikolos 1 328 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września jest juz oswiadczenie, jednak analitycy sie mylili, jedziemy na grubo Cytat We will move the space command from colorado to alabama and from there we will coordinate nuclear strikes on russia 2
Suchy211 1 260 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września (edytowane) 2 godziny temu, GordonLameman napisał(a): Bo ja np nie widzę co można więcej zrobić bez wywołania wojny. Dlatego nie krytykuje tego aspektu. Podpalić coś ważnego w rosji. Zadbać aby wiedzieli że to my, zadbać aby wiedzieli dlaczego. Ale to 2 lata temu, kiedy był jeszcze entuzjazm na przegonienie kacapów. Teraz można co najwyżej kupić ze 2 duże rakiety dalekiego zasięgu dla Ukraińców, niech oni coś rozwalą. @kubikolos aż mnie świerzbi aby zobaczyć co by było gdyby naprawdę to powiedział. Edytowane 2 Września przez Suchy211 1
łukasz850 143 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września (edytowane) 14 godzin temu, TheMr. napisał(a): @VRman Zgadzam się, ale to będzie woda Trump się obsra niż wygłosi ultimatum, prędzej wycofa się z negocjacji w stylu “widzicie rozumiecie, próbowaliśmy, oba państwa nie potrafią w pokój”. Oczywiście więcej winy da Ukrainie niż Rosji, ale to już szczegół. Trump myśli że sprzedaż tych 3350 rakiet dalekiego zasięgu miało być znakiem dla Putina, ale Putin nic sobie z tego nie robi. Chociaż ataki na infrastrukturę bolą. Podoba mi się że Ukraińcy w końcu uzyskują przewagę na niektórych wybranych odcinkach frontu i udaje się sporo kontr. Sam Trump powiedział, że kolejne sankcje nic nie dadzą. Azja nie przestanie kupować rosyjskich węglowodorów. Zwłaszcza, że indie, chiny, turcja, brazylia staraja sie tworzyc sojusz przeciwko zachodowi. Jedyne co pozostaje to wciaz dostarczac broń ukrainie. Azja to są żywiciele Kremla. Edytowane 3 Września przez łukasz850 1
kanon7 600 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września (edytowane) 12 godzin temu, GordonLameman napisał(a): A co chcesz żeby zrobili? zaatakowali Moskwę bo spłonęła prywatna baza transportowa? Zróbmy tak: jak znowu coś się zapali w Polsce, to z automatu wysyłamy rakietę na Moskwę. Jak okaże się że podpaleniem nie była związana rosja, to wyrazimy "głęboki wyraz współczucia" za rakietę na Moskwę - UE to ma idealnie wyćwiczone Edytowane 3 Września przez kanon7 1 3 1
Dimazz 569 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września https://wiadomosci.onet.pl/swiat/francuskie-szpitale-szykuja-sie-na-wojskowe-zaangazowanie-nowe-wytyczne-do-2026-r/w8sgwrp 1
Czubatka Boża 176 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Czy to możliwe że człowiek może opracować broń totalnego rażenia? Rosja sama przyznała że posiada broń dzięki której może stworzyć sunnami o falach dochodzących nawet do 100m. Bomba przed użyciem opada na dno oceanu i jest detonowana!
huudyy 2 848 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września 21 minut temu, Czubatka Boża napisał(a): Rosja sama przyznała że posiada broń dzięki której może stworzyć sunnami o falach dochodzących nawet do 100m. Bomba przed użyciem opada na dno oceanu i jest detonowana! znasz żart o radzieckiej maszynie do świecenia w dupie? 1
kubikolos 1 328 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Godzinę temu, Czubatka Boża napisał(a): Czy to możliwe że człowiek może opracować broń totalnego rażenia? Rosja sama przyznała że posiada broń dzięki której może stworzyć sunnami o falach dochodzących nawet do 100m. Bomba przed użyciem opada na dno oceanu i jest detonowana! fala 100m od detonacji bomby na dnie? takiej na pewno nie maja Zapytaj AI jakiej mocy by to wymagalo to sie zdziwisz dzisiaj to juz ilosc robi robote a nie pojedyncza moc, jedna bomba niewiele mozna zmienic na ziemi ale dziesiatki tysiecy dzisiejszych bomb porobilyby juz nas niezle
Klakier1984 727 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Izrael dalej w formie. https://wiadomosci.wp.pl/incydent-w-libanie-izrael-zrzucil-granaty-na-zolnierzy-z-misji-onz-7196200627481504a 1
TheMr. 2 606 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września (edytowane) Uuuu. Niesamowity fart Ukraińca. +18 Spoiler Edytowane 3 Września przez TheMr. 2
kubikolos 1 328 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września 3 godziny temu, Klakier1984 napisał(a): Izrael dalej w formie. https://wiadomosci.wp.pl/incydent-w-libanie-izrael-zrzucil-granaty-na-zolnierzy-z-misji-onz-7196200627481504a nie przejmowac sie, mordowac dalej a tutaj o sposobach m.in. w jaki sposob izrael zdobywa sobie nietykalnosc u politykow: 1
Paarthurnax 412 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września @TheMr. nie wiem, co tam się odwaliło, że się nie zorientowali ale to było mistrzostwo świata.
Cappucino 222 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Godzinę temu, Paarthurnax napisał(a): @TheMr. nie wiem, co tam się odwaliło, że się nie zorientowali ale to było mistrzostwo świata. Instynkt zwierzęcy, gdy ktoś nie ucieka to zwierze rzadko atakuje, ale rzuć się do ucieczki...
VRman 2 641 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Zazdroszczę, że Wy tam cokolwiek widzicie. Obejrzałem 2x, nadal nie wiem na co patrzę
kubikolos 1 328 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września zaraz po herbacie rosja podpisze kapitulacje, trust me bro 1
bourne2008 1 207 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września (edytowane) Niech wyślą swoje sobowtóry i będą się napierniczać. Stawką będzie jakiś obwód w RU/UA. Edytowane 3 Września przez bourne2008
VRman 2 641 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Moda Na Sukces (Kremlowskiego KGB). Odcinek 1554-ty. https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/usa-zapowiadaja-ograniczenie-funduszy-bezpieczenstwa-dla-krajow-europy-wschodniej/sr2rced,79cfc278 Dajcie mi drugi zeszyt, bo mi się kończy miejsce w tym pierwszym, w którym zapisuję "przypadki, wcale nie sygnały, że Trump jest ruską pacynką". 2
Kris194 4 720 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Sekcja komentarzy oczywiście nie zawodzi. Trzeba przyznać, że jesteśmy życzliwym narodem 2
huudyy 2 848 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Godzinę temu, Kris194 napisał(a): Sekcja komentarzy oczywiście nie zawodzi. Trzeba przyznać, że jesteśmy życzliwym narodem jestem ciekaw jak zniesie konfrontację z Neptunem
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź