Piraci drogowi
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GTM · Opublikowano
Uwielbiam takie ścigałki w których nie ma znaczenia jak jeździsz a liczy się tylko to czy masz szczęście na ostatnim zakręcie, najbardziej ordynarnie to było zrobione chyba w Need for Speed: Hot Pursuit 2010 i Split/Second, ale oczywiście w recenzjach praktycznie nikt o tym nie wspomina, a dla niektórych może to być deal breaker, już drugi po rogalikowej mechanice -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Kogo Ty porównujesz? Człowieka, który prawdopodobnie dostał sampla za frajer i go długofalowo oraz celowo męczył, do mnie gdzie kupiłem sprzęt za własne pieniądze i po prostu go normalnie użytkowałem? Stary, jak Ty się godzisz na ukryte wady, to Twoja sprawa, tylko nie czaruj bo jeszcze dwie osoby oprócz mnie mają ten sam problem na forum, a temat świeży to jeszcze pewnie ich przybędzie. Jak kupisz przez przypadek czerstwą bułkę w piekarni, to też będziesz dorabiać teorie, że prawie jak dzisiejsza, bo też ma twardą skórkę? No ludzie kochani, nie o to przecież chodzi. A wiesz co... że to nie jest głupie co mówisz? Serwują nam coraz gorsze matryce i liczą, że sobie oczy na tyle wypalimy i nie zobaczymy -
Przez Kyle · Opublikowano
7:47 ... czyli temperatura barwowa z czasem spada (kolory robią się cieplejsze). Ciekawe, czy też tak będzie na moim WOLED. Zmierzę może po 2000 godzin pracy. -
Przez jankooo · Opublikowano
To niesamowite, że technologia OLED rozwinęła się tak bardzo, że aby dostrzec jej wady, ludzkość musi cofnąć się w rozwoju do technologii IPS z poprzedniej dekady Paradoks -
Przez Sponsi · Opublikowano
@leven ano, no i też tak miałem... i pewnego dnia zrobiłem format i już nie aktywowało nigdy : ) BTW support indyjski Microslopu - bezużyteczny.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi