Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@GordonLameman z tego co wiem to ostatecznie nawet sędzia może zmienić / podwyższyć klasyfikację czynu, ale czy w związku z tym w ogóle jest szansa na wyższy wyrok niż 8 lat?
Czy max. 8 lat to jest sufit żelbetonowy dla oskarżonego? 

6 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Ale z naszymi sędziami to trochę strach dać bardziej surowe bo potem wypadnie ci ktoś na drogę i dostaniesz dożywocie :) 

lecz co innego ktoś wyjeżdża na drogę i skutek śmiertelny, a co innego ww. oskarżony, przerobionym autem jedzie 250-300 km/h  i całość jego czynów po wypadku. 

Opublikowano

to nieźle, że można w nieskończoność kłamać i wymyślać co raz to nowe bajki, a druga strona ma w nieskończoność te bajki obalać. A nuż się wymyśli coś czego nie będą w stanie obalić i do widzenia. Przecież to jest jakaś farsa na zasadzie przepychanek w przedszkolu, Ty mnie oblałeś wodą, ale mówisz że woda sama oblała a on się tylko potknął. Na koniec jest: nie obchodzi mnie kto zaczął x D

przecież on z początku to w ogóle twierdził, że w żadnej kolizji ani tym bardziej wypadku to on udziału nie brał X D. Później było, że to kia zajechała drogę i w ogóle to winna jest. W międzyczasie były jeszcze inne bajeczki których nie pamiętam