Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlatego napisałem, że zaglądam tam raz góra dwa razy do roku. Ale jestem klientem od prawie 10lat. Dbają po prostu. Nawet właściciel do mnie zawsze jak do przyjaciela. To daje bardzo pozytywne odczucie, że nie wchodzisz do wielkiego młynu, tylko jest nacisk na indywidualne podejście do każdego klienta 

• Upvote 1
Opublikowano

Trochę juz hondą pojeździłem i srednie spalanie mam ~5,6l/100km. Laguna w tych samych warunkach 12,5-13,5l/100km.

Także nie ma jakiejś rewelacji podejrzewam ze zwykle 2.0tsi by mi jednak spaliło z 2-3litry wiecej. Pewnie cos tam jeszcze spadnie jak sie wszystko ułoży. 

Opublikowano

Już kiedyś pisałem. Moja M32 ma ~310k przebiegu/18 lat i jeszcze się nie rozleciała. 

Ale w poprzednim Bravo żony, łożyska padły przy ~270k km jeśli dobrze pamiętam. 

Nie ma co generalnie demonizować M32. Jak padnie to remont za 3k i powinna zrobić kolejne 200-300k km przy regularnej wymianie oleju.

Opublikowano
3 minuty temu, kapcer napisał(a):

Nie ma co generalnie demonizować M32. Jak padnie to remont za 3k i powinna zrobić kolejne 200-300k km przy regularnej wymianie oleju.

Fajnie ale jak kupisz przy przebiegu gdzie za 6 msc pada, a robisz rocznie 10k km to interes beznadziejny :E 

Opublikowano
21 minut temu, kapcer napisał(a):

Już kiedyś pisałem. Moja M32 ma ~310k przebiegu/18 lat i jeszcze się nie rozleciała. 

Ale w poprzednim Bravo żony, łożyska padły przy ~270k km jeśli dobrze pamiętam. 

Moja ma prawie 400k i nie chce się rozlecieć. Tylko po co robić remont za 3k jak komplet F40 do swapu kupujesz za ~1k czy nawet mniej i zostaje Ci na nowe sprzęgło. I masz już pewne. A jak się rozleci to kolejna skrzynia 250. Takie ceny autentycznie są do Vectry.