Dopiero jestem w 3/4 Rhodes Hill , wiadomo jest określona ilość "tuszy" na dany rozdział
co wymusza dłuższe posiedzenia, ale trudności z zapisem nie mam.
Idąc drugi raz jest łatwiej, pamiętasz co trzeba robić+ masz bonusy
za pkt z pierwszego przejścia, np niezniszczalne ostrze dla Grace itp
Dużo poprawili u mnie na wysokich z lumenem i DLSS 4 wydajność, ładnie wygląda i śmiga od 60fps na otwartej przestrzeni do 150fps w dungeonach i budynkach.
Nie wiem czy topowy. Nie interesowałem się. Dla mnie topowy i 240Hz się wzajemnie wykluczają
Po co ten sarkazm?
Napisałem przecież wyraźnie czemu mi się ten akurat nie podoba. Tobie wystarczy 240Hz i luz. Mi nie. Daj żyć ludziom jak chcą i mieć własne opinie. Inna niż Twoja nie oznacza z automatu, że gorsza.
Nie każdy chce grać tylko w nowoczesne kaszanki na UE5 które się na 5090tce kończą na 105fps w 1080p. Niektórzy chcieliby pograć w gry przy użyciu CRT Beam Simulatora. Niektórzy chcieliby pograć w starsze gierki lub w ustawieniach które większość ludzi uzna za nieakceptowalne, ale za to w tych 400+fps. Niektórzy ludzie grają tak, że dużo częściej patrzą na ruch w grach obserwując ruchomy obiekt - co oznacza, że 480Hz 1080p wypadnie lepiej niż 240Hz 1080p.
Niektórzy mogą chcieć pograć w side-scrollery z FG, nawet niekoniecznie tym od Nvidii.
Niektóre gry tego typu nawet natywnie można tak ograć (choć jest ich mało) - nie mają capa i chodzą spokojnie 500fps nawet na sprzętach z 2018r.
Niektórzy też chcieliby kompletu przy zmianie monitora a nie żadne "ale" i dylematy po roku czy dwóch, czy nie warto by zmienić znowu.
Napisałem, że fajna cena. Napisałem to ogólnie. A w następnym zdaniu, że dla mnie oferta jednak nieciekawa.
Daj pan żyć
@Dimazz czytałem o tym już parę miesięcy temu i wyniki badań przeprowadzonych do tej pory są bardzo dobre i faktycznie wskazują na to, że jest to możliwe i że może działać.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź