Motoryzacyjna Blabla.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ptys · Opublikowano
w pełni się zgadzam, jakie możliwości obrony przed ewentualną inwazją z strony Rosji czy Chin (w co wątpię) ma Dania? zdaje sie że żadne ale z drugiej strony siłowe przejęcie z strony USA burzy porządek międzynarodowy a stany mają tam swoje bazy i kwestia dogadania z sojusznikiem aby je rozbudować o tarczę antyrakietową, tam gra jest nie o bezpieczeństwo Europy czy USA ale o surowce, zwykła wojna napastnicza -
Przez Petru23 · Opublikowano
Żyje i nie ma jakoś specjalnie źle. W USA to popularne i cenione auta, w Europie natomiast coś tam się jakoś sprzedaje Info o ilości sprzedaży czy udziale w rynku znajdziesz bez problemu w google. Nie mam co ukrywać, że największą barierą w zakupie Subaru to boxer i obawa przed nim. Piekielna konstrukcja śjakaś musi to być chyba... No ale jednak. -
Przez Krzysiak · Opublikowano
@DrLectureJa ogólnie nie kupuję kart na długie lata stąd nie zastanawiam się co będzie za powiedzmy kolejne 5 czy 6...u mnie 2 lata i wymiana Chodziło mi o to że w 2019 czy 2020 gdy brałem 5700xt mówiło się, że raster do lamusa (już nie pamiętam kiedy dokładnie kupowałem, ale na pewno końcem 2020 zmieniłem na 3070), później w 2023 to samo, czyli "będziesz żałował, że bierzesz 6950xt a nie 4070 bo raster do lamusa", no i przyszedł 2025 gdy kupowałem 9070xt i ta sama historia...może w końcu za ileś wymian się doczekam, że to będzie prawda i stawianie na niego będzie głupotą -
Przez GordonLameman · Opublikowano
To trzeba być fanem tej marki raczej. Mam kumpla który jest A hey oby jego Outbackiem - ale jest absolutnie jedyny -
Przez LeBomB · Opublikowano
"łeee starzy zablokowali Ci tik toka, ale z ciebie przegryw!" Co wtedy taki dzieciak ma zrobić? Ponadto co z tego, że ktoś kto się na tym zna, pomoże rodzicowi laikowi poblokować takie rzeczy, jak nie będzie potrafił nad tym potem zapanować i dziecko w wieku 10-13 lat prędzej nauczy się jak to odblokować, niż jego rodzic jak tym zarządzać. Skoro prawo ograniczające pewne rzeczy dla dobra danej grupy społecznej określasz jako komunistyczne, to znaczy że komunistycznym jest każde prawo zabraniające czegokolwiek poniżej jakiegoś wieku? Bo to śmieszne jest jak jedne komunistyczne przepisy akceptujesz, bo zostałeś w nich wychowany, a innych nie, bo są dla ciebie nowe mimo iż wynikają po prostu z ewolucji prawa względem technologii i zmian społecznych. Nie byłoby najmniejszego problemu jakby social media nie były zawalone syfem, którego efektem jest ogłupianie młodych ludzi i przekazywanie im treści w sposób, który prowadzi do przebodźcowania i rozwoju ADHD. Niestety jest inaczej i trzeba podjąć jakieś kroki. Jednym się one będą podobać innym nie, taka kolej rzeczy. Zmiany jednak są nieuniknione.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi