Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, Suchy211 napisał(a):

Zamiast  tego napisz jak to twoim zdaniem będzie wyglądać i będzie git. A tak nie wiem, czy ty się po prostu nie zgadzasz bo wiesz, a po prostu się nie zgadzasz, ale też nie wiesz. 

To jest prawnik od 7 boleści. Ma swój świat i zawsze ma rację. Podeślesz mu sygnatury spraw to je podważy. Zna się na wszystkim, ale ma zdanie inne niż wykładnia sądownicza. Wszyscy są w błędzie, bo tylko in ma rację. Tu pasuje jeden z cytatów Stonogi (którym gardzę). 

Opublikowano (edytowane)

@michasm zawsze mnie mega zastanawia wiara ludzi na forach w coś co ktoś napisze... Czy ty albo ktokolwiek widział jego dyplom??? :rotfl2: Dlaczego zakładasz, że jest prawnikiem... Prawnikiem w sensie własnej kancelarii zatrudniającej ludzi o czym pisał... Znam parę adwokatów i wierz mi, że mają tak mało czasu i tak dużo hajsu, że OSTANIE co by robili to mieszkanie na forum... A już na pewno by nie tracili czasu choć na JEDNO merytoryczne zdanie na forum gdzie im nie płacą.

Natomiast - owszem osoba z zaburzeniami narcystycznymi będąca mitomanem - owszem by tak się przedstawiała... Bo dla takiej osoby to "prestiż"...

W mojej ocenie to być może osoba, która skończyła prawo lub studiowała, ale nie obroniła pracy, a obecnie pracuje w korpo na słuchawkach przy masowej weryfikacji umów co jest pracą tak nudną, tak anty kreatywną i tak straszną, że można tylko współczuć... I to by tłumaczyło dlaczego po 12h na dzień na dyżurach zapełnia sobie czas na hejtowaniu innych po forach....

Edytowane przez hubio
Opublikowano
12 godzin temu, Suchy211 napisał(a):

A jak zgwałcę i zamorduję Ci siostrę, a potem ty długo będziesz planował i wykonasz na mnie zemstę, to powinieneś siedzieć więcej niż 20 lat? Przecież zamordujesz mnie z premedytacją?

Zamiast  tego napisz jak to twoim zdaniem będzie wyglądać i będzie git. A tak nie wiem, czy ty się po prostu nie zgadzasz bo wiesz, a po prostu się nie zgadzasz, ale też nie wiesz. 

Nie chce mi się. Nie mam Tyle czasu aby wykładać rzeczywistość. 

45 minut temu, michasm napisał(a):

To jest prawnik od 7 boleści. Ma swój świat i zawsze ma rację. Podeślesz mu sygnatury spraw to je podważy. Zna się na wszystkim, ale ma zdanie inne niż wykładnia sądownicza. Wszyscy są w błędzie, bo tylko in ma rację. Tu pasuje jeden z cytatów Stonogi (którym gardzę). 

Tłumaczyłem ci już kilka razy i kilka razy udowodniłem jak bardzo się mylisz. A ty dalej swoje bzdury i żale. ;) 

Opublikowano
39 minut temu, hubio napisał(a):

@michasm zawsze mnie mega zastanawia wiara ludzi na forach w coś co ktoś napisze... Czy ty albo ktokolwiek widział jego dyplom??? :rotfl2: Dlaczego zakładasz, że jest prawnikiem... Prawnikiem w sensie własnej kancelarii zatrudniającej ludzi o czym pisał... Znam parę adwokatów i wierz mi, że mają tak mało czasu i tak dużo hajsu, że OSTANIE co by robili to mieszkanie na forum... A już na pewno by nie tracili czasu choć na JEDNO merytoryczne zdanie na forum gdzie im nie płacą.

Natomiast - owszem osoba z zaburzeniami narcystycznymi będąca mitomanem - owszem by tak się przedstawiała... Bo dla takiej osoby to "prestiż"...

W mojej ocenie to być może osoba, która skończyła prawo lub studiowała, ale nie obroniła pracy, a obecnie pracuje w korpo na słuchawkach przy masowej weryfikacji umów co jest pracą tak nudną, tak anty kreatywną i tak straszną, że można tylko współczuć... I to by tłumaczyło dlaczego po 12h na dzień na dyżurach zapełnia sobie czas na hejtowaniu innych po forach....

Idź tam lepiej popracuj trochę bo ci na ZUS braknie. 

Moja praca jest całkiem ciekawa i powala mi na to wszystko - utrzymanie rodziny, pisanie na forum, etc.

Twoje domysły są bzdurne. To, że w twojej główce nie mieści się, jak wygląda praca w w dużych kancelariach to co ci nowego. Rzeczami których nie wiesz można zapełniać kontynenty. 

Adwokaci w małych kancelariach mogą mieć faktycznie mało czasu, ale nie jestem takim prawnikiem. Jestem menadżerem w dużej kancy która pracuje dla korporacji. Ogarniam projekty i prace mojego zespołu. Ale po co się tłumaczę? Ty i tak sobie coś wymyślisz, zeby tylko poczuć się lepiej z tym jak fatalnie wiedzie się tobie :lol2: 

2 minuty temu, janek25 napisał(a):

Parzyciel kawy ,obsluga ksera :sex:

Kolejny as, który dostał po tyłku bo nie umie logicznie nic napisać i próbuje się wyzłośliwiać.

