Wojny i konflikty zbrojne na świecie
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MarcoSimone · Opublikowano
@Pitt_34 będę zobowiązany @Phoenix. sztuka trzymała 5600Mhz w BF6 na vcore ~1.28v (o ile pamiętam). Fajnie, że @Zachy kopie w Rysiach jak dzik w żołędziach, bo jest okazja na uzyskanie jakiegoś poglądu na top mozliwości najlepszych sztuk tej rewizji procka X3D. -
Przez Send1N · Opublikowano
Stawiałem wczoraj windowsa 10 na hdd oczywiście ostro skrojonego moda aby to jakoś chodziło i nawet na "syfiasto wolnym hdd" nie ma takich akcji więc nawet na najgorszym ssd na rynku gdy wszystko jest sprawne od strony hardware/software nie powinno być takiej sytuacji Jak użycie dysku wynosi 100% to jest w 99% przypadków wina systemu (któregoś procesu który po nim ora) właśnie taką samą sytuację miałem jak ten sprzęt (laptop) trafił do mnie 2 dni temu na serwis, na standardowym fabrycznym win10 22h2 nic nie dało się zrobić dysk cały czas na 90-100%, wgrałem moda win10 iot ltsc od sromotnika i spokój, nawet na hdd działa to zadziwiająco dobrze w parze z 2 rdzeniowym cpu -
Przez Pitt_34 · Opublikowano
Wieczorem mogę sprawdzić w BF6 -
Przez Johny72 · Opublikowano
Wklejam w kolejności chłodzenia 5070, 5070 ti , 5070 Ti PLUS, 5080 (pierwsze zdjęcie z igor´sLAB, dwa ostatnie zdjęcia z portalu TechPowerUp to jest to które Ty już wrzuciłeś na forum
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź