Motoryzacyjna Blabla.
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Nie no, pojechał w stylu komika i lepsze takie teksty niż obraza inteligencji widza przez durne kłamanie, że wcale nie. Jak Clinton, który palił trawę, ale się nie zaciągał -
Przez azgan · Opublikowano
Chwilę temu wydali to na PS5 jakoś przesadnie długo nie trzeba było z tematem na PC czekać zresztą podobnie było z 1 😉. Nawet nie zdążyłem dobrze obczaić jak początek wygląda a to już na STEAM wylądowało. 339 zł to nie dam za symulator fedexów i DHL'a ale za mniej kupię dla samych filmików To na labie było jeszcze zresztą zrobiłeś tak jak ja. Ciężko teraz uzasadnić posiadanie pleja bo zaczyna to wyglądać podobnie jak z XBOX'm -
Przez Wu70 · Opublikowano
Też mam dokupione całe mocowanie ale i tak czuć dyskomfort po jakimś czasie a co dopiero 6h, szok! Index nie, coś współczesnego ale jak ma być tanio to oczywiście nie ma tematu. Wymiana na Q3 to najlepsze co możesz zrobić. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Zdecydowanie lepszy, jeśli nie zależy Ci na przenoszeniu i zintegrowany ekranie, bo laptopa dużo trudniej schłodzić. Jeśli nie chcesz dłubać samemu, to lepiej złóż to, co będziesz chciał czyścić, bo prędzej czy później czeka Cię to. -
Przez Paw79 · Opublikowano
To teraz mało kto już zaryzykuje kupienie waluty w ich sklepiku. A że gra jest free-to-play... Ciekawe ile jeszcze pociągną? 24-hours peak na Steam Charts już poniżej 3 tysięcy. Dość uczciwe podsumowanie (jeszcze sprzed opublikowania informacji o zwolnieniach): Nie zazdroszczę deweloperom mającym tytuły "live-service" w zaawansowanej produkcji. Muszą mieć teraz niezłe nastroje po tym co się dzieje z Highguardem i po odbiorze trailera Horizon Hunters Gathering.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi