Anime - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Jakim trzeba być tumanem, żeby łykać te ściemy, i nim pozostać w świetle tego. Jeszcze ktoś ma wątpliwości czy Trump nie jest ruską pacynką? Już kit z Ukrainą, ale kraje NATO potrzebują tego sprzętu. Pierd(zie)lony pedo-zdrajca edit: drony przechwytujące mają wady - będą, a nie są - nie przechwycą tych najgorszych dronów, które są pół-dronem - pół-rakietą i lecą z ogromną prędkością i z wysoka. -
Przez Rafe · Opublikowano
Gdzieś mi to przed oczami mignęło ale na telefonie kiepsko się czyta, siądę do kompa w wolnej chwili -
Przez MJRegul · Opublikowano
@VRman 35€ za Ezcap 366? Gdzie? https://www.ezcap.com/ezcap366 -
Przez Kadajo · Opublikowano
Ogólnie moja reakcja była jak chyba każdego... Ciężko powiedzieć co będzie, może się okazać ze jakość TCL zacznie dorównywać Sony, a może się okaże ze jakość TV sony szczególnie z niższego pułapu padnie. Pozornie nie oznaczać to musi początku końca Sony TCL ogólnie nie ma złych TV, tylko średnią kontrole jakości. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Chery Tiggo 9 Auta zgodnie z cennikami i konfiguratora mi miały mieć elektrycznie sterowaną kolumnę, podłokietnik i roletę bagażNika. Kolumna jest sterowana ręcznie, podłokietnika i rolety nie ma. Rolety mają dosyłać klientom Do tego modele demo w salonach miały te podłokietniki
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi