Wojny i konflikty zbrojne na świecie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Przed instalacją systemu miałem dylemat między Win 7, a Win 10. Głównie przez zakończenie wsparcia siódemki przez MS no i coraz większy drop wsparcia różnych programów na Win 7. Jednak postawiłem na Win 7. Niewspierany soft jak Firefox czy Spotify zainstalowałem w najnowszej wersji na ten system, reszta normalnie. Jak ktoś potrzebuje kompa do przeglądania neta, słuchania muzyki i oglądania filmów to co więcej potrzeba. Tym bardziej gdy kolega ma monitor 19" 1440x900 -
Przez Send1N · Opublikowano
Jak w 1440p to wierzę że tak mogło być myślałem że może w fhd na średnich/niskich już brakowało vram'u. -
Przez Petru23 · Opublikowano
@galakty Nie za bardzo rozumiem, co wynika z tego materiału poza wskazaniem rozbieżności między wyliczeniami z danych komputera a dystrybutora. W znaczeniu co autor filmu chciał wykazać. Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że te recenzję na YT są puste w treści? Że delikatnie mówią o wadach przysypiając je jakimiś wymysłami, że albo można czegoś nie używać albo wyłączyć albo kiedyś to poprawią? I jeszcze dopytam. Oni to warsztat w namiocie mają czy jak? -
Przez janek25 · Opublikowano
Ty dizej takie mądry na każdy temat w końcu przez 1.5 dekady zes produkował posty na temat wentylatorów w PC 8-12cm tos chyba wiesz że jak się z mandatem nie zgadzasz to idziesz do sądu ....tak tak inni nie mają gumy za 2 złote temu
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź