ODIN85 3 502 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca 49 minut temu, Qrdello napisał(a): Muh man :] Odpaliłem, zacząłem grać prolog. Na defaulcie czyli high z RGI wszędzie niby trzyma się tam blisko 60 fps, ale z FG FSR jednak trzyma się lepiej Fakt, wygląda to ładnie. Walka natomiast do bólu generyczna A tutaj moje nagranie: Dobra Wy nie macie serii co wspiera Fg od Nvidi. Na wyższych jest.
Stjepan 2 376 Opublikowano 19 Marca Autor Opublikowano 19 Marca W peaku będzie tyle grało co Wukonga na Steam, raczej na to nie liczcie.
Reddzik 2 768 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca 6 godzin temu, Phoenix. napisał(a): zrobilem platyne bo gra sie prosila A ja jedyną platynę jaką mam to zrobiłem w GoW Ragnarok, tak samo, gra mi się do takiego stopnia spodobała, że żal było tego nie zrobić, mimo, że jedynkę nie cisnąłem do końca. 1
lukadd 2 912 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca (edytowane) 29 minut temu, Roman_PCMR napisał(a): Napewno sie nie sprzeda Na pewno nie zadowoli ta sprzedaż UBI, ani inwestorów bo taki wynik zahaczający o top 3 dla mega gry AAA powinien być już robiony 2-3 tygodnie przed premierą, a nie dopiero w przeddzień premiery Jeszcze kilka dni temu linkowałem na jakim miejscu był murzyn i to się bujało w okolicy 20-25 miejsca Słabo strasznie. Edytowane 19 Marca przez lukadd 1
JeanPepin 333 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca 5 godzin temu, samsung70 napisał(a): recenzja jest widwo czy pisana? Swoja droga, czy na CDKEYS beda klucze dostepne od 22Uk 23 pl czy dopiero od polnocy czy jeszcze o innej porze? orentuje sie kto jak to wyglada z launchem na takiej stronie? Cdkeys wrzuciło klucz
Isharoth 597 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Ja bym akurat teraz pograł w takiego średniaczka, ale woki mnie odrzuciły.
userKAMIL 856 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca (edytowane) Mam za sobą 3h i jestem kupiony! Jeszcze nigdy Assasin nie był aż tak filmowy! Bardzo dobrze się na to patrzy. Ja lubię takie klimaty, dwójka bohaterów po przeciwnej stronie barykady... Bardzo widowiskowa walka i czuć te uderzenia jeszcze na kinie domowym trzęsie się całą kanapa. Całą tą dramę o czarną postać spuszczam w kiblu dla mnie może i być fioletowa. Grę praktycznie można przejść tylko jedną więc nie widzę problemu. U mnie lata w 4K\FG QDLSS (ale ręcznie zwiększyłem tą minimalną z 35 na 75) cała reszta Ultra+RT i jest 100-120FPS. Natywne HDR! Pięknie to wszystko razem wygląda i na OLEDzie oczy krwawią! Sporo jest takich detali jak wychodzisz z wody to postać otrzepuje się z kropel na ubraniu. Genialne włosy! Animacje topka bez dwóch zdań. Jest tu na czym oko zawiesić. Oskara to powinni dostać za możliwość wyłączenia w napisach kto mówi dane zdanie. Zawsze mnie to irytowało a tu jeszcze te westchnięcia w napisach można wyłączyć. Typu ''wzdycha'' ''płacze'' i same napisy można też powiększyć polecam w tych opcjach chwilę spędzić. Zakładka ''dzwięki'' i tam są kolejne. Można łatwo pomylić z większą czcionką w opcjach interfejsu a napisy się nie powiększą. Pięknie wejście w tą Japonię! Edytowane 19 Marca przez userKAMIL 4 1 1
Zas 287 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca (edytowane) 6 godzin temu, Isharoth napisał(a): Recka od EurogamerPL bardzo solidna Tak solidna, że już we fragmencie widzę bezczelne kłamstwa. Po pierwsze - AI nie jest takie, jak dawniej, bo w poprzednich odsłonach straż widziała nas z daleka i zawsze reagowała na zabójstwa dokonane na ich oczach, a nawet na wyciągnięcie broni. Po drugie - już we wcześniejszych odsłonach, choćby w Black Flag, wróg, który widział zabójstwo, i aktywnie nas szukał, zwykle nie dawał się zaskoczyć z krzaków, bo szybko nas tam dostrzegał. Dalej jest tak samo rzetelnie? Skończcie rozmasowywanie czegoś, co jakością odbiega od odsłon sprzed 12-15 lat. To niesmaczne. Edytowane 19 Marca przez Zas 3 3
Isharoth 597 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca No tego niestety nie mam jak zweryfikować, bo nie grałem ani w Shadows, ani w Black Flag. Mogę jedynie wierzyć że jest tak jak mówisz. Tak czy inaczej forma tej recenzji bardzo mi odpowiada.
userKAMIL 856 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca (edytowane) 8 minut temu, Zas napisał(a): AI nie jest takie, jak dawniej, bo w poprzednich odsłonach straż widziała nas z daleka Ludzie chyba nie do końca zdają sobie sprawę ile tam jest opcji do wyboru... Jak dasz najwyższy poziom trudności to widzą nas z daleka i nawet na dachach nie jesteś bezpieczny. Tak samo można włączyć śmierć po jednym ciosie jak się skradamy i niweluje te śmieszne poziomy wrogów. Naprawdę tam w kolejnych zakładkach radzę dobrze poczytać... Tak samo na start wyłączcie te pseudo wybory rozmów w przerywnikach. Zabija to całą imersje a nie ma żadnego wpływu. Największy minus to lock na 30FPS pod czas filmów. Mam nadzieje, że jutro będzie już na to mod! Edytowane 19 Marca przez userKAMIL
crush 3 575 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Nie dość, że możesz siostrę władcy wychędożyć to jeszcze jest romans z, jak wiadomo bardzo powszechnym w Japonii tamtych czasów, niebinarnym chłopem! 9
Godlike 880 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca 7 minut temu, Stjepan napisał(a): U Alka pewni 10/10 GOTY. Pewnie tak, trzeba na PPE isc poczytać bo teraz tam urzęduje Dzisiaj rano widziałem jakis jego komentarz odnośnie Shadows ze 25 mln kopi gry ma sie sprzedać
Fatality 656 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca 5 godzin temu, Szambo napisał(a): Którego Assassyna wybrać? Revelations, Unity, Roque, Mirage? W te nie grałem. Nawet bym się nie zastanawiał sekundy - Unity 1
Sheenek 330 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Zeby to dzisiaj odpalic trzeba sie bawic w zmienianie czasu w windowsie? Czy tylko vpn na australie i tyle? 1
Kadajo 7 411 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca 30 minut temu, userKAMIL napisał(a): Największy minus to lock na 30FPS pod czas filmów. Mam nadzieje, że jutro będzie już na to mod! Jeśli to są filmy to żadnym modem tego nie zmienisz.
Alek_M 233 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Jak dobrze, że nie ma przymusu grania w to tęczowe guano. Jak wyjdzie mod na prawdziwego samuraja z wyglądu i wywalą wszystkie wysrywy dei, to będzie można zagrać
samsung70 210 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Tak jak ktoś wyżej pisał, Próbuję przez exe odpalić wersję ubi i surfshark na Australię ale u tknęło na splash screen i przygotowanie do uruchomienia...
Qrdello 826 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Dobra Wy nie macie serii co wspiera Fg od Nvidi. Na wyższych jest. Nie szkodzi. Mi FG od AMD nie wadzi, wprawdzie jakość obrazu przy dynamicznych ujęciach kamery czasami odjeżdża, ale do przeżycia. W każdym razie grałem tak w GoT mając na ultra 120 fps, pogram i tutaj - chyba że jakieś masakryczne artefakty wyskoczą. Ważne, że GPU jest w stanie realnie te 50 fps wygenerować, to i FG ma sens. 1 minutę temu, samsung70 napisał(a): Tak jak ktoś wyżej pisał, Próbuję przez exe odpalić wersję ubi i surfshark na Australię ale u tknęło na splash screen i przygotowanie do uruchomienia... Wyłącz i włącz grę i ubi launcher. U mnie było podobnie. Po restarcie poszło.
ghostdog 905 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Nigdy nie byłem fanem AC. Pierwszą część ograłem na piracie (po szumnych zapowiedziach marketingowych). Drugą część kupiłem na promocji za jakieś śmieszne pieniądze. Przez słabego pieca nie grałem w kolejne odsłony. Dopiero jak zakupiłem PS4 to mi wcisnęli AC Syndicate w zestawie. Potem pożyczyłem Black Flag i kupiłem za 40zł Unity. Ostatecznie ograłem jeszcze Origins w abonamencie. Chyba najbardziej polubiłem Unity (za projekt miasta i ogólny klimat). Za żadne skarby bym nie dal 100zł lub więcej za każdą grę z tej serii. Już wolę kotleta Far Cry. Shadows pewnie sprzeda się na podobnym poziomie jak poprzednie części, minus korekta za bamburaja 1
Rekomendowane odpowiedzi