Camis 6 329 Opublikowano Sobota o 21:13 Autor Opublikowano Sobota o 21:13 https://wiadomosci.onet.pl/swiat/usa-uzyly-w-wenezueli-nowej-tajnej-broni-jest-potwierdzenie/6v3ly1b
Crew 900 Opublikowano Sobota o 21:16 Opublikowano Sobota o 21:16 (edytowane) 3 minuty temu, Camis napisał(a): https://wiadomosci.onet.pl/swiat/usa-uzyly-w-wenezueli-nowej-tajnej-broni-jest-potwierdzenie/6v3ly1b Tego pomarańczowego debila trzeba ignorować a nie słuchać. "Discombobulator" Raczej bulbulator Edytowane Sobota o 21:18 przez Crew 900
VRman Opublikowano Niedziela o 11:15 Opublikowano Niedziela o 11:15 (edytowane) Onet nie działa bez wyłączenia adblocków, więc nie mogę przeczytać. Serio nazwali to bulbulator jak w tym dowcipie z PRLu? Edytowane Niedziela o 11:15 przez VRman
Boldwyn Opublikowano Niedziela o 12:10 Opublikowano Niedziela o 12:10 (edytowane) Jakkolwiek śmiesznie nie brzmi, "Discombobulator" to prawdziwe słowo - oznacza właśnie urządzenie ogłuszające / dezorientujące. Czy tego faktycznie użyli, to inna sprawa. Edytowane Niedziela o 12:11 przez Boldwyn
8V32 PcLab Opublikowano Niedziela o 12:20 Opublikowano Niedziela o 12:20 Godzinę temu, VRman napisał(a): Onet nie działa bez wyłączenia adblocków, więc nie mogę przeczytać. Serio nazwali to bulbulator jak w tym dowcipie z PRLu? Pewnie jakiś Polak to urządzenie wymyślił dlatego nazwa bulbulator
VRman Opublikowano Niedziela o 12:31 Opublikowano Niedziela o 12:31 (edytowane) Godzinę temu, Boldwyn napisał(a): urządzenie ogłuszające / dezorientujące. Wyciekły zdjęcia tego urządzenia dezorientującego. BULBULATOR: Od miesięcy powtarzam, że wszystko co robi Trump nie ma sensu, chyba że... spojrzeć na to jak na działania agentury kremla czy Chin. No a dziś już nawet poważni ludzie zauważają, że gość rozwala nie tylko sojusz Zachodu, nie tylko NATO, ale nawet samo USA Edit: Ja pierdzilę. Scaliło mi posta bo poprzedni był mój, choć go napisałem... 45 minut temu. Kto to w ogóle wymyślił Edytowane Niedziela o 13:20 przez VRman
tomcug Opublikowano Niedziela o 14:00 Opublikowano Niedziela o 14:00 Godzinę temu, VRman napisał(a): Edit: Ja pierdzilę. Scaliło mi posta bo poprzedni był mój, choć go napisałem... 45 minut temu. Kto to w ogóle wymyślił Tak chcieli ludzie, to tak jest. Co to za problem, że scali posty?
huudyy Opublikowano Niedziela o 14:07 Opublikowano Niedziela o 14:07 6 minut temu, tomcug napisał(a): Tak chcieli ludzie, to tak jest. Co to za problem, że scali posty? Też nie wiem. Swoją drogą kiedy zostały wyłączone reakcje w offtopie?
Suchy211 Opublikowano Niedziela o 14:14 Opublikowano Niedziela o 14:14 (edytowane) 1 godzinę temu, VRman napisał(a): Edit: Ja pierdzilę. Scaliło mi posta bo poprzedni był mój, choć go napisałem... 45 minut temu. Kto to w ogóle wymyślił A wolałbyś aby Ci wyszedł post pod postem? Co przecież jest niezgodne z regulaminem? To miedzy innymi ja chciałem wydłużenia czasu po którym posty się przestają łączyć. Właśnie z tego powodu, że jak odnosiłem się do różnych wypowiedzi i zajmowało to dłużej, to wychodziły mi posty pod postem. Co nie zawsze się zauważało a jednocześnie jest to niezgodne z regulaminem. Edytowane Niedziela o 14:16 przez Suchy211
VRman Opublikowano Niedziela o 14:14 Opublikowano Niedziela o 14:14 (edytowane) 17 minut temu, tomcug napisał(a): Tak chcieli ludzie, to tak jest. Co to za problem, że scali posty? Spoko. Tylko ten czas. 10 minut byłoby lepsze niż nieograniczony czas (czy jaki tam jest limit) Po niemal godzinie to trochę przesada. Dla przykładu tym razem tutaj to był żart, a następny post poważny i cośtam wnoszący do tematu (nie mój post, a to co mówią na filmiku). Może chociaż to jakoś usprawnić? Informacje przy dodaniu typu "post będzie scalony, chcesz edytować przed dodaniem? T/N ?" czy automatyczne dodanie kilku linijek przerwy czy coś. Bo potem jest tak - piszę posta - dodaję - wkurzam się, że scaliło - wchodzę w edycję - rozdzielam - zapisuję Sama idea anty-spamowa jest bardzo dobra. edit: Albo chociaż wyłączcie to w PMkach, błagam. 11 minut temu, huudyy napisał(a): Też nie wiem. Swoją drogą kiedy zostały wyłączone reakcje w offtopie? A faktycznie. Chyba lepiej Edytowane Niedziela o 14:18 przez VRman
Suchy211 Opublikowano Niedziela o 14:21 Opublikowano Niedziela o 14:21 (edytowane) 6 minut temu, VRman napisał(a): Może chociaż to jakoś usprawnić? Informacje przy dodaniu typu "post będzie scalony, chcesz edytować przed dodaniem? T/N ?" czy automatyczne dodanie kilku linijek przerwy czy coś. Mogło by tak być. Albo zmienić regulamin tak, że dodawanie postu pod postem jest dozwolone jeśli czas od postu do postu jest większy niż czas po jakim scalają się posty. Teraz ten czas jest ustalony chyba na 1 godzinę. Edytowane Niedziela o 14:22 przez Suchy211
tomcug Opublikowano Niedziela o 14:50 Opublikowano Niedziela o 14:50 43 minuty temu, huudyy napisał(a): Swoją drogą kiedy zostały wyłączone reakcje w offtopie? Od wczoraj.
