larry.bigl 452 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja Panowie, służbówkę chcą mi wymienić z S21 FE na S24 FE albo iPhone 14. Co brać?
DjXbeat 488 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja 9 minut temu, bergercs napisał(a): Nie słyszałem żeby jakieś spalinówki można było tankować tylko na wybranych stacjach. Nie tak dawno żeście się produkowali czy możecie nowe paliwo lać do baku
bergercs 1 397 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja Taaa, z pewnością; wskaż link, gdzie takie coś tu było, chętnie poczytam.
huudyy 2 837 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja 16 godzin temu, Katystopej napisał(a): Android Auto w MG ZS potrafi tak się przyciąć, że bez zatrzymania i wyłączenia silnika nic się nie zrobi Jak jeździłem Lancią we Włoszech w zeszłym roku było to samo. VW Polo, wakacje 2 lata temu również. 12 minut temu, DjXbeat napisał(a): Nie tak dawno żeście się produkowali czy możecie nowe paliwo lać do baku nowe? rozumiem kłótnie o paliwo z baniaka co stało w garażu od wejścia Polski do EU, ale o nowe?
DjXbeat 488 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja Na forum pclab była o to wojna w temacie o motoryzacji. @huudyy Nowe paliwo E10, które zastąpiło E5 od 1 stycznia 2024r
huudyy 2 837 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja (edytowane) a to nie dotyczyło tylko naprawdę starych aut, które pamiętały jeszcze paliwo z ołowiem? ja tam się nie znam, ja na gnojowicy jeżdżę. Pierwsza noc na nowym za nami, dziwnie jeszcze jest, zwłaszcza jak się w nocy drogę do kibla szukało Edytowane 12 Maja przez huudyy 1 1
bergercs 1 397 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja A tamci pewnie na elektryki się przesiedli, bo tankowanie ich przerosło.
DjXbeat 488 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja Tamci tak samo jak ty bronili starych, zacofanych rozwiązań zwyczajnie bojąc się postępu technologicznego.
marko 714 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja E10 nie lubi się za bardzo z gaźnikami. Czyli auta produkowane tak do 1990 roku?
Arczevski 137 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja Wszechświat ewidentnie blokuje moje tunerskie zapędy wobec opla, zbierałem się długo żeby kupić jej nowe felgi, a jak już w końcu zamówiłem, to po godzinie dzwoni gość ze sklepu że pomyłka i nie mają srebrnych tylko same czarne
Gang 344 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja 1 godzinę temu, larry.bigl napisał(a): Panowie, służbówkę chcą mi wymienić z S21 FE na S24 FE albo iPhone 14. Co brać?
Katystopej 984 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja (edytowane) 1 godzinę temu, larry.bigl napisał(a): Panowie, służbówkę chcą mi wymienić z S21 FE na S24 FE albo iPhone 14. Co brać? Japko 14 to stary rupieć z portem Lightning, bier Samsunga bezapelacyjnie. Edytowane 12 Maja przez Katystopej 1 1
larry.bigl 452 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja Wybrałem S24 FE właśnie zapomniałem że iP14 nie ma USB C...
bergercs 1 397 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja 1 godzinę temu, marko napisał(a): E10 nie lubi się za bardzo z gaźnikami. Czyli auta produkowane tak do 1990 roku? Parę marek "może" mieć problemy z układem paliwowym - tyle, że żywotność spadnie 500 na 450k km. Jak zwykle najwięcej namieszania wśród właścicieli Toyot bo tam swój świat - gdy kilkanaście lat temu wprowadzano bio do paliw to toyociarze latali jak banda poj.ów z Tworek szukając stacji z paliwem bez bio.
marko 714 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja (edytowane) Mnie trochę dziwi, że w Polsce całkowicie wycofano 95 E5. Chyba nie chcieli pakować kasy w stawianie dodatkowych dystrybutorów z E10, tylko zmienili plakietki i gra Edytowane 12 Maja przez marko
Gang 344 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja @marko ale po co? Raz, że nie masz dodatkowej maszyny, zbiorników itd itp (ogromne oszczędności) dwa, że niektórzy zaczęli kupować 98 itp więc jeszcze szybciej się przychód kręci. 1
DjXbeat 488 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja 29 minut temu, marko napisał(a): Mnie trochę dziwi, że w Polsce całkowicie wycofano 95 E5. Chyba nie chcieli pakować kasy w stawianie dodatkowych dystrybutorów z E10, tylko zmienili plakietki i gra A nowy dystrybutor skąd pobierał by paliwo E10? Ze zbiornika z E5? Po za dystrybutorem potrzebny jest wtedy dodatkowy zbiornik a tu już robią się olbrzymie koszty Lepiej było całkowicie przejść na jeden rodzaj paliwa.
SuLac0 353 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja 5 godzin temu, bergercs napisał(a): Nie słyszałem żeby jakieś spalinówki można było tankować tylko na wybranych stacjach. moze zapytaj tych co tankuja tylko z kart flotowych
huudyy 2 837 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja 14 minut temu, SuLac0 napisał(a): moze zapytaj tych co tankuja tylko z kart flotowych nie myl możliwości tankowania z możliwościami płacenia za nie. 1
SuLac0 353 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja da sie tankowac, bez placenia? to byla tylko ironia
larry.bigl 452 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja W końcu trawa zaczęła wschodzić 12 dni po sianiu. Te mrozy w nocy nie pomagaly ale jednak coś się pojawia.. 1
marko 714 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja @Gang @DjXbeatnie no, macie rację. Tak tylko się zastanawiałem, bo ja sobie mogę tankować E5 i E10 1
Katystopej 984 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja No jebne, odkrycie dekady https://francuskie.pl/nowy-wymog-euroncap-do-samochodow-wraca-fizyczne-sterowanie-ekrany-w-odwrocie/ 1
bergercs 1 397 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja Najlepsze, że ten jełop z francuskie jeszcze jęczy, że dlaczego się wpierdzielają, bo "on woli mieć wybór" - ciekawe gdzie niby producenci dawali wybór "woli pan ekran czy przyciski". 5
larry.bigl 452 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja (edytowane) No i fatalny poniedziałek - żona dostała wypowiedzenie. Ma opcję na porozumienie stron i gratis wypłatę (dostanie i tak wypłat zgodnie z okresem wypowiedzenia płynącym z kodeksu ale rozwiązują umowę już, pewnie na składkach oszczędzą, plus 3 dodatkowe bo grupowe + ta jedna gratis) albo próbować sił w rekrutacji na rolę które są dostępne. A miał być tak dobry poniedziałek.. Edytowane 12 Maja przez larry.bigl 6
Rekomendowane odpowiedzi