Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, bergercs napisał(a):

Nie słyszałem żeby jakieś spalinówki można było tankować tylko na wybranych stacjach.

Nie tak dawno żeście się produkowali czy możecie nowe paliwo lać do baku :E 

Opublikowano
16 godzin temu, Katystopej napisał(a):

Android Auto w MG ZS potrafi tak się przyciąć, że bez zatrzymania i wyłączenia silnika nic się nie zrobi :E

Jak jeździłem Lancią we Włoszech w zeszłym roku było to samo. VW Polo, wakacje 2 lata temu również.

12 minut temu, DjXbeat napisał(a):

Nie tak dawno żeście się produkowali czy możecie nowe paliwo lać do baku :E 

nowe? :E rozumiem kłótnie o paliwo z baniaka co stało w garażu od wejścia Polski do EU, ale o nowe?

Opublikowano (edytowane)

a to nie dotyczyło tylko naprawdę starych aut, które pamiętały jeszcze paliwo z ołowiem? ja tam się nie znam, ja na gnojowicy jeżdżę.

Pierwsza noc na nowym za nami, dziwnie jeszcze jest, zwłaszcza jak się w nocy drogę do kibla szukało :E 

Edytowane przez huudyy
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Wszechświat ewidentnie blokuje moje tunerskie zapędy wobec opla, zbierałem się długo żeby kupić jej nowe felgi, a jak już w końcu zamówiłem, to po godzinie dzwoni gość ze sklepu że pomyłka i nie mają srebrnych tylko same czarne :E

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, larry.bigl napisał(a):

Panowie, służbówkę chcą mi wymienić z S21 FE na S24 FE albo iPhone 14. Co brać? :E 

Japko 14 to stary rupieć z portem Lightning, bier Samsunga bezapelacyjnie.

Edytowane przez Katystopej
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
1 godzinę temu, marko napisał(a):

E10 nie lubi się za bardzo z gaźnikami. Czyli auta produkowane tak do 1990 roku?

Parę marek "może" mieć problemy z układem paliwowym - tyle, że żywotność spadnie 500 na 450k km. Jak zwykle najwięcej namieszania wśród właścicieli Toyot bo tam swój świat - gdy kilkanaście lat temu wprowadzano bio do paliw to toyociarze latali jak banda poj.ów z Tworek szukając stacji z paliwem bez bio.

Opublikowano (edytowane)

Mnie trochę dziwi, że w Polsce całkowicie wycofano 95 E5. Chyba nie chcieli pakować kasy w stawianie dodatkowych dystrybutorów z E10, tylko zmienili plakietki i gra

Edytowane przez marko
Opublikowano

@marko ale po co? 
Raz, że nie masz dodatkowej maszyny, zbiorników itd itp (ogromne oszczędności)

dwa, że niektórzy zaczęli kupować 98 itp więc jeszcze szybciej się przychód kręci. 

• Like 1
Opublikowano
29 minut temu, marko napisał(a):

Mnie trochę dziwi, że w Polsce całkowicie wycofano 95 E5. Chyba nie chcieli pakować kasy w stawianie dodatkowych dystrybutorów z E10, tylko zmienili plakietki i gra

A nowy dystrybutor skąd pobierał by paliwo E10? Ze zbiornika z E5?

Po za dystrybutorem potrzebny jest wtedy dodatkowy zbiornik a tu już robią się olbrzymie koszty ;) Lepiej było całkowicie przejść na jeden rodzaj paliwa. 

Opublikowano
5 godzin temu, bergercs napisał(a):

Nie słyszałem żeby jakieś spalinówki można było tankować tylko na wybranych stacjach.

moze zapytaj tych co tankuja tylko z kart flotowych ;)

Opublikowano (edytowane)

No i fatalny poniedziałek - żona dostała wypowiedzenie. Ma opcję na porozumienie stron i gratis wypłatę (dostanie i tak wypłat zgodnie z okresem wypowiedzenia płynącym z kodeksu ale rozwiązują umowę już, pewnie na składkach oszczędzą, plus 3 dodatkowe bo grupowe + ta jedna gratis) albo próbować sił w rekrutacji na rolę które są dostępne. A miał być tak dobry poniedziałek..

Edytowane przez larry.bigl
  • Sad 6