Anime - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kyle · Opublikowano
W przypadku Tiggo 4, akurat jest napisane w instrukcji max obciążenie, więc są one prawdziwe. -
Przez jankooo · Opublikowano
@Kadajoa może po prostu problemy z vram? Każde kliknięcie zabiera ileś pamięci a czasem i bez tego pogram kilka h i też musze zrobić restart bo pamięć się kończy Ja zapycham w 1440p a mam 16GB, ty grasz w 4K, masz 12GB vram to jeszcze łatwiej to zrobić -
Przez sideband · Opublikowano
Prędzej zainteresują się blokerami reklam może nawet poradzą się forumowego AI jak to zrobić -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Tylko przez agresywne reklamy ruch drastycznie spadnie, w nowym (współczesnym) SEO pozycjonowanie dostanie rykoszetem jak i cała domena. To jest równia pochyła o czym wspominałem. Chwilowy zysk dla długofalowej straty. Nie ma to głębszego sensu. Nie wiem do czego pijesz, bo w sprzętowym nic złego nie widzę. Moderacja i administracja to też ludzie, pamiętaj o tym. Sam byłem wielokrotnie moderatorem i administratorem przez długie lata i uwierz mi, że jako wolontariat to jest niewdzięczna robota, więc każdy powinien popatrzeć z wyrozumiałością, a nie roszczeniowo. Ja mam złotą zasadę - jeżeli mam kogoś krytykować, to najpierw staram się popatrzeć na siebie przez pryzmat czy na pewno sam nie generuję jakichś problemów. Najciemniej pod latarnią. Oczywiście niczego nie sugeruję itd. ale sam osobiście nie widziałem aby kiedykolwiek ktoś z naszej ekipy się na kimś niesprawiedliwie uwziął.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi