AMD ZEN 3 (SERIA RYZEN 5xxx / SOCKET AM4) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Cudownie. Jeden rak, czyli propaganda i niszczenie młodym umysłów algorytmami na socialach, zamieniają na drugi, czyli kolejną smycz, kolejny wyższy poziom inwigilacji i kontroli, kolejny dane o userach lecące do rządów, potem do hackerów, film wszelakich. Gość nawet się nie zająknął. Obejrzałem początek i rzygać mi się zachciało. Pewnie gość jest wyborcą lewicy. W sumie to przestępcy mogą gonić dzieciarnię w nocy, tak? No to zróbmy zarządzenie, że każdy dorosły musi sobie uciąć jedną nogę! W końcu zabierzmy się za problem biegających po nocach przestępców! Oczywiście, że problem dałoby się rozwiązać sensowniej. Oczywiście, że tego się nie zrobi, bo ani korpo ani rządy nie widzą niczego złego w dostępie do jeszcze większej ilości danych dojonych od ludzi. Nawet mi przychodzi do głowy kilka alternatyw - takich, które nie miałyby praktycznie żadnych wad i choć nie byłyby w 100% tak skuteczne, to byłyby skuteczne bardzo wyraźnie i ograniczałyby problem w bardzo dużym stopniu. A ja się na tym nie znam, nie jestem nawet wybitnie inteligentnym "wynalazcą". Naprawdę mądrzy ludzie na pewno mogą wymyślić lepsze pomysły. Ale nie ma na to potrzeby. Dać wymóg legitymowania się przy choćby chęci skorzystania z jakiejkolwiek wyszukiwarki! Thank you, Cpt. Obvious Włażenie w dupę amerykanom będącym obecnie w dupie Fiutina to po prostu wspaniała strategia! Korwin kretynem nie jest, a ten jego post to niemal pełna kopia wytycznych z Kremla. Taki jest przekaz nie tylko na Polskę. -
Przez TheMr. · Opublikowano
Warto dodać kontekst skąd to wycie. Jest ostra gra o Węgry, oby Węgrzy mieli trochę rozumu w głowie. -
Przez Katystopej · Opublikowano
Zawsze wiedziałem, że brzydzisz się białym człowiekiem, teraz mamy potwierdzenie, rasisto Ty jeden! Mogłes zostać na tym polu bawełny w Alabamie -
Przez lesiu155 · Opublikowano
Przypomnij, jakiego brandu właścicielem jest Tata? -
Przez Pentium D · Opublikowano
Zapomniałem jak się kręci RAM i sobie w czacie wpisałem aby mi dał jakieś gotowe z neta i tak od słowa do słowa wyłapał, że trefi mam z dupy ustawione na 5851 i żebym dał 65535. Dałem i urwało prawie 10% i po kilka GB doszło
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi