Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czytając Wasze komentarze mam wrażenie jak by lepiej aby nie wychodziło to wcale :D Jeżeli ktoś po nintendo spodziewał się wodotrysków to raczej na pewno się zawiedzie. Nintendo to przede wszystkim gry przynajmniej jak dla mnie. Osobiście nie nastawiam się na wielkie tytuły z innych platform a raczej traktuje to jako ciekawostkę ;p

Opublikowano
13 godzin temu, Kszyrztow napisał(a):

Ludzie się dopatrzyli sensora optycznego w lewym Joy-Conie:

Także się zastanawiam, po co? Ale w sumie nie takie głupie? Jak ktoś będzie sobie chciał ograć na docku fpsy czy strategie to użyje do tego "joycon-myszki" :E ,ale z drugiej strony jak się kupuje konsolkę to i tak trzeba się przestawić do grania na padzie. 

Opublikowano
13 godzin temu, Kris194 napisał(a):

Jeśli prawdą jest, że Switcha 2 można już kupić na czarnym rynku to te przecieki to ich najmniejszy problem.

Masakra, w życiu bym nie pomyślał że Nintendo takie coś odwali :E 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, slafec napisał(a):

Switch-2-5K1-scaled.jpg

Przecież to wygląda jak Nintendo Switch 1 Refresh :E 

Coś czuję że oni sobie jaja robią z tymi wyciekami i nas w konia robią, a my łapiemy to jak pelikany że to Switch 2 :E 

PS. Nie uwierzę w to, póki Nintendo nie zapowie oficjalnie i pokaże „to coś”  :E

Edytowane przez kanon7
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, michaelius33 napisał(a):

Całe szczęście. Nie potrzebujemy dziwactwa w stylu Wii U

Zgadzam się, niech jest taki Switch ale lekko odświeżony i wystarczy. Ważne by bebechy były lepsze i gry chodziły płynniej z większym fps.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Ja tam uważam, że jeśli te różnice faktycznie będą takie małe to jest to błąd Nintendo. Nie ma sprzedaży 100-150 mln bez grupy największych casuali jakich tylko można sobie wyobrazić, a dla wielu z nich to nadal będzie Switch 1. Idą rodzice z dzieckiem trzymającym pierwszego Switcha, on nawet nie może zrobić sobie bazy pod marudzenie o Switcha 2 skoro to wygląda dla rodziców tak samo. "Przecież masz już".

Może za to karton zrobią jakiś fikuśny :E

Edytowane przez Tankietka
Opublikowano
Godzinę temu, Tankietka napisał(a):

Ja tam uważam, że jeśli te różnice faktycznie będą takie małe to jest to błąd Nintendo. Nie ma sprzedaży 100-150 mln bez grupy największych casuali jakich tylko można sobie wyobrazić, a dla wielu z nich to nadal będzie Switch 1. Idą rodzice z dzieckiem trzymającym pierwszego Switcha, on nawet nie może zrobić sobie bazy pod marudzenie o Switcha 2 skoro to wygląda dla rodziców tak samo. "Przecież masz już".

Może za to karton zrobią jakiś fikuśny :E

Błąd kolego:) Zapominasz, że za sukcesem Nintendo stoją świetne Exy. Czekaj tylko jak zapowiedzą/pokażą nowego MarioKart, Pokemony, Metroida, Zelde, Dragon Questa... Ludzie rozniosą sklepy w pył. W ciemno mogę obstawić gigantyczny sukces sprzedażowy tj. 140mln+

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, Spychcio napisał(a):

Błąd kolego:) Zapominasz, że za sukcesem Nintendo stoją świetne Exy. Czekaj tylko jak zapowiedzą/pokażą nowego MarioKart, Pokemony, Metroida, Zelde, Dragon Questa... Ludzie rozniosą sklepy w pył. W ciemno mogę obstawić gigantyczny sukces sprzedażowy tj. 140mln+

Ja zaś obstawiam, że wynik Switcha 1 - dwójka nie osiągnie, co nie znaczy, że będzie słabo czy coś, ale już nie tak rekordowo.

• Upvote 3
Opublikowano (edytowane)

3DS też a nagle sprzedaż spadła o połowę porównując do poprzednika czyli Dual Screen. Nie ma rekordów jeśli sprzęt nie stanie się swego rodzaju trendem wśród osób które grami interesują się od święta. Hardcorowcy którzy wszystko wiedzą i śledzą to mały procent sprzedaży.

Edytowane przez Tankietka
Opublikowano

No i kolejny Przeciek:hihot:

1.Wielkość pudełek na gry do Switcha2 i ich porównie do pudełek gier ze Switcha1.

2.Jest też info prosto od DigitalFoundry z patentu/dokumentów (Switcha2) Nintendo, że gra na PC z teksturami 4K  mająca 60GB po przerobieniu na Switcha2 zajmie 20GB, czyli mamy stosunek 3:1.

Screenshot_20250109-225050_Chrome.jpg

Screenshot_20250109-225118_Chrome.jpg

Screenshot_20250109-230127_YouTube.jpg