tgolik 546 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia Szkoda, że Costner zmarnował potencjał serialu tworząc te swoje nieudane Horizony.
Reddzik 2 762 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia (edytowane) https://insider-gaming.com/assassins-creed-shadows-datamine-reveals-a-multiplayer-mode/ Edytowane 30 Kwietnia przez Reddzik 1 1
Vulc 2 191 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia To już trzeba modderów zapytać, może Jina Sakai "pożyczą" od konkurencji.
Godlike 880 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia 5 godzin temu, Reddzik napisał(a): https://insider-gaming.com/assassins-creed-shadows-datamine-reveals-a-multiplayer-mode/ Gdzieś widziałem grafikę że ma być jakaś zawartość zawierająca uwagi społeczności, więc ja chce aby Yasuke był biały 4
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia Podobno ogień działa dobrze na wybielanie
Godlike 880 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia Albo Ace, Ace ponad wszystkie wybielacze 2
STALKER 75 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja Gówno roku że giera gratis to po 40 h z dysku jedno i to samo plus w między czasie muchą w smole dość. Dla mnie shit roku. 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 3 Maja Opublikowano 3 Maja A mieli się zwijać i oddać markę komuś kto się na tym zna 1 1
Zas 287 Opublikowano 3 Maja Opublikowano 3 Maja (edytowane) W Indiach to już wiadomo, ze będzie trzecia płeć . W sumie... przynajmniej zgodnie z realiami, więc IMHO stokroć lepiej niż w przypadku niguraja. Edytowane 3 Maja przez Zas 1
Kakarotto 727 Opublikowano 3 Maja Opublikowano 3 Maja (edytowane) Piszą Ubisoft, ale to chodzi o tę spółkę Ubi z Tencentem (spółki wartej więcej niż sam francuski "gigant"), gdzie trafiły Assassin’s Creed, Rainbow Six i Far Cry. @ZasTak i jeszcze podobno ma być fizyka kupy jak fizyka błota w Snowrunnerze. Edytowane 3 Maja przez Kakarotto 1 1
łukasz850 140 Opublikowano 3 Maja Opublikowano 3 Maja (edytowane) Moim zdaniem gra jest zbyt duża. Wole gry typu: ac mirage. Jeszcze przez pierwsze 20h jest ok, ale potem jest nuda. To wszystko przez to ,że ludzie maja zbyt wysokie oczekiwania. Edytowane 3 Maja przez łukasz850
Roman_PCMR 866 Opublikowano 4 Maja Opublikowano 4 Maja 16 godzin temu, j4z napisał(a): O kurna, ale upadek Zalezy jaki okres, ale zgadza sie. Indie to nie jest wymarzona lokacja. Robia to dla kasy
GTM 65 Opublikowano 4 Maja Opublikowano 4 Maja Indie to fatalna lokalizacja, chyba ciężko sobie wyobrazić coś gorszego, nie wiem co ten ubisoft widocznie jakiś geniusz biznesu odkrył, że tam dużo ludu mieszka i jest potencjał sprzedażowy.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 4 Maja Opublikowano 4 Maja Ciekawe kim będzie nowy główny bohater w AC Indie - eskimosem czy rdzennym amerykaninem? 1
crush 3 575 Opublikowano 4 Maja Opublikowano 4 Maja Operatorem call center w Kanadzie. Niech coś głupiego z Chinami zrobią. To im Chińczycy siedzibę podpalą. 2
ODIN85 3 501 Opublikowano 4 Maja Opublikowano 4 Maja 37 minut temu, Element Wojny napisał(a): Ciekawe kim będzie nowy główny bohater w AC Indie - eskimosem czy rdzennym amerykaninem? Slumdogiem
tgolik 546 Opublikowano 4 Maja Opublikowano 4 Maja 12 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Bez przesady gra jest mniejsza od Valhalli W tym roku chyba skończę Valhallę - zostały mi ostatnie dwa regiony. Gra mi się podoba, gram od premiery, tak po 20-30 godzin rocznie. Z AC: Shadows raczej postąpię podobnie.
Rekomendowane odpowiedzi