Motoryzacyjna Blabla.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kubon · Opublikowano
jak na długo to by sie przydało coś z nowszych serii ale budżet nie pozwala, a starsze prądożerne mogą zaraz paść... https://www.olx.pl/d/oferta/gigabyte-radeon-rx-7700-xt-gaming-oc-12gb-gddr6-nowa-CID99-ID16r6su.html 7700xt w tej kasie bedzie chyba najsensowniejszy tu nawet nowy sie trafił -
Przez bourne2008 · Opublikowano
A wiesz, że osoba która wrzuciła tego posta a którą powieliły wszystkie media już go usunęła i się zawinęła ? Przypadek? -
Przez VRman · Opublikowano
Racja. Ale dostaniemy na raz: na 90% brak dobrych gier i na 60% kartofla Jakby miały wyjść gry jak w pierwszych 3 latach od premiery PS2, to fakt, pobiegłbym do sklepu choćby tam wstawili Ryzena 5600 i Radeona 9060 8GB. I jeśli moje obawy są trafne i Sony zakładało, że da kartofla, ale jakoś to przepchną dzięki AI, przez co celowali w np. 32-48GB RAMu, to ciekawe co zrobią jak minie rok 2028 a powrotu cen RAMu z 2025 nadal nie będzie widać na horyzoncie. -
Przez trybcio86 · Opublikowano
To możesz sie nie doczekac... Kolejne patche nie naprawiają starych błędów a wprowadzają "nowe". Znów respia mi sie za plecami przeciwnicy po ostatnim pachu. Walczące ze sobą frakcje nagle zwracają się przeciwko tobie gdy chcesz jednej z nich pomóc XD Siła złego na jednego. Eliminują błąd żeby w kolejnych kilku latkach znów się pojawił. Mam 55h przegranych w te gre i to, ze czasem tu wyleje swoja frustracje na temat bledów w grze, ktore napotkam pokazuja, jak mimo wielu prob latania gry ona nadal ma wielkie problemy w momentach w ktorych byly one od poczatku gry. Jesli nadal czekasz na poprawe, to wiesz w jakiej kondycji jest obecnie gra. Nastraja cie to optymizmem ? -
Przez sideband · Opublikowano
Do pracy nie robisz wysokich częstotliwości chyba, że specyfika pracy tego wymaga. I w tym znaczeniu pisałem. W domu zrobisz sam i nie musisz płacić jeżeli kogoś ciekawi do ilu słyszy. Robiłem od dawna z ciekawości także jak byłem młody 19khz słyszałem, a teraz to już tylko 15khz.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi