Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja tez cale zycie bylem zwolennikiem singla i dalej jestem oczywiscie, a multi to byla dla mnie jakas egzotyka. Ale chyba czas na zmiany. Mam ochote w koncu sprawic manto prawdziwym ludziom, a nie tylko NPCom, albo zawrzec mocne sojusze.

@Isharoth

Duskbloods ma wbrew pozorom calkiem sporo PvE. Wiekszosc meczu mozesz spedzic na eksploracji mapy, biciu zwyklych przeciwnikow, elit i bossow, robieniu roznych zadan i rozwijaniu postaci. Za to wszystko zdobywasz punkty potrzebne do przechodzenia do kolejnych faz.
PvP jest oczywiscie wazna czescia gry, ale nie wyglada to tak, ze od startu do konca wszyscy tylko poluja na siebie. W network tescie byly konkretne momenty nastawione na PvP, a poza nimi spokojnie mozna bylo skupic sie glownie na PvE. Z duzymi bossami walczy sie nawet wspolnie z innymi graczami i wtedy PvP jest wylaczone. Dla mnie ta gra to swietny pomost pomiedzy singlem a multi.

Edytowane przez DżonyBi
Opublikowano
3 minuty temu, slafec napisał(a):

Fire Emblem Engage też było pewniakiem dla niektórych :P 

Nie no, z tego co widziałem to ta część zapowiada się dużo lepiej :E

Ale tak szczerze to engage nie było takie złe, ja bym dał 7/10. Oczywiście od fortunes weave oczekuję dużo więcej. 

Opublikowano (edytowane)

Dla mnie system sellerem jest tutaj nadchodzący Fire Emblem - pojawia się coraz więcej informacji, że ta gra to prawdopodobnie jedna z najlepszych i najbardziej dopracowana odsłona tej serii w historii.

5 ścieżek fabularnych, 4 które się przeplatają i można ogrywać równolegle/osobno - wedle uznania, mnóstwo postaci z własnymi historiami, bondy, romanse, podobnie jak w 3H można będzie przekonać postacie z innych "domów" żeby dołączyły do Twojego tworząc unikalne bondy bojowe, mnóstwo aktywności pobocznych, 60 fps, piękna grafika i soundtrack wbijający w fotel. 

W przyszłym tygodniu podłączam S2 pod mojego OLED'a, 8Bitdo kupione żebym mógł grać na swoim padzie od Xboxa, i czekamy :) 

Edytowane przez Element Wojny
Opublikowano
30 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Dla mnie system sellerem jest tutaj nadchodzący Fire Emblem - pojawia się coraz więcej informacji, że ta gra to prawdopodobnie jedna z najlepszych i najbardziej dopracowana odsłona tej serii w historii.

5 ścieżek fabularnych, 4 które się przeplatają i można ogrywać równolegle/osobno - wedle uznania, mnóstwo postaci z własnymi historiami, bondy, romanse, podobnie jak w 3H można będzie przekonać postacie z innych "domów" żeby dołączyły do Twojego tworząc unikalne bondy bojowe, mnóstwo aktywności pobocznych, 60 fps, piękna grafika i soundtrack wbijający w fotel. 

W przyszłym tygodniu podłączam S2 pod mojego OLED'a, 8Bitdo kupione żebym mógł grać na swoim padzie od Xboxa, i czekamy :) 

ale to ma bardzo specyficzny styl graficzny i mnie osobiście odpycha na starcie. Zeldę chyba wezmę w preorderze... pierwszy raz od czasu GTA 5 PC.

Opublikowano
5 minut temu, Fatality napisał(a):

ale to ma bardzo specyficzny styl graficzny i mnie osobiście odpycha na starcie. Zeldę chyba wezmę w preorderze... pierwszy raz od czasu GTA 5 PC.

Ja z kolei nie trawię Zeldy, kompletnie nie rozumiem popularności tej serii, grałem Breath może z 3-4h i to by było na tyle. No ale w końcu to kwestia gustu - najważniejsze że jest wybór i każdy gra co chce.