Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
38 minut temu, Winter napisał(a):

Precyzyjne lądowanie jak na lotniskowcu :smiech:

42 minuty temu, adashi napisał(a):

Nie bardzo wiem o co ci chodzi. Masz zamiar cofnąć się technologicznie do epoki Gierka? To jakiś lęk przed czymś? Strefa wpływów nie oznacza cofnięcia się w czasie. Moi rodzice żyli za czasów gierkowskich. Nie sprawiają wrażenia nieszczęśliwych.

Czy ty kolejny raz piszesz ze pod butem ruskich było i byłoby spoko czy mi się wydaje :smiech:

Polskę zaatakowały gerbery:

adobestock_59629012.jpg

Gerber_company_logo.png

:smiech:

• Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Kadajo napisał(a):

Czy ty kolejny raz piszesz ze pod butem ruskich było i byłoby spoko czy mi się wydaje :smiech:

Jak było to dokładnie nie wiem, głównie z opowiadań. A jak będzie wszyscy się przekonają.

Edytowane przez adashi
Opublikowano
1 minutę temu, Kris194 napisał(a):

Na szarą taśmę ten dron jest sklejony xD

Widocznie wysyłali "nieuzbrojone" odpady produkcyjne, szkoda kasy na prowokacje - te ładne atakują już z konkretnym ładunkiem.

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, eNeSik napisał(a):

Ja bym napisał co mozna im dać ale niestety, zakonczylaby sie moja historia na tym forum :E 

Wlasnie - to jest problem, ze w mojej opinii - to Ukrainie jest na reke ten atak aby moc wciagnac jak najwiecej "osob" w ten konflikt. Jest im to mocno na reke

Ah ta solidarnosc. "NATO jest gleboko zaniekopojone", "NATO mocno potępia", "NATO tak mocno pokiwalo palcem w strone kremla ze sobie ten palec zwichnelo" :E 

Po pierwsze, jednak trzeba zbadać sprawę, aby się nie okazało w którymś momencie, że to jednak Ukraińcy nas wymanewrował i w działanie. Kiedy to zostanie sprawdzone, to jednak reakcja nie może się zakończyć na słowach. "Milczenie to cicha zgoda" tak myśli każdy szowinista. A rosjanie są narodowością nacechowaną szowinizmem.

Edytowane przez Suchy211
  • Confused 2
  • Upvote 1
Opublikowano
42 minuty temu, Crew 900 napisał(a):

ile milionow poszlo w piach w sumie za zestrzelenie kilku sklejek?

piekny sposob na rozbfojenie armii xD

Jak wiedziałeś w nocy ze lecą sklejki bez ładunku to było mówić a nie dopiero teraz  zgrywać cwaniaka 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, adashi napisał(a):

Jak było to dokładnie nie wiem, głównie z opowiadań. A jak będzie wszyscy się przekonają.

Nie, nie przekonają. Kacapy nie dadzą rady podbić Polski, nigdy nie będzie kapitulacji; a na części którą będą być może okupowac będą obrywać aż się wyniosą.

Przygotowujemy się tak my, reszta wschodniej flanki jak i reszta NATO.

Edycja: Ale @Crew 900 ma sporo racji. Do dronów powiniśmy strzelać z dużo tańszej amunicji. Najlepiej działek pokładowych. Tu jest bardzo dużo do dopracowania.

Edytowane przez Badalamann
Opublikowano

ladne bajeczki badalaman dalej w formie ze swoimi przepowiedniami XD

1 godzinę temu, Qrdello napisał(a):

będziemy tutaj propagandzistę trzymać? 

jak nikogo nie obraza to po co chcecie sie banowac? chcecie sie automoderowac bardziej niz na Xach i innych FB a pozniej plakac na pogrzebie forum?

Opublikowano

Apeluję o powściągliwość w ocenianiu sytuacji. Na weryfikację informacji przez "dziennikarzy" nie ma co liczyć. Poniżej przykład:
Przed 11 białoruski szef sztabu generalnego informuje o wymianie danych z Polską.

https://wiadomosci.onet.pl/swiat/rosyjskie-drony-nad-polska-szef-sztabu-generalnego-bialorusi-zabral-glos/lrxgbcg

Około 12 ukraińskie media piszą o białoruskiej propagandzie, a nasi to kopiują.

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/rosyjskie-drony-nad-polska-propaganda-bialorusi-juz-wkroczyla-do-akcji/kxmryvg,79cfc278

Tuż przed 20 gen Kukuła potwierdza, że dostaliśmy cynk:
https://www.rmf24.pl/polityka/news-polska-dostala-ostrzezenie-minionej-nocy-uprzedzali-nas,nId,8019448

• Upvote 1