Motoryzacyjna Blabla.
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Badalamann · Opublikowano
@adashi Okaże się, gdy wojna się zakończy. Juz po bombardownaichz 2025 były takie wnioski, okazały się nietrafione. Mamy drugi etap bombardowań, wielokrotnie intensywniejszych. A teraz blokade morska Iranu i dozbrajanie sił USA i Izraele, może tez innch, w regionie do kolejnego etapu. A od strony Izraele to posprzątai w Gazie, powiększają terytorium poprzez dalsze przejmowanie osad na "Zachodnim Brzegu". A właśnie teraz, dosłownie w tym momencie, twozą pas gładkiej ziemi w Libanie. Niszczą wszystko przy granicy. Pozwoli to na zacznie lepszą kontrolę resztek hezbollahu. O ile za półtora tyogdnia nie wjada tam wieksza armia i nie zajma całego kraju. Nie nazwałbym tego utratą wpływów. -
Przez znaFca · Opublikowano
Tzn ja tam biorę na sprawdzenie na bank. Jestem ciekawy o ile więcej W będzie brać w rzeczywistości niż 9950X3D którego też miałem. Bo to, że podają TDP200W, to niewiele daje oprócz świadomości że będzie więcej -
Przez Reddzik · Opublikowano
Najbliżej ma szansę wraz z DLC, a czy to możliwe? Nie wiadomo, mają poślizg z patchem 1.9, więc sądząc po tym, to może nie być tak różowo. Ostatnio też mało informacji, nie ma informacji z discorda itd. -
Przez galakty · Opublikowano
Chyba pierwsza fotka Anki z chłopem w ubraniu, zazwyczaj gołe klaty -
Przez Pavel87 · Opublikowano
Daj znać potem jak wrażenia, mam tę grę na liście, też słyszałem, że fabularnie to żaden FedEx Nie grałem w żadną grę z serii Stories, ale w kilka MH już tak i po kilku godzinach mi się nudziły, może tu będzie lepiej
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi