Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 godzin temu, VRman napisał(a):

nie ważne. Każdy przed śmiercią wyeliminuje conajmniej jednego drona choćby był kulawym pijakiem

albo minę

albo granat

A biorąc pod uwagę to, że z rosyjskiego punktu widzenia taki człowiek i tak nie ma żadnej wartości, nadal spełnia swoją funkcję. Powstrzyma jednego drona i na dodatek przestanie kosztować.

Opublikowano

Oni nigdy nie byli dobrzy w wojowanie. Gdyby nie wsparcie USA to by pewnie nie poradzili sobie podczas IIWW. 

Majac mase nie radza sobie ze slaba Ukraina. 

Nawet jak zrobia mobilizacje. To Ukraincy zrobia im rzez i wojakom odechce sie ginac.  Juz widze te ostrzaly skupisk wojsk. 

Mam nadzieje, ze na zachodzie (w Polsce) jest przygotowany plan na wypadek ruskiej mobilizacji i sa przygotowane miejsca produkcji duzych ilosci dronow FPV. Operatorow raczej ukraincom nie zabraknie.

Ciezkiego sprzetu i amunicji tez nie.

Opublikowano
19 godzin temu, Radziuwilk napisał(a):

Oni nigdy nie byli dobrzy w wojowanie. Gdyby nie wsparcie USA to by pewnie nie poradzili sobie podczas IIWW. 

Majac mase nie radza sobie ze slaba Ukraina. 

Nawet jak zrobia mobilizacje. To Ukraincy zrobia im rzez i wojakom odechce sie ginac.  Juz widze te ostrzaly skupisk wojsk. 

Mam nadzieje, ze na zachodzie (w Polsce) jest przygotowany plan na wypadek ruskiej mobilizacji i sa przygotowane miejsca produkcji duzych ilosci dronow FPV. Operatorow raczej ukraincom nie zabraknie.

Ciezkiego sprzetu i amunicji tez nie.

Nie brakuje historyków, którzy twierdzą, że nawet bez pomocy USA rosjanie by sobie poradzili i wygrali wojnę. 

Opublikowano

Niestety nie zmienia to faktu że strzela i na razie ma czym, a do przepychania piechoty i lekkich wozów opancerzonych to i T64 jakąś tam skuteczność będzie miał.

Niestety lub "stety" u ruskich ilość przekłada się na skuteczność, a jakość to tylko bonus do ilości.

Może jedynie cieszyć, że to świadczy o skutecznym nękaniu zakładów zbrojeniowych i problemów z importem podzespołów.

Opublikowano
8 minut temu, Paarthurnax napisał(a):

Niestety nie zmienia to faktu że strzela i na razie ma czym, a do przepychania piechoty i lekkich wozów opancerzonych to i T64 jakąś tam skuteczność będzie miał.

Dokładnie, tak samo jak mieli już ponad rok temu nie strzelać bo nie mają czym a co chwila leci na Ukrainę po kilkaset dronów. 

Opublikowano (edytowane)

odpisze jednemu fanatykowi z uprzejmosci bo mnie wolal co kilka dni jak mnie nie bylo XD

W dniu 3.02.2026 o 19:21, VRman napisał(a):

Karma is a bitch. :D

Widzisz to z gościem w MONie?

Dosłownie w godziny po Twoim poście. Ale ci nie pykło :lol2:

W dniu 3.02.2026 o 19:21, VRman napisał(a):

No dalej. Czekamy. Dajesz z tymi podśmiechujkami jakoby tylko szury widzące różowe słonie widziały wszędzie ruskich agentów.

XDDDDDDDDDDDD

gosciu chyba myslal ze w Polsce nie ma obcych agentow XD

tak dla twojej informacji: jestesmy przezarci przez sluzby rosyjskie, izraelskie, niemieckie czy amerykanskie

ten gostek sobie od lat 90 spokojnie wykonywal swoja robote, slyszales o nim? pewnie nigdy w zyciu,

tych ktorych uwazasz za agentow panstwo polskie nie skazuje a politycy oficjalnie wypieraja sie takich slow jak wtedy z Braunem, dokladnie tak jak opisalem

W dniu 6.02.2026 o 00:10, VRman napisał(a):

kolega @kubikolos zapewne.

?? XD

W dniu 8.02.2026 o 00:03, VRman napisał(a):

@kubikolos ^

Patrz, znowu te śmieszne paranoje wypisują, że wszędzie niby  są jacyś agenci Kremla.

:E

no i znowu probowal, szkoda ze nie doczytal ze chodzi o wywiad konczacy sie na OSSAD :hihot:

edit:

potwierdzilo sie juz ze epstein to agent ossadu (a nawet bez tego mieli od dawna potezne wplywy na usa), pytanie brzmi czy nagrania z uciech ma tylko ossad czy tez kreml i ich wspolpraca na tym polu to bylaby droga prowadzaca do twojej teorii jakoby kreml ma w garsci usa, ale dlaczego ossad mialby sie tym podzielic z kremlem to nie wiem, dla mnie to nie ma sensu

bonus +18:

Spoiler

W dniu 9.02.2026 o 12:08, Camis napisał(a):

Jednak fejk.

wazne ze gordon zdazyl lyknac i ladnego pierda wyprodukowal przed twoim sprostowaniem XDDDDDDDDDDDDDDD

:dj:

Edytowane przez kubikolos
Opublikowano
2 minuty temu, kubikolos napisał(a):

fanatykowi

1. Wypisuj debilizmy

2. zostać zaorany faktami, które pechowo pojawiają się dosłownie chwilę po tych debilizmach

3. Nie reaguj przez tydzień. Wróć i odpowiedz... obrażaniem 

4. Nagle zmień pogląd na ten temat o 180° i próbuj wyśmiewać to, że niby to przeciwnik w dyskusji nie wiedział o tym, o czym pisał :E

4 minuty temu, kubikolos napisał(a):

gosciu chyba myslal ze w Polsce nie ma obcych agentow XD

tak dla twojej informacji: jestesmy przezarci przez sluzby rosyjskie, izraelskie, niemieckie czy amerykanskie

ten gostek sobie od lat 90 spokojnie wykonywal swoja robote, slyszales o nim? pewnie nigdy w zyciu,

Dobrze się czujesz? Serio pytam. Może jakaś afazja i nie wiesz co piszesz?

4 minuty temu, kubikolos napisał(a):

tych ktorych uwazasz za agentow panstwo polskie nie skazuje a politycy oficjalnie wypieraja sie takich slow jak wtedy z Braunem, dokladnie tak jak opisalem

Aha. Tego też miesiąc temu nie było go go państwo Polskie jeszcze nie skazało :E

Przypomniał bym ci co żeś wypisywał, ale nie kopie się leżącego. Szczególnie takiego leżącego co się sam zakopał na kilka metrów i cośtam pierdzi bez sensu.

Opublikowano (edytowane)

chetnie przypomnij, bo na razie to od 2 tygodni spamujesz mi pierdami o debilizmach i kopaniu lezacego

a jak przychodzi co do czego to sam wypisujesz debilizmy tylko wycierasz sobie morde wlasnie ..obrazaniem

:dj:

6 minut temu, VRman napisał(a):

Dobrze się czujesz? Serio pytam. Może jakaś afazja i nie wiesz co piszesz?

powszechna wiedza geopolityczna u kazdego geopolityka, ty dzielisz swiat na dobro i zlo ale w rzeczywistosci to walka o wplywy

to dzisiaj mnie bawi jak nazywales Brauna agentem a MON sie oficjalnie wyparl slow tego sugerujacych XDDDDDDDDDDDDD

to sa wlasnie te debilizmy ktore wypisywales i o ktorych pisalem

5 minut temu, VRman napisał(a):

Aha. Tego też miesiąc temu nie było go go państwo Polskie jeszcze nie skazało :E

o tym gosciu ani ja, ani ty nie mielismy pojecia, przeciez ty agentow widzisz w Trumpie i Braunie, znowu mam przypomniec jakie debilizmy wypisywales a teraz myslisz ze to prawda bo odkryles ze obce sluzby istnieja i dzialaja? XD

Edytowane przez kubikolos