Żałosne, panowie ;) 

Opublikowano
3 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Jestem menadżerem w dużej kancy która pracuje dla korporacji. Ogarniam projekty i prace mojego zespołu. Ale po co się tłumaczę?

a ja jestem ksieciem w zlotym palacu, tez mam duzo czasu na rzucanie zlotem i takie tam, ale co ja ci bede sie tlumaczyc.

ty i tak napiszesz ze nie bedziesz tlumaczyc czegos o co ktos cie zapytal, tymczasem wytlumaczysz cos co nijak ma sie do tematu i jest tylko przechwalaniem, o ktore nikt nie pytal.

Opublikowano
16 minut temu, Pan Mateoo napisał(a):

a ja jestem ksieciem w zlotym palacu,

Ok, fajnie. 

tez mam duzo czasu na rzucanie zlotem i takie tam, ale co ja ci bede sie tlumaczyc.

Nie musisz, o nic nie pytałem, nic nie sugerowałem :) 

ty i tak napiszesz ze nie bedziesz tlumaczyc czegos o co ktos cie zapytal, tymczasem wytlumaczysz cos co nijak ma sie do tematu i jest tylko przechwalaniem, o ktore nikt nie pytal.

Po 3 postach dotyczących stricte mojej osoby i mojej pracy uznałem za stosowne odpowiedzieć. 

Może znajdę chwilę to odpisze szerzej Suchemu, ale ostatnio czasu miałem mniej - co widać po aktywności. No, ale biedne szurki wyżej i tak muszą płakać. :) 

Opublikowano

Fajny komentarz dał ktoś pod filmem: "Te wszystkie filmy samochodozy, audytu, konfitury, stopcham warszawa nie są tak naprawdę o nieprawidłowo zaparkowanych autach, tylko o nas Polakach. Jak reagujemy na zwrócenie uwagi, czy krytycznie potrafimy spojrzeć na własne zachowanie czy tylko jesteśmy bufonami z przerośniętym ego.. Jeszcze bardziej owe zjawisko dotyczy policjanek i policjantów gdzie podczas wkładania munduru mają +500 do ego." - to się tyczy wszystkiego. Nawet komuś tu na forum zwrócisz uwagę i jest piekło.

Co do filmu to tych gówniarzy i tego typa co go zaatakował i spryskał gazem to jechałbym z nimi do spodu w sądzie. 

Opublikowano
W dniu 19.07.2026 o 10:03, Fatality napisał(a):

Fajny komentarz dał ktoś pod filmem: "Te wszystkie filmy samochodozy, audytu, konfitury, stopcham warszawa nie są tak naprawdę o nieprawidłowo zaparkowanych autach, tylko o nas Polakach. Jak reagujemy na zwrócenie uwagi, czy krytycznie potrafimy spojrzeć na własne zachowanie czy tylko jesteśmy bufonami z przerośniętym ego.. Jeszcze bardziej owe zjawisko dotyczy policjanek i policjantów gdzie podczas wkładania munduru mają +500 do ego." - to się tyczy wszystkiego. Nawet komuś tu na forum zwrócisz uwagę i jest piekło.

Co do filmu to tych gówniarzy i tego typa co go zaatakował i spryskał gazem to jechałbym z nimi do spodu w sądzie. 

wydaje mi się że jest ciche przyzwolenie na korzystanie z tego typu sprzętu, przecież wyłapanie tego przez policję to kwestia 2-3 tygodni w każdym mieście 

Opublikowano

Jak uważacie? Czy w katalogu kar za przestępstwa drogowe pod wpływem etanolu ale i generalnie wszystkie pod wpływem nie warto do KK wprowadzić nowego rodzaju kar:

DOŻYWOTNIEGO SĄDOWEGO ZAKAZU SPOŻYWANIA ALKOHOLU.....

Coś jak system dozoru elektronicznego czyli jakaś opaska będąca alkomatem połączona z systemem policyjnym? Podejrzewam, ze zagraniczne k. z korpo alkoholowego na h. by stanęły żeby to nie weszło ale dla mnie pomysł jest ok. On by być może nie tylko uratował potencjalne ofiary zabójców drogowych, ale zdrowie i życie samych tych osób uzależnionych...

Opublikowano
W dniu 21.07.2026 o 18:18, Kris194 napisał(a):

Czyn haniebny ale chociaż nam oszczędził środków na przeprowadzenie akcji a policjantom czasu :E

Prawo w Polsce jest do napisania na nowo, skoro w praktyce możliwe jest dostanie dwóch dożywotnich zakazów prowadzenia auta i nadal jeździć.

17 godzin temu, hubio napisał(a):

Jak uważacie? Czy w katalogu kar za przestępstwa drogowe pod wpływem etanolu ale i generalnie wszystkie pod wpływem nie warto do KK wprowadzić nowego rodzaju kar:

DOŻYWOTNIEGO SĄDOWEGO ZAKAZU SPOŻYWANIA ALKOHOLU.....

Coś jak system dozoru elektronicznego czyli jakaś opaska będąca alkomatem połączona z systemem policyjnym? Podejrzewam, ze zagraniczne k. z korpo alkoholowego na h. by stanęły żeby to nie weszło ale dla mnie pomysł jest ok. On by być może nie tylko uratował potencjalne ofiary zabójców drogowych, ale zdrowie i życie samych tych osób uzależnionych...

Świetny pomysł. Oczywiście gość jeszcze powinien być zobligowany do pokrycia kosztów takiego monitoringu.

Opublikowano
W dniu 18.07.2026 o 10:45, Suchy211 napisał(a):

Na życzenie:

- cały czas będzie siedział, a za rok, maks. 1,5, wyrok zostanie utrzymany. W międzyczasie dostanie jeszcze inny wyrok za narkotyki i będzie później orzekana kara łączna. 

Michasm pisze bzdury bo nie ma pojęcia o temacie, ale bardzo chce mieć. ;)