bergercs 1 921 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) Cala ta ekipa z TVN (Mikiciuk, Kickster itd) plus oczywiście Budda to robili na tym spore waly. Natomiast Chrisa nie kojarzę, żeby odwalal coś podobnego. Edytowane 8 godzin temu przez bergercs
Totek Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Raz miał loterię, można było dostać golfa 2 1.8t i coś jeszcze.
GordonLameman Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Jest tam bardzo dużo "miłości" Gordona! Smacznego!
huudyy Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Teraz, GordonLameman napisał(a): Jest tam bardzo dużo "miłości" Gordona! Smacznego! Jak już lecimy klasyką żartu, to po całości
Digger Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Ale te jutubery to mają pomysły, zarabiają po 100K minimum miesięcznie i jeszcze im mało XD
Dimazz Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu też się zdziwiłem jak zobaczyłem ile zarabia Książulo a on przecież tylko je kebaby. Około 1 mln złotych miesięcznie wyciąga
Katystopej Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Chlopy, trzeba spamować tutaj bo nam redaktor zepchnie temat na 2137 stronę
Klima Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Pojeździłem trochę Subaru Foresterem V z 2.0 benzyniakiem 150KM. Spoko auto (jak na SUVa, których nieznoszę).
trepek Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 6 godzin temu, Katystopej napisał(a): Czeci, ten jest z Gordonem Dało się połknąć czy stawał w gardle?
kapcer Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Dzisiaj zawoziłem młodego do żłobka autem żony, bo w drodze powrotnej miałem odstawić na wymianę oleju. Wstyd przyznać, ale Insignią pierwszej generacji się całkiem przyjemnie jeździ.
Katystopej Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 10 minut temu, trepek napisał(a): Dało się połknąć czy stawał w gardle? Odbija mi się do teraz
Rekomendowane odpowiedzi