LYCONE 130 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca 15 godzin temu, GordonLameman napisał(a): @LYCONE X-Trail T33 Na papierze wypadają gorzej. Porównywałeś 1:1?
GordonLameman 8 481 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca 41 minut temu, LYCONE napisał(a): Na papierze wypadają gorzej. Porównywałeś 1:1? Tak, miałem przez 3 tygodnie Octavie IV i T33.
Cappucino 222 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca 22 godziny temu, Katystopej napisał(a): Tankujcie do pełna, kurs ropy już leci w górę. Spokojnie, orlen ma przecież jeszcze stare zapasy... Tak przynajmniej tłumaczą się gdy kurs leci w dół. 1
Katystopej 988 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca (edytowane) Kierwa, 8 stopni w połowie czerwca o 6 rano, wypiździło mnie na rowerze jak nigdy Edytowane 14 Czerwca przez Katystopej
larry.bigl 465 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca Pogoda to w ogóle od ponad miesiąca jakiś żart. Zimno jak na ten okres. Zwłaszcza maj był paskudny. No ale..susza i tak będzie 1
GordonLameman 8 481 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca 30 minut temu, Katystopej napisał(a): Kierwa, 8 stopni w połowie czerwca o 6 rano, wypiździło mnie na rowerze jak nigdy Przejeżdżałem obok Zajazdu w Lesie ok. 8?
Katystopej 988 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca Przed 8, gdzieś 7:30 bo 7:59 wyłączyłem licznik pod domem
KiloKush 614 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca 30 minut temu, larry.bigl napisał(a): Pogoda to w ogóle od ponad miesiąca jakiś żart. Zimno jak na ten okres. Zwłaszcza maj był paskudny. No ale..susza i tak będzie U mnie czereśnie, jabłoń przemarzły. Agrest, porzeczki i winogron przetrwał. No i najlepsze są maliny bo dopiero zaczynają owocować. Czereśnie już były na drzewie i mróz je strzelił. Ogólnie to było tak sucho i zimno, że jak zrobiłem dosiewke trawy to nawet nie wyszła...
larry.bigl 465 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca 2 minuty temu, KiloKush napisał(a): U mnie czereśnie, jabłoń przemarzły. Agrest, porzeczki i winogron przetrwał. No i najlepsze są maliny bo dopiero zaczynają owocować. Czereśnie już były na drzewie i mróz je strzelił. Ogólnie to było tak sucho i zimno, że jak zrobiłem dosiewke trawy to nawet nie wyszła... No ja po sianiu trawy dużo podlewam i już wygląda ok ale nadal są gorsze fragmenty mimo dosiania.
Colicab 36 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca Znowu zjeździłem kilka aut i nie ma nic ciekawego. A to co jest to nie jest warte płacenia za to. Kupię byle co albo nic w końcu.
LYCONE 130 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca 4 godziny temu, Cappucino napisał(a): Spokojnie, orlen ma przecież jeszcze stare zapasy... Tak przynajmniej tłumaczą się gdy kurs leci w dół. W drugą stronę ceny szybują szybciej niż rakiety wystrzelone na linii Iran - Izrael
KiloKush 614 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca 2 godziny temu, LYCONE napisał(a): W drugą stronę ceny szybują szybciej niż rakiety wystrzelone na linii Iran - Izrael Bo oni robią zapasy tylko tego droższego
larry.bigl 465 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca Żałuję że tak słabo policja ściąga pierdzace gówniane samochody i motocykle. Jak mnie wk**** strzelający, wyjący wydech. Dałbym za każdym razem jedna szansę resocjalizacji a potem walił do piachu takich bezmózgów. Mam wrażenie że w ciągu ostatnich dwóch lat straszny wysyp tego jest. 3
Gang 344 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca 12 godzin temu, Katystopej napisał(a): Przed 8, gdzieś 7:30 bo 7:59 wyłączyłem licznik pod domem Ja też lubię rano pośmigac. Byłem na bikefittingu i jestem na siebie zły, że tak późno. U mnie mocno amatorsko i mało czasu. Ale kręcę. 1
Katystopej 988 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca @Gang szosa? Ja powoli odbudowywuje kondychę, takie 22-23km/h średnią mam z tras 40-50km tyle że latam gravelem i większość tych tras robię po lasach, piaskach gdzieś nad jeziorami, asfaltu nie znoszę, jak muszę asfaltem przejechać to mi się roladą z komunii odbija nie ważne czy szeroka DDRka czy ulica, no za cholerę nie lubię jeździć po czornym, leśne dukty i szutry premium to jest to
Gang 344 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca Szosa, ale endurance. Jak zmieniałem rower to jeździłem trochę po lesie itp. ale to nie dla mnie. Byłem mimo wszystko zdecydowany na gravela bo bardziej uniwersalny, można wsadzić opony od szosy itd. Tyle że na niczym w moim budżecie pożycia mi nie pasowała, no może aspre 2. No i irytował mnie podatek od mody, gdzie gravele na grx400 czyli poziom tiagry były droższe niż mój na nowej 105 2x12.
Katystopej 988 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca 3 godziny temu, Gang napisał(a): No i irytował mnie podatek od mody, gdzie gravele na grx400 czyli poziom tiagry były droższe niż mój na nowej 105 2x12. Van Rysel na GRX 2x12 wyszedł mnie 4800
Gang 344 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca Dużo dobrego słyszałem o vanryselach, całkiem inna jakośc niż kiedyś B-twiny
Katystopej 988 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca Decathlon bardzo dużo kasy pompuje w Van Rysela, chcą z niego zrobić markę premium i w zasadzie już mogą konkurować z Trekiem, Canyonem czy Speciem. W protourze Francja zeszły sezon latała na Van Ryselach RCR-F, a to już są grube taczki i bynamniej nie można nazywać Van Rysela marketówkami. https://www.decathlon.pl/p/_/R-p-349411?mc=8826383
Gang 344 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca ja śmigam na Sensie, więc też budżetowa marka btw. Sensa wchodzi w kooperacje z polskim Inpeakiem!
dannykay 626 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca Wy tu coś biadolicie o pedalarstwie a Kubica na prowadzeniu w lemans 2
Gang 344 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca (edytowane) Ogladałem. Wygrał!!! Btw strona do śledzenia na żywo, te kropki po torze majstersztyk! Edytowane 15 Czerwca przez Gang 2
huudyy 2 855 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca (edytowane) Warto było siedzieć do trzeciej, a dzisiaj od rana Drajer błyskawica Edytowane 15 Czerwca przez huudyy 3
bbandi 452 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca (edytowane) Takim czymś śmiganie dzisiaj kilka h, Goes 500L - za ładna pogoda była dla niego Edytowane 15 Czerwca przez bbandi 3
Rekomendowane odpowiedzi