lukadd 3 935 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia @Isharoth Z miesiąc czy dwa temu była jeszcze za 3.5k. Zobacz po ile chodzą np. RTX 5070Ti teraz. Sprzęt drożeje, a z Pro dochodzi jeszcze, że premiera GTA niedługo.
Isharoth 776 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia Tak, dlatego nie wiem czy nie zaryzykować i poczekać na okres po premierze GTA i może jeszcze jakieś Black Friday. Chociaż to jeszcze 3 miesiące czekania. Może uda się kupić za coś koło 4k chociaż. Gorzej jak jeszcze droższa będzie. I tak trzeba jeszcze doliczyć cenę napędu. 1
lukadd 3 935 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia Ogólnie jeśli już w lato zaczęły drożeć tak mocno, to ja nie widzę dobrze tego na jesień i zimę gdzie zawsze jeszcze więcej schodzi sprzętu i jeszcze większe braki będą. Może być tak, że aż do wiosny/lata kolejnego roku przynajmniej.
Wu70 1 077 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia 28 minut temu, Isharoth napisał(a): Może uda się kupić za coś koło 4k chociaż. Gorzej jak jeszcze droższa będzie. I tak trzeba jeszcze doliczyć cenę napędu. To ile całość, 5k? Dlaczego Ty w ogóle rozważasz taką konsolę powyżej 3k?
Elvis79 231 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia (edytowane) Godzinę temu, Isharoth napisał(a): Była tydzień temu Pro za 4,2k na Empiku to nie mogłem kupić. Teraz jak mogę to cena wróciła do 4.7k. Ostatecznie skończy się na tym że jednak wcale nie kupię. Nie wiem czemu te konsole schodzą za takie ceny. Są chętni to schodzą GTA premiera pewnie jeszcze podkręci ceny, jak chcesz odczekać po premierze GTA to szykuj sie bardziej lekko na wiosnę 2027 Ja bym nie czekał tylko polował na jakąś używkę na olx w dobrej cenie Edytowane 23 Sierpnia przez Elvis79 1
ronaldo864 166 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia https://www.ppe.pl/news/423249/gracze-wylaczaja-ps5-na-caly-tydzien-wielki-bojkot-sony-rusza-juz-dzis.html Czas dołączyć do bojkotu !!!! 2 1
łukasz850 185 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia Dla jednej gry nie oplaca mi sie kupowac konsoli za 3500 zl
łukasz850 185 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia 5 minut temu, ODIN85 napisał(a): Dwie w tym roku Gry od sony to odgrzewane kotlety. PS 5 wystarczy
lukadd 3 935 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia (edytowane) Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Ja już od tamtego roku protestuję Ja w zasadzie od początku generacji, czyli od momentu wydania PS5 i nic to nie pomaga Jak 40h przegrałem na PS5 ogółem to będzie max i z tego z 10h na Pro od 2020 roku do dziś. Ale w sumie młody trochę u mnie nadrobił bo naklepał jakoś pewnie z 500h. Coś tam grywał na PS5. Głównie w Fife z kolegami Edytowane 23 Sierpnia przez lukadd 1
Isharoth 776 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia 4 godziny temu, Wu70 napisał(a): To ile całość, 5k? Dlaczego Ty w ogóle rozważasz taką konsolę powyżej 3k? Myślałem żeby sobie zrobić zestaw do salonowego grania. Ale w tych cenach co są obecnie, raczej nie kupię. 3k to już raczej nigdy nie wróci, chyba że używki.
ODIN85 5 299 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia Godzinę temu, lukadd napisał(a): Ja w zasadzie od początku generacji, czyli od momentu wydania PS5 i nic to nie pomaga Jak 40h przegrałem na PS5 ogółem to będzie max i z tego z 10h na Pro od 2020 roku do dziś. Ale w sumie młody trochę u mnie nadrobił bo naklepał jakoś pewnie z 500h. Coś tam grywał na PS5. Głównie w Fife z kolegami We wrześniu Wolverine a potem Gta
lukadd 3 935 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia (edytowane) Wolverine u mnie to tak może 3/10 zainteresowania Podobnie jak Pająk, nudy grube. W zasadzie z tej generacji to jedynie jakoś remake Demon's Souls fajnie wyszedł w miarę Ale i tak jeszcze nie miałem czasu ograć. No i GT7 ujdzie całkiem, ale ja już za dużo się wyjeździłem w ostatnich latach więc to tylko z doskoku pojeździłem. GTA VI to już całkowity i jedyny tak naprawdę system seller w tej generacji, ale nie wydany przez Sony Edytowane 23 Sierpnia przez lukadd 2
Isharoth 776 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia I to tymczasowy system seller. Chyba że leakerzy wypuszczą wersję PC przed faktyczną premierą gry
lukadd 3 935 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia (edytowane) Poza tym to takie Fortnite, Cody i inne Robloxy czy Fify królują Edytowane 23 Sierpnia przez lukadd
DżonyBi 2 333 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia (edytowane) Dla mnie zdecydowanie Ghost of Yotei, a potem GT7. GTA6 to bedzie uczta na ponad 100h. Czekam z ogromną niecierpliwością. Edytowane 23 Sierpnia przez DżonyBi 1
voltq 1 495 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia 2 godziny temu, DżonyBi napisał(a): Dla mnie zdecydowanie Ghost of Yotei, a potem GT7. GTA6 to bedzie uczta na ponad 100h. Czekam z ogromną niecierpliwością. Ja czekam aż pójdą po rozum do głowy i wydadzą wersję fizyczna na płycie , marzenie ściętej głowy?
DżonyBi 2 333 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia Godzinę temu, voltq napisał(a): wydadzą wersję fizyczna na płycie, marzenie ściętej głowy? Nie wiem, ale nawet jak bylaby wersja na plycie, to akurat te gre i tak kupie w cyfrze.
Isharoth 776 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Porąbana sprawa. Obserwuję rynek paru tygodni. Niestety nie załapałem się jak konsola była za 4,2k. Patrzę, a ludzie nadal kupują nawet za 5,5k. Te konsole cały czas znikają ze sklepów. Nie dziwi mnie że są takie ceny. Przy takiej podaży, to zaraz za 7k będą i nadal będą schodzić.
sideband 3 386 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Tylko nie wiesz ile z tych kupionych zostało zwróconych
ODIN85 5 299 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia A po co mają zwracać jak Gta w listopadzie
Isharoth 776 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Jeśli wierzyć stanom dostępności na Morelach, to z 20 egzemplarzy na pewno sprzedali w ciągu ostatniego tygodnia. Bo mieli ok. 30 dostępnych, w niewiele tańszej wtedy cenie. Teraz zostało 13
Rekomendowane odpowiedzi