galakty 4 122 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 12 minut temu, Gret napisał(a): Nie rozumiem 3
Gret 756 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 6 minut temu, wallec napisał(a): Mam 300Nm. upośledzona honda 2
TheMr. 3 000 Opublikowano 13 godzin temu Autor Opublikowano 13 godzin temu Instrumenty finansowe nie są dla każdego 3
Totek 913 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Kto nie miał hondy i nie piłował ponad 8k obrotów, ten nie zna życia Dlatego choruje na punkcie Miaty ND, zmiana wałka w głowicy i lecimy z obrotami jak w starych hondach.
Petru23 382 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Wiecie co? Lab i IT zajmuje mi część własnego życia. Czas spędzony tu mógłbym przeznaczyć dzieciom czy żonie czy sobie czy innym W uciesze co niektórych... Pozdrawiam serdecznie 1
jarux 108 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Słyszałem, że w hondach stosuje się wzór korekcyjny momentu obrotowego: Moment obrotowy x (ilość decybeli / średnica końcówki wydechu w calach). Z obserwacji wynika, że ten wzór po lekkich modyfikacjach stosuje się do osób montujących przelot bądź przepustnice omijające tłumiki i "prezentują" to na osiedlach, tylko tam zamiast średnicy końcówki wydechu jest długość członka właściciela podana w mm.
GordonLameman 9 442 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Yyy, czy scyzoryk się obraził bo ktoś kuge obraził i porównał do hądy?
Gret 756 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 7 godzin temu, Petru23 napisał(a): Wiecie co? Lab i IT zajmuje mi część własnego życia. Czas spędzony tu mógłbym przeznaczyć dzieciom czy żonie czy sobie czy innym W uciesze co niektórych... Pozdrawiam serdecznie Pa 1
larry.bigl 543 Opublikowano 11 minut temu Opublikowano 11 minut temu Sprostujmy, każdy samochód, niezależnie od marki z gównianym pierdzacym wydechem to wstyd a nie powód do dumy. Patologia za którą na dzień dobry powinni zabierać dowód rejestracyjny. 1
KiloKush 778 Opublikowano 10 minut temu Opublikowano 10 minut temu Teraz, larry.bigl napisał(a): Sprostujmy, każdy samochód, niezależnie od marki z gównianym pierdzacym wydechem to wstyd a nie powód do dumy. Patologia za którą na dzień dobry powinni zabierać dowód rejestracyjny. Najlepsze są te asy z pop and bangs 9 godzin temu, wallec napisał(a): Identycznie brzmią Całkiem dobrze się to zbiera patrząc na gabaryty i spalanie.
Rekomendowane odpowiedzi