Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Zdzisiu napisał(a):

Naprawdę myślisz że tylko Trump? Demokraci jakoś specjalnie nie protestują.

Naprawdę myślę, że Trump gwalcil dzieci, a MAGA-idiotom to nie przeszkadza. 

Jakieś pytania jeszcze?

:dj: 

Godzinę temu, Zdzisiu napisał(a):

Ja sądzę że cała światowa "elita" się zabawiała na tej wysepce to mossad ma teraz haki top najbardziej wpływowych ludzi, nie tylko z USA.

A ja myślę, że musisz lubić hindusów od niedawna.

Opublikowano

Może mi ktoś maluczkiemu wyjaśnić, jak? skąd wiedzą? jak to się realizuje?
takie grube akcje, jak np. atak na szerfa Iranu (tu wojna i VIP wedle uznania)?

Lecą bomby, lecą drony... załóżmy, że wiedzą, gdzie jest typ = trafiają = skąd wiedzą, że pagib? Przecież ktoś to chyba musi fizycznie stwierdzić (?), zobaczyć, dotknąć (?), zrobić nawet foto (?)
czy to tak naprawdę wywiad + wtyki + akcja Call of Duty... a jak gość skasowany, to - po fakcie - śle się drony, rakiety... zasypuje się miejsce akcji, jako podkladka dla komunikatu dla mediów / świata (?)

Opublikowano
12 minut temu, JeRRyF3D napisał(a):

Lecą bomby, lecą drony... załóżmy, że wiedzą, gdzie jest typ = trafiają = skąd wiedzą, że pagib? Przecież ktoś to chyba musi fizycznie stwierdzić (?), zobaczyć, dotknąć (?), zrobić nawet foto (?)
czy to tak naprawdę wywiad + wtyki + akcja Call of Duty... a jak gość skasowany, to - po fakcie - śle się drony, rakiety... zasypuje się miejsce akcji, jako podkladka dla komunikatu dla mediów / świata (?)

CIA ma swoich ludzi. Mossad i CIA badali lidera Iranu przez kilka miesięcy, mieli dokładne dane co robi, gdzie, jego trasy przejazdu, harmonogram dnia, wszystko. Na miejscu wystarczy że jedna osoba zrobi zdjęcie, i wyślę info gdzie trzeba - wtyki są wszędzie. Dlatego uderzenie było koło 7-8 rano, a potwierdzenie dopiero późnym wieczorem. Do tego zdjęcia satelitarne które widzą źdźbło trawy. 

Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a):

Ludzie, dokładne satelity i elektronika.  Wszystko opiera się na podzespołach i sofcie z USA. A świat jest uzależniony od tego.

Teraz jeszcze dochodzi AI które filtruje i wyszukuje zamiast zatrudniać sztab ludzi i robi to dokładniej i lepiej.

Operacja na dużą skalę to użyli dużych środków. 
To nie zabawa z terrorystą czy jakimś przestępcą. 

Dla mnie nie możliwe jest stworzenie po cichu broni atomowej przez kraje takie jak Polska bo nie da się tego ukryć. Można przy cichym przyzwoleniu silniejszych. 

Edytowane przez Dimazz