Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Na szczęście nikogo za sobą nie pociągnął. Na drogach odrobinę bezpieczniej, ale można było tego uniknąć. Mam nadzieję, że sędziowie co dawali mu zawiasy lub odstepowali od kary dowiedzą się o tym i będą mieli wyrzuty sumienia, że nawet nie odwiesili poprzednich wyroków. To jest krew na ich rękach. Na szczęście tylko winnej osoby, ale mogło się skończyć gorzej. 

Edytowane przez michasm
Opublikowano
15 godzin temu, huudyy napisał(a):

kretyn, po prostu kretyn. Napisali, że wcześniej próbował sforsować drzwi - i co, żaden policjant czy dyżurny się nie zainteresowali?

Ale to był komisariat w piątek o godzinie 14. On sobie nie poradził z klamką? Nie mógł sforsować otwartych drzwi? 

Opublikowano
6 minut temu, michasm napisał(a):

Ale to był komisariat w piątek o godzinie 14. On sobie nie poradził z klamką? Nie mógł sforsować otwartych drzwi? 

nawalony gruzin, może ciągnął zamiast pchać, kto go tam wie :E

• Haha 1
Opublikowano
Cytat

Patus z Lublina nagrywa jadąc 230 km/h w zabudowanym
- Patrzcie jak szybko jadę i jakiego mam małego ptaszka. Patusiarski byczek z BMW Damian Cz.: "Zapłacę jeśli usuniesz post". Kolejny z serii Kamil Labudda/Łukasz Żak/Patryczek Peretti wrzucający na Instagrama swoje "jadę szybko ale bezpiecznie". Czemu Policja nic nie robi?

https://streamable.com/uftt0u

https://wykop.pl/link/7636021/patus-z-lublina-nagrywa-jadac-230-km-h-w-zabudowanym

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Bandyta chyba ma plecy...

Cytat

Nie da się wystawić listu gończego za poszukiwanym bandytą drogowym. Biedny sąd jest taki zajęty (aktualizacja)
Skoro doskonale wiadomo, kim jest poszukiwany mężczyzna, a sąd wyznacza posiedzenie w sprawie listu gończego za miesiąc, to znaczy, że ktoś tu wie, co robi.

https://autoblog.spidersweb.pl/list-gonczy-poszukiwany-bandyta-drogowy-glogow

Edytowane przez Camis
Opublikowano

BMW?

- dość mocny silnik +

- napęd na tył +

- niesprawny ESP

i nawet nie potrzeba złej woli aby coś się wydarzyło. Nie chce nikogo usprawiedliwiać, po prostu przypominała mi się sytuacja jak jechałem Hiluxem z niesprawnym ESP i podczas wjeżdżania z drogi podporządkowanej (wcale nie jakoś dynamicznie) skończyłem obrócony bokiem na jednym z pasów.

• 2 tygodnie później...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Aha, czyli to też spieprzyli i jest jeszcze mniej losowe niż sądziłem. Poprzedni tydzień pod inżyniera, ten pod recona. Łudziłem się, że jest to z grubsza losowe w ramach jakichś kategorii a tak widzę, że cały serw robi nadal to samo. Odniechciało mi się...
    • Na pewno to jest dobry deal, ja spokojnie czekam, póki co fajnie się pyka tym co mi gra oferuje, nie potrzeba mi Paladyna do tego. 
    • No jak się okaże że jeszcze Amazonka czy coś to będę miał faktycznie 3 postacie za jednym razem, bo ominąłem pierwszy dodatek. Dla mnie spoko, bo za jedno DLC zbyt drogo. 
    • Cześć! Mam na sprzedaż kartę graficzną KFA2 GeForce RTX 4080 Super SG 16GB GDDR6X. Jestem świadomym użytkownikiem PC, więc od razu zrobiłem UV i działała na 950mV i 2700 zegar. Ogólnie bardzo dobra sztuka (zawsze szukam tej najlepszej i testuję po zakupie). Robi stabilne +1850 pamięć, więc jest ponadprzeciętna i to samo dotyczy UV. Jeśli ktoś chce podkręcać co według mnie jest zbędne to też ma duże możliwości. Po zakupie podrzucę kilka profili MSI afterburner jeśli trzeba. Temperatury niskie, różnica między temperaturą rdzenia a hot spot w grach około 10 stopni (w benchmarkach 12-14). Temperatura vram praktycznie zawsze taka sama jak rdzenia co pokazuje, że świetnie sobie radzi. Rozmiarami nie różni się od 4090 na którą obecnie się przesiadłem (zależało mi na porządnym radiatorze). Kartę kupiłem rok temu na X-kom, więc jeszcze na gwarancji. Była spięta z 3440x1440 i w takim raceroom czy ams2 na full detalach podaje 180-200 FPS, ale to już jest zależne od procesora (u mnie głównie simracing i cap fps, więc karta pracowała na 70-80 procent maks zazwyczaj). Dbam o PC aż nadto, bo co tydzień odkurzam skrzynkę i nie pałuję kompa do granic możliwości stąd właśnie wpis o UV.  https://www.x-kom.pl/p/1210203-karta-graficzna-nvidia-kfa2-geforce-rtx-4080-super-sg-16gb-gddr6x.html   3500zł wywoławcza, ale jak najbardziej do negocjacji i na pewno się dogadamy. Preferuję odbiór osobisty, ale wysyłka również wchodzi w grę. Posiadam oryginalne pudełko i wszystko co było w zestawie z kartą.  Fakturę zakupu również mam.  W razie pytań proszę śmiało pisać.  Odbiór osobisty Bełchatów woj.łódzkie.
    • +1 jedna niewiadoma. Zawsze to coś, a nie jakiś darmowy Druid + mordęga z kampanią. 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...