Skocz do zawartości

PlayStation 5/5 PRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, dlatego nie wiem czy nie zaryzykować i poczekać na okres po premierze GTA i może jeszcze jakieś Black Friday. Chociaż to jeszcze 3 miesiące czekania.

Może uda się kupić za coś koło 4k chociaż. Gorzej jak jeszcze droższa będzie. :E I tak trzeba jeszcze doliczyć cenę napędu.

• Thanks 1
Opublikowano

Ogólnie jeśli już w lato zaczęły drożeć tak mocno, to ja nie widzę dobrze tego na jesień i zimę gdzie zawsze jeszcze więcej schodzi sprzętu i jeszcze większe braki będą. Może być tak, że aż do wiosny/lata kolejnego roku przynajmniej.

Opublikowano
28 minut temu, Isharoth napisał(a):

Może uda się kupić za coś koło 4k chociaż. Gorzej jak jeszcze droższa będzie. :E I tak trzeba jeszcze doliczyć cenę napędu.

To ile całość, 5k? Dlaczego Ty w ogóle rozważasz taką konsolę powyżej 3k?

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Isharoth napisał(a):

Była tydzień temu Pro za 4,2k na Empiku to nie mogłem kupić. Teraz jak mogę to cena wróciła do 4.7k. Ostatecznie skończy się na tym że jednak wcale nie kupię. Nie wiem czemu te konsole schodzą za takie ceny.

Są chętni to schodzą :E GTA premiera pewnie jeszcze podkręci ceny, jak chcesz odczekać po premierze GTA to szykuj sie bardziej lekko na wiosnę 2027:E

Ja bym nie czekał tylko polował na jakąś używkę na olx w dobrej cenie ;)

Edytowane przez Elvis79
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, ODIN85 napisał(a):

Ja już od tamtego roku protestuję:hihot:

Ja w zasadzie od początku generacji, czyli od momentu wydania PS5 :E i nic to nie pomaga :hihot: 

Jak 40h przegrałem na PS5 ogółem to będzie max i z tego z 10h na Pro :E od 2020 roku do dziś.

Ale w sumie młody trochę u mnie nadrobił bo naklepał jakoś pewnie z 500h. Coś tam grywał na PS5.

Głównie w Fife z kolegami :rotfl2:

Edytowane przez lukadd
  • Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, Wu70 napisał(a):

To ile całość, 5k? Dlaczego Ty w ogóle rozważasz taką konsolę powyżej 3k?

Myślałem żeby sobie zrobić zestaw do salonowego grania. Ale w tych cenach co są obecnie, raczej nie kupię. 3k to już raczej nigdy nie wróci, chyba że używki. ;) 

Opublikowano
Godzinę temu, lukadd napisał(a):

Ja w zasadzie od początku generacji, czyli od momentu wydania PS5 :E i nic to nie pomaga :hihot: 

Jak 40h przegrałem na PS5 ogółem to będzie max i z tego z 10h na Pro :E od 2020 roku do dziś.

Ale w sumie młody trochę u mnie nadrobił bo naklepał jakoś pewnie z 500h. Coś tam grywał na PS5.

Głównie w Fife z kolegami :rotfl2:

We wrześniu Wolverine a potem Gta:red:

Opublikowano (edytowane)

Wolverine u mnie to tak może 3/10 zainteresowania :E Podobnie jak Pająk, nudy grube.

W zasadzie z tej generacji to jedynie jakoś remake Demon's Souls fajnie wyszedł w miarę :E Ale i tak jeszcze nie miałem czasu ograć. No i GT7 ujdzie całkiem, ale ja już za dużo się wyjeździłem w ostatnich latach więc to tylko z doskoku pojeździłem.

GTA VI to już całkowity i jedyny tak naprawdę system seller w tej generacji, ale nie wydany przez Sony :E 

Edytowane przez lukadd
  • Like 2
Opublikowano
2 godziny temu, DżonyBi napisał(a):

Dla mnie zdecydowanie Ghost of Yotei, a potem GT7. 

GTA6 to bedzie uczta na ponad 100h. Czekam z ogromną niecierpliwością.

Ja czekam aż pójdą po rozum do głowy i wydadzą wersję fizyczna na płycie , marzenie ściętej głowy?

Opublikowano

Porąbana sprawa. Obserwuję rynek paru tygodni. Niestety nie załapałem się jak konsola była za 4,2k. Patrzę, a ludzie nadal kupują nawet za 5,5k. Te konsole cały czas znikają ze sklepów. Nie dziwi mnie że są takie ceny. Przy takiej podaży, to zaraz za 7k będą i nadal będą schodzić. :E