huudyy Opublikowano Niedziela o 14:57 Opublikowano Niedziela o 14:57 2 minuty temu, tomcug napisał(a): Od wczoraj. Dałoby się to zrobić trochę inaczej, tzn żeby dało się dawać reakcje, ale żeby nie nabijało licznika akcji?
tomcug Opublikowano Niedziela o 14:57 Opublikowano Niedziela o 14:57 Nic mi nie wiadomo, żeby była taka możliwość.
huudyy Opublikowano Niedziela o 14:58 Opublikowano Niedziela o 14:58 Szkoda, dałbym Ci reakcje 'sad', ale nie mogę
tomcug Opublikowano Niedziela o 14:59 Opublikowano Niedziela o 14:59 43 minuty temu, VRman napisał(a): Może chociaż to jakoś usprawnić? Informacje przy dodaniu typu "post będzie scalony, chcesz edytować przed dodaniem? T/N ?" czy automatyczne dodanie kilku linijek przerwy czy coś. Jest taka możliwość, ale wymaga to płatnej wtyczki. Także nie będzie tego. 43 minuty temu, VRman napisał(a): edit: Albo chociaż wyłączcie to w PMkach, błagam. Nie da rady, opcja jest jedna globalna dla wszystkich rodzajów wiadomości.
GordonLameman Opublikowano Niedziela o 15:17 Opublikowano Niedziela o 15:17 17 minut temu, tomcug napisał(a): Jest taka możliwość, ale wymaga to płatnej wtyczki. Także nie będzie tego. Nie da rady, opcja jest jedna globalna dla wszystkich rodzajów wiadomości. Można by zrobić ściepę forumową, ale pewnie i tak byście kupili uran, albo najęli czeczenów albo co gorsza oddali na WOŚP!
tomcug Opublikowano Niedziela o 15:54 Opublikowano Niedziela o 15:54 Ściepa forumowa do niczego nie jest potrzebna, kupno wtyczki to żaden problem Ale to nie znaczy, że będzie inwestowana kasa w rzeczy, które moim zdaniem są niepotrzebne.
GordonLameman Opublikowano Niedziela o 16:00 Opublikowano Niedziela o 16:00 6 minut temu, tomcug napisał(a): Ściepa forumowa do niczego nie jest potrzebna, kupno wtyczki to żaden problem Ale to nie znaczy, że będzie inwestowana kasa w rzeczy, które moim zdaniem są niepotrzebne. Panie, Uran by się przydał!
trepek Opublikowano Niedziela o 20:02 Opublikowano Niedziela o 20:02 3 godziny temu, GordonLameman napisał(a): Panie, Uran by się przydał! Po co Ci ta planeta? Daleko, zimno, wietrznie. Do tego oś obrotu dziwnie nachylona i bieguny są w płaszczyźnie orbity planety.
VRman Opublikowano wczoraj o 00:01 Opublikowano wczoraj o 00:01 9 godzin temu, tomcug napisał(a): Jest taka możliwość, ale wymaga to płatnej wtyczki. Także nie będzie tego. Nie da rady, opcja jest jedna globalna dla wszystkich rodzajów wiadomości. Szkoda Ale dzięki bardzo za info.
Camis Opublikowano 17 godzin temu Autor Opublikowano 17 godzin temu Cytat Szef NATO grzmi w Parlamencie Europejskim. "Jeśli ktoś tak uważa, niech dalej marzy" Mark Rutte powiedział w poniedziałek przed posłami Parlamentu Europejskiego, że Europa nie jest w stanie bronić się bez Stanów Zjednoczonych. Jego słowa padły w obliczu apeli o to, by kontynent stanął na własnych nogach po napięciach związanych z Grenlandią. — Jeśli ktoś ponownie uważa, że Unia Europejska lub Europa jako całość mogą bronić się bez Stanów Zjednoczonych — niech dalej marzy. Nie jest to możliwe — stwierdził. — Jeśli ktoś myśli, że możemy po prostu na jakiś czas obejść się bez Ameryki — niech o tym zapomni" — powiedział Rutte. — Amerykański parasol nuklearny to nasza ostateczna gwarancja bezpieczeństwa" — dodał. https://wiadomosci.onet.pl/swiat/europa-nie-obroni-sie-bez-usa-szef-nato-nie-zostawia-zludzen/kgl9de5
TheMr. Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu To że Rutte jest w obozie Trumpa było wiadome od momentu SMSów, jego wypowiedzi w obronie Trumpa w Davos i generalnie jego strategii NATO w Europie która ma się nijak z tym co chcą prezydenci/premierzy państw w Europie. Finlandia jasno dała do zrozumienia, że Europa da radę bez USA podczas obrony.
8V32 PcLab Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Produkujemy tyle samo sprzętu wojskowego co ruskie, ale dopiero zaczynamy się rozkręcać. I najważniejsze robi się to w ciszy
Kris194 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Wojo póki co walczy i nie da z siebie robić kozła ofiarnego.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź