Nintendo Switch 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Niewidzialna wycieraczka Gyeon Q2 View -
@bleidd Spróbuj serio przejechać się GLC. Ma wprwadzie nieco kobiecy charakter, ale to całkiem fajne auto. I wyciszenie jest na wysokim poziomie. Stelvio bym odpuścił bo ona mocno przestarzała jest i nawet ja się nei zdecydowałem na nią w 2024, a podobała mi się cholernie. -
Owszem, chodzi o bezpieczeństwo Popatrz: https://next.gazeta.pl/next/7,151243,32534137,zakaz-chinskich-aut-wojsko-reaguje-tu-juz-nie-beda-mogly-wjechac.html#s=BoxPWD Huawei nie zagroziłby Googlowi, bo nawet nie są ze sobą za bardzo konkurencyjne. Chodzi o to, że Chińczycy nie są naszymi sprzymierzeńcami, a wszystkie chińskie urządzenia muszą mieć możliwość przesyłania danych do chińskiego rządu... Auta nie są sprawdzane pod tym kątem. Regulaminy ONZ 155 i 156 dotyczą tylko podstawowego zarzadzania cyberbezpieczeństwem, ale w zakresie ochrony samego samochodu przed zagrożeniami oraz kwestii aktualizacji. Aut nie ocenia się pdo względem tego czy nie są szpiegami. Wrzuciłem materiał do wątku o chińskiej motoryzacji W sumie są dwie: W zakresie danych osobowych - RODO, art. 15 W zakresie danych nieosobowych i osobowych - Data Act, art. 3 @galakty Gratulacje zakupu!
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi