azgan 1 848 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia 8 godzin temu, Spychcio napisał(a): Z podstawowym PS5 nie ma jeszcze tregadii (2800zł) Pamiętam jak na początku ich brakowało to schodziły na pniu za 3200zł od scalperów. Więc do premiery GTA6 sklepy mogą jeszcze dokręcić śrubę Teraz za "darmo" można mieć PS5 Pro 😉
Elvis79 198 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia W dniu 2.08.2026 o 12:59, kanon7 napisał(a): Pro to mamy już ceny 4500-5000 zł Jak to ktoś napisał na ppe - 5koła za 5klatek w Beast of Reincarnation
kanon7 820 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia @Elvis79 https://www.windowscentral.com/gaming/beast-of-reincarnation-review "Our own Jez Corden was testing it on his Xbox Series X and reported (...) and in his own words he said, “from 60 FPS down to like 5 FPS,” when running around the open-world zones."
galakty 5 150 Opublikowano Czwartek o 05:25 Opublikowano Czwartek o 05:25 Z drugiej strony to stara konsola... Kto miał kupić ten kupił.
KajtekF1 11 Opublikowano Czwartek o 06:13 Opublikowano Czwartek o 06:13 Mam od kilku tygodni fabrycznie nową konsolę Playstation 5 Pro i przy każdym włączeniu wywala komunikat że kabel sieciowy został podłączony a ze dwa razy przez kilkanaście sekund wywalało komunikat o podłączeniu i rozłączeniu kabla. W necie widzę że to dość powszechny problem,miał ktoś z Was też takie objawy?
Kabor 562 Opublikowano Czwartek o 06:55 Opublikowano Czwartek o 06:55 W dniu 2.08.2026 o 11:12, Gonzo3211 napisał(a): musiało przejść po linii albo światłowodzie. Po światłowodzie, no w sumie racja przecież piorun świeci 2
Phoenix. 6 996 Opublikowano Czwartek o 13:03 Opublikowano Czwartek o 13:03 https://www.ppe.pl/news/421265/ps5-otrzymalo-aktualizacje-sony-wprowadza-nowa-funkcje.html
azgan 1 848 Opublikowano Czwartek o 17:41 Opublikowano Czwartek o 17:41 (edytowane) Update 60k/s https://www.gry-online.pl/newsroom/10-letnia-strzelanka-z-otwartym-swiatem-od-ubisoftu-dostala-wielk/zd3171a Ghost Recon: Wildlands było dobre i jest nadal + nowa zawartość Edytowane Piątek o 05:12 przez azgan
Camis 6 345 Opublikowano Sobota o 21:56 Opublikowano Sobota o 21:56 W dniu 6.08.2026 o 08:55, Kabor napisał(a): Po światłowodzie, no w sumie racja przecież piorun świeci Dla potomnych: Światłowód jest bezpieczny dla sprzętu nie trzeba go odłączać, bo nie jest przewodnikiem elektrycznym to tylko szkło i polimery.
Isharoth 700 Opublikowano Niedziela o 20:00 Opublikowano Niedziela o 20:00 Co się właściwie dzieje z tymi konsolami w Polsce, że dostępność jest na żałosnym poziomie? W mało którym sklepie można je znaleźć, nawet patrząc na te większe, a jak już się pojawią to właśnie w cenach jak na screenie wyżej, bo sklepy sobie wykorzystują obecną sytuację. Tydzień temu jeszcze za 4500zł schodziły, ale to i tak niezła przebitka. Normalnie powinny być za ok. 3900 zł, patrząc na Scentre i ceny za granicą.
Phoenix. 6 996 Opublikowano Niedziela o 20:02 Opublikowano Niedziela o 20:02 Przy normalnej dostepnosci cena by byla normalna, a dostepnosc coraz gorsza i bedzie jeszcze gorzej. Nizsze ceny to kwestia starych "stockow"
Vulc 2 750 Opublikowano Niedziela o 20:38 Opublikowano Niedziela o 20:38 Ludzie w panice wykupili, a to co się pojawia, ma już nałożony "podatek". Standardowa akcja, jak choćby swego czasu z napędami do PS5.
galakty 5 150 Opublikowano wczoraj o 06:45 Opublikowano wczoraj o 06:45 I będzie tylko drożej bo po pierwsze dostępność słaba, a po drugie premiera GTA6 i może namieszać. Nawet jak w Polsce nie będą dla niej kupować, to na całym świecie owszem.
ODIN85 4 902 Opublikowano wczoraj o 08:42 Opublikowano wczoraj o 08:42 To jeszcze idzie zarobić jak ktoś kupił na premierę
Gonzo3211 116 Opublikowano wczoraj o 16:29 Opublikowano wczoraj o 16:29 W dniu 6.08.2026 o 08:55, Kabor napisał(a): Po światłowodzie, no w sumie racja przecież piorun świeci W dniu 8.08.2026 o 23:56, Camis napisał(a): Dla potomnych: Światłowód jest bezpieczny dla sprzętu nie trzeba go odłączać, bo nie jest przewodnikiem elektrycznym to tylko szkło i polimery. OK, pośmialiśmy się, ale chciałem się z Wami jeszcze czymś podzielić - wymieniłem zasilacz w PS4 i to żyje! Zmobilizowałem się i bez osób trzecich, w końcu rozkręcało się konsole nie raz, w przypadku ps4 to zasilacz raz dwa. Rozebrałem i na pierwszy rzut oka nic nie widać, cewka może jakby ale tam jakiś drucik jest lutowany i nie miałem pewności. Przepłaciłem to co było na allegro, bo z ali bym nie mógł tyle czekać. Przyszło, zamontowałem, uruchomiło się. Aż zaniemówiłem ze szczęścia . Widać że to też chinol i do tego słychać jak brzęczy, ale ważne że działa. Jestem przeszczęśliwy, nawet bardziej niż z tej ps5 której dotąd nie otworzyłem . Brak czasu, ale skoro już kupiona i jest to niech będzie. Tyle podchodziłem do tego i w końcu to był znak od niebios żeby kupić . Patrząc na to co się wyprawia z gamingiem to faktycznie ostatni plejak. Nawet większa radość z kupowania gier na płytach, które też kupiłem jako pakiet startowy . Na prawdę nie sądziłem że coś z tego będzie, bo to był istny armagedon z tą burzą. Kiedyś pamiętam byle gdzieś pierdło i już wyłączali prąd, a teraz takie gromy i nic. W tv spróbuję też nowy zasilacz, mikrofala już wymieniona . 2
Elvis79 198 Opublikowano wczoraj o 17:42 Opublikowano wczoraj o 17:42 Godzinę temu, Gonzo3211 napisał(a): OK, pośmialiśmy się, ale chciałem się z Wami jeszcze czymś podzielić - wymieniłem zasilacz w PS4 i to żyje! Switch przeżył czy akurat nie siedział w docku ?
Gonzo3211 116 Opublikowano 17 minut temu Opublikowano 17 minut temu W dniu 10.08.2026 o 19:42, Elvis79 napisał(a): Switch przeżył czy akurat nie siedział w docku ? Akurat używałem tego dnia, a po graniu zapobiegawczo wyjąłem z docka i schowałem do etui
Rekomendowane odpowiedzi